Къде в Пловдив???-31

• 86 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • о`майна лунна нощ е
Абе аз съм си от града, както и да го погледна.
На мен ми хареса и ще повторя посещението си там.
Няма да споря с никого. Колкото хора, толкова и мнения. Ние изкарахме много приятна вечер в компанията на приятели и въпреки че беше петъчен ден, в залата /Чардака/ почти нямаше хора. Граченето на певеца се компенсираше от гласа на певицата и като цяло ни беше хубаво.
Това е от мен за въпросния комплекс.

# 76
  • Лондон/Пловдив
Сега да не си помислите ,че работя в това заведение Гладиатори ама колкото и пъти да съм ходила винаги всичко е било наред . През декември ходих няколко пъти докато си бях в БГ и храната си беше вкусна и обслужването не беше по лошо от другите заведения .   Ама пък и аз не съм голямото доброУтро (да не се обиди някой сега ).

# 77
Emily_, дай повече инфо за  масажистите над Джофрата телефон, име? Предварително благодаря. Hug

0888651925 - от нета го бях взела този телефон, името на жената не мога да се сетя, а тук ме подсетиха, че мъжа се казва Димитър, но те са съпрузи така или иначе, на който и да се обадиш - все тая.

# 78
  • Пловдив
Извинявам се за спама, но пуснах една темичка за масажите в Пловдив Simple Smile ако желаете включете се с мнение там, би било полезно и за други хора и по-лесно ще се намира в търсачката според мен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651027.0

# 79
  • София
bgroza, за съжаление лични отзиви нямам. Но предполагам, че са като всички други такива дружества, срещу определена месечна сума ти поемат прегледи, лекарства, изследвания, манипулации срещу представена им фактура.
Честно да ти кажа при нас в офиса една девойка няколко пъти настоятелно имаше желание да ни направи презентация на това допълнително осигуряване, от друго дружество обаче, но ние й отказахме.
За мен това са пари на вятъра. Да, съгласна съм, че, когато по спешност ти се наложи можеш да ползваш услугите на специалисти директно, а не да ходиш да се молиш на Джи Пи-то за направление, но всеки сам си преценява как и къде да вложи парите си.

Мъжът ми е в България Здраве, дано не греша с името. Миналата година лежа планово в частна болница, покриха ни почти всичко, впоследствие ни изпратиха цялата документация от болницата. Никакви проблеми нямахме, само картата показваше. Да ви кажа-аз преди време също имах подобно осигуряване, но не ми се е налагало да го ползвам. Като цяло - съм абсолютно за!! Даже миналата година се интересувах точно при тия Здраве за семейна застраховка, но така и не направих.

# 80
изпуснала съм ви , а сте много полезни  bouquet

# 81
  • Пловдив
Момичета, продават ли се някъде хубави козунаци бе маргарин, с яйца и масло?

И още нещо да питам, къде има уред power plate?

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 19:26 от ivka ♥ 007

# 82
Някой да ми даде повече информация за допълнително здравно осигуряване " Дал бог живот и здраве"? Името на фонда ми звучи съмнително , но познавам човек , който се осигурява там и ползва услугите им ,когато се налага. В интернет не намирам подробно инфо, освен подигравките, заради името им.

Какво по-точно ви интересува?
Имат договор с почти всички лечебни заведения в града,никога и никъде не съм имала проблеми.При тях съм от самото им създаване.Просто преди преглед трябва да се обадиш на координатора в Пловдив.

# 83
Дами,търся най-вкусния козунак,от онези,които като ги разрежеш ,вътре се виждат конците и са сладки,а не се ронят и нямат вкус на подсладен хляб.Дайте ми идея  от кой магазин или  коя пекарна да отида  или на коя фирма от опакованите козинаци по супермаркетите да търся.Миналата година си спомням  ,че в Лекси имаше доста добър на една хасковска фирма.Не е задължително да е скъп-опитвала съм от 100 грама сладки  и не беше нищо особено за парите си.

# 84
ббб, интересува ме налага ли се доп. заплащане на лабораторни изследвания , ехографски, скенер ? Има ли лимит за изследвания и за специалист , както с направленията от ЛЛ? Казаха ми за месечна такса от 20лв, така ли е и всичко се покрива с тези 20 лв за месеца? Имат ли семейна застраховка и каква е цената й?

# 85
  • Пловдив
И аз също търся хубави козунаци, предни години взимахме от фурната до Марса бяха страхотни  chef

# 86
Здравейте ,относно козунаците аз си вземам само на Ягодово.Като ги разчупиш са на конци и са супер сладки Peace Peace Peace

# 87
  • Пловдив
Здравейте ,относно козунаците аз си вземам само на Ягодово.Като ги разчупиш са на конци и са супер сладки Peace Peace Peace

от къде ги взимаш

# 88
  • Пловдив
Абе то и до нас фурната на Данаил Николаев правят страхотни козунаци, но едва ли  са с масло и яйца  ....

# 89
  • Пловдив
 Embarassed Преди малко разбрах, че съществуват чорапогащници без пръсти, въпросът ми е имате ли идея къде мога да намеря, без да се лутам цял ден  Praynig  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт