БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 478
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Някой може ли да направи триптиха с глухарчетата на графика? Confused
........................................

Ако пдф-формат те устройва ще ти го направя, само ми трябва схемата на глухарчетата

Оооо, благодаря ти много    bouquet  В пдф ме устройва. Ето

ba4iiska  много свежо Peace струвало си е усилията.

# 616
  • Пловдив
Някой може ли да направи триптиха с глухарчетата на графика? Confused
........................................

Ако пдф-формат те устройва ще ти го направя, само ми трябва схемата на глухарчетата

Оооо, благодаря ти много    bouquet  В пдф ме устройва. Ето

Дай ми десет минути, че символите са бели..........

Готово, има 2 варианта - черно бяла  и цветна схема:

http://dump.ru/file/5705307

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 11:07 от did_tag

# 617
Didida, страхотно се е получило, много ми харесва! Както и пеперудите на Бачийска Simple Smile
Люска, тези букви няколко пъти Деси ми помага да ги открия и сега пак не си ги намирам на нито един от компютрите. Ако някой не се включи да помогне, по-късно ще ги сканирам от листа, който съм си принтирала и ще ги кача.
Готова съм с котето. Макар, че не успях да си преценя и центрирам името, много ми харесва как се получи Simple Smile С тези ситни букви, хич не ми се разшиваше...

# 618
  • Бургас
Ето шрифтовете които имам аз, сред тях е и този който търсите Hug

ba4iiska тези пеперуди са ми много прекрасни и съм решила и аз да ги ушия но все ги прескачам- незнам защо страхотни са

# 619
Точно тези са, благодаря! Аз вече ги изпратих Simple Smile

# 620
Благодаря за шрифта.
Котето от езиковата е много хубаво.

# 621
  • Стара Загора
След известни перипетии натюрмортът ми е готов и трябва да отиде за рамка http://zoriman.snimka.bg/?album;aid=648049;pid=26988323.
Бачийска, пеперудите са чудесни. Колко са големи, панамата не е разграфена нали?

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 12:36 от zori_man

# 622
did_tag много ти благодаря    bouquet
Estellia, Sisiyana, De4ko95 имате поща Wink

# 623
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
След известни перипетии натюрмортът ми е готов и трябва да отиде за рамка http://zoriman.snimka.bg/?album;aid=648049;pid=26988323.
Бачийска, пеперудите са чудесни. Колко са големи, панамата не е разграфена нали?

Първо - аз май  newsm78 имам заслуга за този гоблен (твоят) и затова първо те поздравявам и второ чакам да озрее тази година гроздето и ще пием по едно, та каквото ще да става! Аз нямам търпение да стане топло, да се разлисти асмата в къщи и да изляза да шия навън или да посрещам приятели на биричка.  cheers

Второ - ушитата част на гоблена (моят) е 30 см/ 45 см - сутринта го мерих. Неразграфена панама, комплекта е от Ибей, но е китайска реплика. В началото се оказа, че са сложили един и същ конец за няколко символа, което не трябваше да е така защото се отнасяше за различни цветове. Има 62 знака, но има от един и същи цвят 3 различни бода - с един конец полукръстче, с два конеца кръстче, и с два конеца полукрастче. Имаше и с три конеца полукръстче и мноооооооого ламе.  ooooh!
Панамата е приятен кремав цвят, а като гледам е 14 каунт. Не съм я мерила кой каунт е.

# 624

Схеми да ви се намират на тези Дименшъни?  Rolling Eyes

# 625
# 626
didida, благодаря   bouquet Hug

Бачийска, ИнаТ и Зори, страхотни са ви нещата!

Ина, благодаря ти. А аз съм много заспала...  Embarassed

# 627
  • София / Баня
Тъй като zhanka не е на линия, моята колежка ( bouquet и  Heart Eyes за нея) откри схемата и я пренабра.
А аз я споделям с вас. Цветовете не са задължителни, тези които са в червено могат да се сменят, ако искате да имате роза в друг цвят.

Radika благодаря много - и на теб и на колежката ти -  smile3525 smile3525 smile3525

Схеми да ви се намират на тези Дименшъни?  Rolling Eyes
Estellia тук има доста схеми на Dim http://dimensions.at.ua/index/0-7

# 628
  • Карлово
Момичета ,моля за помощ! Шия един сватбен мотив и вече стигнах до роклята на булката.За нещастие не можах да намеря в нашите магазини такива .ДМЦ  са Rayon -30712 ,30739 ,30745 ,30746 ,35200 .Някаква идея къде мога да намеря или как да ги заместя.

# 629
  • Стара Загора
Бачийска, ами как да не е твоя заслугата за винцето    bouquet !!!! Май си пропуснала специалната наздравица за теб с едно от етапчетата на предните странички!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт