С шарени яйца и козунаци, очакваме първите МАЙски моми и юнаци!

• 39 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте майчета,

хварлето едно око на видеото.......оказва се че има бебешки език с 5 думи и ако ги разпознаваме, няма да си тормозим малките слънчица, а съответно и те нас Simple Smile

# 661
Joana и аз съм за другата седмица в Щерев,така че ще се видим  Rolling Eyes

# 662
  • София
Здравейте момичета, новината за Ели толкова ме разстрои, цял ден ми е супер криво. Добре, че днес младежът постоянно рита, а и бях на консултация та да не се шашкам. Иначе доки каза, че е слязъл доста ниско, но това не значело задължително, че скоро ще родя, но пък вече е 2500гр, така че не било голям проблем и по-рано да се роди.

Стискам палци да стане някакво чудо с Ели, а на всички останали да не им се налага да преживяват подобен кошмар  Praynig Hug

# 663
Здравейте милички  Hug

Прочетох за Ели и ми стана много мъчно, дано това да не е истина.

Надявам се всички Вие да сте добре, пазете се, прегръщам ВИ  Hug Hug Hug

# 664
Привет и от мен момичета,
прочетох за Ели че е в болница и понеже не съм във фейсбук групата не разбрах какво се е случило и въпреки това се моля с нея и бебенцето всичко да се оправи и да е наред.Ако някоя от вас може да ми изпрати покана във фейсбук аз съм Ивелина Славова ще съм му благодарна.

# 665
Мили май-чета, сигурна съм за много от нас има и финансови пречки за преодоляване преди да се срещнем с дечицата си. Дали някой от вас знае колко би струвало даването на живот в бившата "Тина Киркова" /сега ПСАГБАЛ"Света София"/ ако си здравноосигурена, нормално раждане най-вероятно ти предстои и нямаш претенции за конкретен екип, а отидеш в последния момент? На сайта им пише, че имат дог с НЗОК, но вече се наслушах на какво ли не, а и там не виждам клинична пътека Грижа за родилката след раждането, както и ако не е по пътека 279, и пробл не е с теглото или дишането при новороденото, не дай си Боже, тогава също какво става - и да си здравноосигурена, пак трябва да платиш, за да спасят и се погрижат за живота на двама ви с бебчо ли? Ами ако нямаш финансовата възможност какво - ще ви оставят да умрете ли?...  af newsm29 newsm66 nono smile3515  Rage bash smile3556 smile3512

# 666
  • София
Не съм в групата във фейсбук, но се досещам какво може да се е случило с Ели.
Незная какво да кажа... от сутринта само тази мисъл ми е в главата.
Момичета, бъдете силни и от цялото си сърце ви желая един прекрасен финал на тези 9 месеца.

# 667
ето това е поста от facebook:
"
Mомичета, Elliee е в болницата. Обадих й се преди малко. Лоши новини Sad. Бебето няма тонове. Чака за стимулация на раждането. Молете се да се справи с тежката ситуцаия. Милата майчица, толкова искаше това детенце! Пожелавам й всичко да мине бързо, да се възстанови, да си поплаче, да се освободи от мъката и съвсем скоро да ни зарадва с хубави новини! Кураж мила, кураж с теб сме!!!!!

Eli, миличка обичаме те и сме с теб  Sad  Cry Cry Cry Cry  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 19:37 от GeryD

# 668
  • София
Кураж и много сила мила, Elliee!  Cry Hug

# 669
Господ да е с нея и с бебенцето и!!! След такива хубави празници не може да имаме лоши новини...силно вярвам, че всичко ще бъде наред...Моля ви тези от вас, които научат повече за Ели и бебчео и да пишат, защото смятам че всяка една от нас в момента се притеснява за тях... Praynig

# 670
Господ да е с нея и с бебенцето и!!! След такива хубави празници не може да имаме лоши новини...силно вярвам, че всичко ще бъде наред...Моля ви тези от вас, които научат повече за Ели и бебчео и да пишат, защото смятам че всяка една от нас в момента се притеснява за тях... Praynig
Много ми домъчня. Молитва и молба и от мен    Praynig   Praynig    Praynig   Praynig    Praynig   Praynig   Praynig    Praynig   Praynig   Praynig

# 671
Elliee с теб сме мила  Praynig Praynig PraynigТова е мъка която не искам никои повече да разбира колко е голяма Cry Cry Cry
Аз писах и във ФБ,че и мен за малко да ме резнат днес,тоновете на бебка не бяха добри,държаха ме до преди малко,но накрая се оправиха появиха се и движения,защото липсваха и ме пуснаха да си ходя,но довечера пак ме искат за запис.Ще пиша като се върна,дано продължават да са добри  Praynig

# 672
blagovesna , стискам палци и да пишеш

# 673
Elliee с теб сме мила  Praynig Praynig PraynigТова е мъка която не искам никои повече да разбира колко е голяма Cry Cry Cry
Аз писах и във ФБ,че и мен за малко да ме резнат днес,тоновете на бебка не бяха добри,държаха ме до преди малко,но накрая се оправиха появиха се и движения,защото липсваха и ме пуснаха да си ходя,но довечера пак ме искат за запис.Ще пиша като се върна,дано продължават да са добри  Praynig

Ох, миличка не си прави експерименти. Ако имат някакви притеснения по-добре да го извадят сега. Не е важно колко килограма ще е важното е да е здраво. Ти за другата седмица ли беше за секцио?
Стискам палци всичко да е наред и да пишеш после  Hug  bouquet

# 674
  • София
Момичета, потресена съм от случващото се с elliee. Толкова ми е мъчно, че си поплаках малко след поста на GeryD. Остава да се помолим, да има шанс за малкият човек и прегръдки за неговата мама. Ще стискам палци в очакване на добри новини Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт