БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, това на коя фирма е, знаете ли?
http://s09.radikal.ru/i182/1007/65/7022b0be34cb.jpg , извинявам се, че ползвам чужда снимка!

# 361
Лейди , това е  Вервако , гобленът е на Билкова от другия форум Peace

# 362
Ина, благодаря ти много! Всъщност имам страшно много схеми и съм почти сигурна, че имам и тази. Обаче нямам идея къде да търся  Crazy Май ще го шия за подарък.   bouquet

# 363
Осинките го търсят от август 2011 г , а при тях няма пет-шест , тая-оная ,значи трябва някой да го купи  и да го пусне  Hug

Значи правилно съм се била насочила първоначално, но понеже ми изписваше една цена, а ми поиска друга - хвана ме яд и реших да попитам тук.
Поръчвам три пъти по-надъхана!  Joy Ха, дано и да го ушия с такава скорост!  Mr. Green

П.П. Miss Emerald ,  Hug Hug! Погледни от добрата страна - добре, че е само това! Ще отмине!
А по повод шиенето по празници - аз мисля, че не е редно да се внушава на хората страх, (както демонстрира църквата и нейните правила, измислени от хора), за да се накарат да правят или не правят нещо против волята им, (например да дремеш цял почивен ден и да не се занимаваш с хобито си)!  
А що се отнася до това, кой вярва и кой не - ВЯРА и РЕЛИГИЯ са две съвсем различни неща, често пъти взаимноизключващи се! Но това вече е съвсем друга тема на разговор и ще спра тук.  Wink

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 23:46 от Бяло Цвете

# 364
  • Пловдив
Аз пък единственото което правих вчера е ............ ших, иначе кога цял ден да се занимавам с мъниста:

Светли празници.................

# 365
...П.П. Miss Emerald ,  Hug Hug! Погледни от добрата страна - добре, че е само това! Ще отмине!
...

Hug Кофти ми стана, няма как, майчино сърце! Но после го майтапех, че сега ще си има най-здравото "яйце" за Великден  Laughing Сега като стане само ще го нашарим и готово!  Wink

did_tag, много е красиво! И моделчето е много хубаво, и комбинацията от шев и мъниста много ми хареса!

# 366
st. Dobri първата е тази,която търся.
И аз вчера ших малко и моя мъж ми вика ,че не се шие.Да ама миналата година бяхме на работа ,така че и тогава ших.

# 367
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri първата е тази,която търся.
И аз вчера ших малко и моя мъж ми вика ,че не се шие.Да ама миналата година бяхме на работа ,така че и тогава ших.

Wink натисни си бутончето скрит текст и сваляй. ако имаш проблем свиркай Wink ще те оправим Simple Smile

# 368
st. Dobri готово , благодаря ти много.
Сега отивам на село,но довечера ще чета.

# 369
Момичета здравейте!
Търся гоблен за бебе-момиче, по-лесен за шиене и да е с гобленов бод!
Станах леля и се чудя какво да направя  за подарък, та се сетих за гоблен!

# 370
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ина, благодаря ти много! Всъщност имам страшно много схеми и съм почти сигурна, че имам и тази. Обаче нямам идея къде да търся  Crazy Май ще го шия за подарък.   bouquet

ето Simple Smile

Скрит текст:

Момичета здравейте!
Търся гоблен за бебе-момиче, по-лесен за шиене и да е с гобленов бод!
Станах леля и се чудя какво да направя  за подарък, та се сетих за гоблен!

имам тези

преди време подарих това. конците са избирани "на око"  Blush

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 12:22 от st. Dobri

# 371
Аз имам тези-ако ви харесват.....
А това.. за момиченце може да се смени с розов цвят....

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 14:12 от tomitooo

# 372

Не съм писала много отдавна защото няма какво да покажа,вазите ми си стоят до половина,но ви чета редовно и ви поздравявам за всички красиви неща публикувани в темите  Hug Hug Hug

Светли великденски празници!

# 373
Аз пък единственото което правих вчера е ............ ших, иначе кога цял ден да се занимавам с мъниста:

Светли празници.................
браво на теб много красиво е станало и не мисля че ще бъдеш наказана за тази красота която си създала -аз все още се въздържам да шия с маниста изглежда ми трудно затова се радвам на вашите и аз шия по всяко време когато съм свободна празник делник все едно ,а другото е измислица за мълзеливите ,ако питаш тях всеки ден е някакъв празник и ако не трябва нищо да се прави тогава не трябва и да се яде защото кой ще приготви яденето то не е ли работа?
весели празници на всички
и кой какво иска така да ги празнува   bouquet

# 374
  • В страната на мечтите
Момичета, изтървах ви! Цели 2 теми сте напълнили с красоти само за месец... браво на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт