Къде в Пловдив???-31

• 87 611
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
 Peace

# 181
МарЧЕВА -Мараа, portokalche, sweet_maniche, благодаря ви за инфото. Най-близо ми е тази оптика до Байкал и още утре ще мога да проверя. Надявам се да я намеря лесно, някакъв ориентир? На самата спирка или навътре в уличката някъде се намира?
Ако там не харесам ще проверявам вече и по другите, които препоръчвате. Ама вие двете МарЧЕВА -Мараа и portokalche, за различни места говорите - едната за Кауфланд, другата за Карфур, може би затова ви се получава недоразумение в цените.
Да ви питам за лещите, които носите, стават ли за астигматизъм? Преди години, когато си правих очилата за първи път нямаше все още и не съм се интересувала в последствие.

# 182
  • Пловдив
МарЧЕВА -Мараа, portokalche, sweet_maniche, благодаря ви за инфото. Най-близо ми е тази оптика до Байкал и още утре ще мога да проверя. Надявам се да я намеря лесно, някакъв ориентир? На самата спирка или навътре в уличката някъде се намира?
Ако там не харесам ще проверявам вече и по другите, които препоръчвате. Ама вие двете МарЧЕВА -Мараа и portokalche, за различни места говорите - едната за Кауфланд, другата за Карфур, може би затова ви се получава недоразумение в цените.
Да ви питам за лещите, които носите, стават ли за астигматизъм? Преди години, когато си правих очилата за първи път нямаше все още и не съм се интересувала в последствие.

Оптиката на Байкал е точно зад спирката. Като погледнеш зад будката за вестници и списания ще я видиш веднага. По едни стълбички се качваш, за да влезеш.

Simple Smile дааа ние с МарЧЕВА -Мараа наистина сме говорили за различни оптики- моите впечатления са само от тази в Кауфланд. В Карфур нямам даже идея къде е оптиката.

За лещите- знам, че има и за астигматизъм, но се изработват специално и се поръчват. На Байкал има лекар и лещи, може да попиташ.

# 183
Ще купувам плат за пердета, после трябва и да ги ушият. Единствено до сега съм намерила магазин с приемливи цени за плата и ушиването в началота на "Аксентий Велешки" откъм Сточна гара. Някой ползвал ли е този магазин,а друго предложение?

Миналата години си поръчах от един магазин с/у църквата Св. Петка ... на бул. Мария Луиза. До него има и ателие - художествено или за гоблени, не си спомням. Останах много доволна от многото избор и от ушиването  Peace

http://www.bgmaps.com/old/map.aspx?sid=8e7ad06f1c42be329148cb4eb19ec533&tip=1

Има още един и на Цар Освободител с/у МЦ Тримонциум, до аптеката. Там също има голям избор  Heart Eyes

И аз от магазина с/у църквата Св.Петка си купих плата и ми ушиха пердето за кухнята, доволна съм.

# 184
Момичета, аз пак да си питам Simple Smile
Някои знае ли къде се продават такива инструменти за миене на прозорци с които мият и витрините по главната на магазините и т.н.

# 185
  • Пловдив
Момичета, аз пак да си питам Simple Smile
Някои знае ли къде се продават такива инструменти за миене на прозорци с които мият и витрините по главната на магазините и т.н.

моето го взех от метро-немско е и много добро
но дръжката му не е чак толкова телескопична.иначе рамото е чупещо и е удобно
за домашна употреба е идеално

# 186
♥Elfita♥ няма проблем за рамото, но искам основната част с която се почистват прозорците да е хубава, виждала съм как ги мият по магазините -не оставя и следа след това и са кристално измити. Hug

# 187
♥Elfita♥ няма проблем за рамото, но искам основната част с която се почистват прозорците да е хубава, виждала съм как ги мият по магазините -не оставя и следа след това и са кристално измити. Hug

Тактиката не тези джаджи е да стоят накиснати във вода преди да влязат в употреба за да е омекне гумата  Wink Иначе във всеки по-голям магазин ги има, не точно от професионалните, но вършат същата работа  Hug

# 188
Да,стъклочистачи има в домашните потреби.Едните са само гумена част и могат да се монтират на обикновен прът за метла,или парцал.Има и двойни-с мека част за сапунисване плюс гума-малки (за коли ги водят) и по големите.До колкото си спомням едни от най-добрите бяха с мкрофибър и гума,с чупещо рамо.

# 189

има професинални - струват между 50 и 150 лв комплекта. в метро има качествени.
наистина добрата гума, колкото и да си вързан в ръцете, не оставя следа.

магазинът за пердета на сточна гара са вносители и за цената си, качеството е перфектно.
шила съм и при тези на света петка, там не ме кефят нещо...

# 190
Благодаря момичета, ще пробвам и с накисване, а вчера бяхме в Метро и не се сетих за там, но пак ще мина. Hug
Искам да ви питам и нещо друго- знаете ли къде правят ремонт на GSM-ми, трябва ми за модел LG GS290.  Имам проблем с тъч скрийна, половината не реагира.

# 191
За агнешкото - вчера и в Кауфланд имаше прясно и доб-съмра също прясна. Цяло агне 11 и нещо, части от агнето - около 13-15 лв.

# 192
  • до Пловдив
вместо запис
знаете ли от къде мога да намеря детски обувки GEOX освен в Мола. магазина им на главната съществува ли още

# 193
вместо запис
знаете ли от къде мога да намеря детски обувки GEOX освен в Мола. магазина им на главната съществува ли още
Не,на Главната е друг на негово място Peace

# 194
  • Пловдив
Магазина на Геокс на главната в момента се помещава в бившия вече магазин "Фурило".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт