Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-сега в "Araf zamanı" -тема 19 *KY-31*

• 52 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
# 31

Саре, мъчно ми е на мен за това момиче. С колко копнеж чака Али, с каква любов го гледа. Явно и тя цял живот го е обичала, но той винаги е виждал само Назлъ. Не съм сигурна, че и сега Али забелязва, че Саре вече не е малко момиченце. Той винаги е много внимателен с нея. Мило беше, че след като цял ден я пренебрегваше, на другата сутрин отиде да я пресрещне и да я откара до училището. Очите му греят, когато е с нея. Но това не е любов. Али наистина вижда в Саре само приятелката от детството. А за нея това е крайно недостатъчно. Не знам дали и на какво се надява, но ми се вижда много тъжно да си влюбен в някого, да копнееш за него и да знаеш, че тази любов е невъзможна.  Weary А иначе и аз мисля, че Саре никога не би се усъмнила в Али, винаги би го подкрепяла. Но какво да се прави и в живота никой не е господар на сърцето си.
Аз не възлагам големи надежди на срещата между Мелиха и Али. Преди да му позвъни, тя чу как Назлъ обясняваше на Озан, че Али е станал пазач и шофьор на Вейсел Алтай. Колко се зарадва нашето захарче, че майка му най-после му се обади, че ще могат да поговорят, но предполагам, че тя отново ще го попари. Не знам как й дава сърце да гледа измъчения му поглед и да му обръща гръб  Weary
Затова пък майката на Назлъ ми е любимка. От самото начало е на страната на Али. Вярва в него, опитва се да вразуми двете патици, но те са си лика-прилика по инат.

# 32
# 33
  • Варна
Честита Цветница!На всички с имена на цветя нека им е цветно и ароматно, точно колкото са красиви и упойващо ароматни и техните цветенца! Носете си имената със здраве и гордост!

# 34
  • Варна

Thinking Хм, мама Гюнюр/дали правилно го изписвам newsm78 /- много точна жена! Naughty Обича много децата си, но не ги задушава с любовта си.Изключително строга, но безкрайно притеснена от всичко, което се случва с тях. И някак си покрай своите две рожби е приела и Али за своя. Вълнува я какво се случва с него, какво преживява, даже имам чувството, че е повече загрижена за него от собствената му майка. Опита се да разбере, да оправдае това, което се случи в сватбения ден. Застана зад гърба на дъщеря си, остави я да поплаче на рамото и, но не и позволи, а и до сега не позволява Назлъ да си мисли, че е настъпил краят на връзката им. И в същото време се разтревожи за Али- за душевните му рани, нанесени както от Назлъ- нейната дъщеря, така и от собствената му майка. Гюнюр не го изостави, не спря да мисли за него, срещна се с него, покани го да влезе вкъщи, направи всичко, което бе по силите и и да вразуми Мелиха.
 След сутрешното сблъскване с Назлъ, когато тя и обясняваше, че със Серкан са само приятели, отново застана зад Али и напомни на дъщеря си, че тяхната връзкае жива.На което пък Назлъ, за кой ли пътповтори как Али само я наранява и тя с очите си виждала неговата връзка с балдъзата на своя шеф, но Гюнюр не се примири с обясненията и. По-скоро се притесни, виждайки, че Назлъ е объркана, затова и позвъни на Али . Вярно, точно в този случай не успя да им помогне, а наля още масло в огъня, но тя, милата, нямаше откъде да знае, че точно това ще последва. Този разговор и обещанието на Али да отиде и да разговаря с Назлъ за да изяснят недоразуменията помежду си и вдъхна такава надежда - Милата, от къде би могла да подозира, че Али ще свари Назлъ и Серкан да разговарят толкова влюбено, поне според него. Едва ли е подозирала и че вместо обяснение, Али ще тропне по масата  и ще я пита: "Престъпник ли искаш да стана!? Да убия този мъж- това ли трябва да направя?" Нито пък думите на собствената си дъщеря: "Ти друго не умееш! Само нараняваш хората!" Ако и беше дори минало през акъла, нямаше да накара Али да отиде в болницата. Да не говорим, че този кратък и болезнен диалог пък накара Назлъ да е убедена, че Али е наранил Серкан.
И въпреки всички недоразумения, които мама Гюнюр предизвика, аз все си мисля, че точно тя ще изиграе основна роля за сдобряването и изясняването на всички нелепи съвпадения между обичаните и деца. И силно се надявам да я видим в действие още във следващата- 13 серия, все пак дъщеря и взе едно решение, с което мама не е съгласна, да не говорим, че изобщо не разбра за него. Не вярвам да се съгласи "без бой" с нещо толкова погрешно в нейните представи.
Що се отнася до мама Мелиха, аз също си мисля, че отново ще прекърши поникналите крилца на Али. Много ми стана хубаво като го видях как светна при нейното обаждане! Да, знам, че му се обади след като чу разговора на Озан и Назлъ за Вейсел, но въпреки всичко си мисля, че една среща с него ще му вдъхне сила да продължи, независимо от това, че тя ще го нападне, ще го укори. Може би пък точно заради нападките и, той да се амбицира да свърши по-бързо това, което е започнал, за да и докаже, че не заслужава нейните тежки обвинения. Пък и все ми се струва, че вече е крайно време и той да заподозре, че тя има нещо, което знае и не иска да му каже за това семейство. Все пак- в момента той е убеден, че тя е обидена, защото не я е послушал и е продължил да се занимава с наркобароните. Убеден е, че тя дори не знае, че сем. Алтай са причина за смъртта на баща му. Време е да заподозре, че тя е против не като цяло срещу наркомафиотите, а точно против сем. Алтай. Това би накарало някаква лампичка в съзнанието му да светне и точно когато това се случи, мисля, че той ще е някак си по-спокоен, в смисъл, че близките му ще разберат, че не парите, а нещо друго го е тласнало към това семейство и това е отмъщението.
Не,  че разбирайки го на близките му ще им олекне ама...... все пак!
 Thinking  Олеее, пак съм се отнесла и съм написала огрооооомна изповед!

# 35
Бризче  smile3501
За Гюнюр съм напълно съгласна  newsm10 И аз много я харесвам. Толкова разумна и уравновесена. Опитва се всеки да разбере и подкрепи, на всеки да помогне, без да се натрапва и да прави излишни драми. Мисля, че тя най-трезво преценява ситуацията, докато Назлъ и Мелиха са заслепени от своите страхове, подозрения и ревност. Харесва ми идеята, точно Гюнюр да помогне за сдобряването на Али и Назлъ. Дано е така. Каквото и да стане обаче си мисля, че тя винаги ще подкрепя Али и ще милее за него като за родно дете.
И Озан ми харесва, защото и той е на страната на Али аби   smile3503 Не разбрах какво точно наговори на Назлъ, когато се скараха, ама май и каза някои истини, от което на нея никак не й стана приятно.
За Мелиха съм скептично настроена. Много ми е интересно какво ще каже на сина си, но си мисля, че нищо добро няма да излезе от този разговор  Weary

# 36

Двете жени, които са на път да разбият сърцето на най-обичния си човек

# 37
# 38
# 39
  • Варна

Най-сетне е вторнииик!

И аз като Али- от снимката, когато нямаше търпение да светне зелената светлина на светофара-почвам да повтарям:
-Хади бееееее!- на часовника, че по-бързо да идва 21.30 ч.  и да започне новата серийка! Peace

# 40
# 41
# 42
# 43
# 44
  • Варна

smile3503Захарчето пита дали вече сме вкъщи, че останали 2 часа до новата серийка. Hug
 atwork Казах му, че съм вече пред компа, обачееееее  ku-ku едва мърда! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт