Къде в Пловдив???-31

• 87 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Трябва ми името и телефона на билковата аптека преди Тунела?

Аптека Тунела
032 626017

мисля,че е така-утре звъни
Да , това е номерът- със сигурност Peace

# 166
Момичета, малката ми счупи рамките на очилата и ми се налага бързичко да си купя други. Да ми препоръчате оптика с разнообразни модели и по възможност нормални цени  Praynig
Има още един и на Цар Освободител с/у МЦ Тримонциум, до аптеката. Там също има голям избор 
Всичките ни пердета са от този магазин, много сме доволни от обслужването. Идват на място да си вземат размери, ако желаете, поставят шини, ушиването е безплатно.

# 167
Момичета, малката ми счупи рамките на очилата и ми се налага бързичко да си купя други. Да ми препоръчате оптика с разнообразни модели и по възможност нормални цени  Praynig

...на Байкал оптиката Peace Много съм доволна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 168
  • Пловдив
Момичета, малката ми счупи рамките на очилата и ми се налага бързичко да си купя други. Да ми препоръчате оптика с разнообразни модели и по възможност нормални цени  Praynig.

Оптиката в сградата на Кауфланд в Тракия има разнообразие и модели на по-нормални цени.
Оптиката зад спирката на Байкал има много хубави модели, но ми се струва, че цените там са все по-високи.
В предната тема едно момиче много похвали оптика някъде около сградата на Полиграфия. Може би ще се включи да каже името и къде точно се намира.

# 169
Оптиката на Байкал е със значително по евтини рамки от Карфурската....твърдя,защото си направих 3 чифта очила наведнъж  и доста оптики обиколих преди това.Но това е мое мнение

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 22:53 от МарЧЕВА -Мараа

# 170
  • Пловдив
И аз и мъжа си взимаме рамките от една оптика, близо до Лайпциг... Много съм зле с ориентирите, но мисля, че се падаше втората пресечка вдясно, след хотела newsm78 самата оптика е в дъното на пресечката от дясната страна.
За справка - последните и рамки бяха 23 лева, тези на мъжа - 25, а свекървата там си направи очилата (рамки+стъкла) за 50лв Peace

Има огромен избор и от видове рамки и от цени Mr. Green

# 171
  • Пловдив
Оптиката на Байкал е със значително по евтини рамки от Карфурската....твърдя,защото си направих 3 чифта очила на веднъж и доста оптики обиколих преди това.Но това е мое мнение

МарЧЕВА -Мараа, моита впечатления от оптиката на Байкал са само от разглеждане, понеже от там си купувам всеки месец лещи и два пъти слънчеви очила. Щом си си правила там очила и си сравнявала цените с други оптики, приемам мнението за абсолютно достоверно и следващия път ще се загледам повече по цените:)
Обмислям скоро да си сменя рамките за очилата, но още не знам дали искам да давам повече пари за рамки или да си взема по-евтини, тъй като основно нося лещи.

# 172
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да поръчам да ми ушият калъф за диван с ципове отстрани? Имам точен модел от захабения оригинален.
Чувала съм и за еластични калъфи за дивани, но не знам какво представляват.

Къде да търся?  newsm78

# 173
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми хубав солариум в Кършияка  Praynig  Някой ходил ли е в Beauty box,преди новотела?

# 174
  • Пловдив
Оптиката на Байкал е със значително по евтини рамки от Карфурската....твърдя,защото си направих 3 чифта очила на веднъж и доста оптики обиколих преди това.Но това е мое мнение

МарЧЕВА -Мараа, моита впечатления от оптиката на Байкал са само от разглеждане, понеже от там си купувам всеки месец лещи и два пъти слънчеви очила. Щом си си правила там очила и си сравнявала цените с други оптики, приемам мнението за абсолютно достоверно и следващия път ще се загледам повече по цените:)
Обмислям скоро да си сменя рамките за очилата, но още не знам дали искам да давам повече пари за рамки или да си взема по-евтини, тъй като основно нося лещи.

Каква е цената на лещите там?

# 175
  • Пловдив

15лв. бройката- силиконови, Pure Vision, Bausch and Lomb

Досега съм ги намирала все на тая цена. Миналата година бяха на 12лв. в оптиката в Мол Пловдив. Сега и там са 15лв.

# 176
  • Пловдив

Досега съм си намирала все на тая цена. Миналата година бяха на 12лв. в оптиката в Мол Пловдив. Сега и там са 15лв.

Аууу, аз от Мара Малеева си ги вземам за 14 лева двете. Bausch and Lomb мисля, че са.

За очилата направо ме е срам да кажа, че ползвам от руския пазар. Но очила слагам само като си лягам вечер и общо взето ги ползвам по 10-тина минути докато заспя като гледам някой филм. Иначе съм си с лещи.

# 177
  • Пловдив

Досега съм си намирала все на тая цена. Миналата година бяха на 12лв. в оптиката в Мол Пловдив. Сега и там са 15лв.

Аууу, аз от Мара Малеева си ги вземам за 14 лева двете. Bausch and Lomb мисля, че са.

За очилата направо ме е срам да кажа, че ползвам от руския пазар. Но очила слагам само като си лягам вечер и общо взето ги ползвам по 10-тина минути докато заспя като гледам някой филм. Иначе съм си с лещи.

Ехе, за 14 лв. и двете, супер. Моля те покажи кои са твоите. Моите са силиконови, едномесечни, може да се ползват 1 месец без да се свалят и после се хрърлят. Знам, че не е особено добре за очите, но аз нямам вече нерви да ги свалям всяка вечер и този вариант ме устройва.

А Мара Малеева къде е? Оптика?

# 178
  • Пловдив
Площад "Мара Малеева" - това е кръстовището на бул. "България" и ул. "Васил Левски" - в близост до бившия магазин "Нева". Там на светофара има аптека и оптика - в оптиката. Едномесечни са, но си ги свалям всяка вечер. Затова са по-евтини, но ме устройват. Преди 10-тина години си взех едни лещи, които можеха да се държат повече време на очите и си докарах такова възпаление, че още ми държи.

# 179
  • Пловдив
ЗлаВещица, благодаря. Сетих се за оптиката, виждала съм големи надписи като съм минавала. Ще намина при възможност да проверя дали има като моите. Разликата е двойна, тъй че ще ми дойде супер, ако ги има. Аз засега (да чукам на дърво де) толкова години нямам проблем с възпаления.

Общи условия

Активация на акаунт