БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нямам търпение да се похваля  Blush

Още неизпран и неизгладен, но най-после е готов.

И сега вече мога да започна всички други проекти.  Hug
Защото в къщи бях обещала твърдо, че няма да започвам нищо ново преди да завърша този Mr. Green

# 286
  • в една мансарда точно под звездите ..........
teddybearm не мога да не те поздравя за прекрасния гоблен. Като нарисуван е! Просто великолепен. Представям си го и с рамка каква ще е красота!

Астера, яйцата са ти много сполучливи!

Марго, айде още малко тревичка и ще е готов!  Hug

А ето и моите яйца

# 287
  • Балчик

Защото в къщи бях обещала твърдо, че няма да започвам нищо ново преди да завърша този Mr. Green

Aууу, невероятна красота. Поздравления.  bouquet На коя фирма е и колко е голям този гоблен?

Аз нищо нямам за показване не шия тази седмица.

# 288
teddybearm,гобленът е прекрасен.Браво!

# 289
  • София
момичета, шили Пумата- сребристия конец последен ли го шихте или няма проблем да се шие и в началото?

А леопарда е страхотен, направо като жив  Grinning
аз го ших заедно с другите в началото, а после прецених, че е по-лесно първо него, а после да запълня с останалите цветове т.е. да се измъча, а после с да наваксам и така я завърших за 3-4 дни

уникален е, нямам думи

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 20:34 от eminav

# 290
Момичета, тоооолкова красоти последните странички! Браво!

nadeto_sp, и гоблена е страхотен, но рамката просто много ми хареса. Точно такава си представях за моите рози, но, уви, нямаше. Избрахме друга. Ето всъщност какво се получи.

Исках още вчера да ви го покажа, но... станаха разни работи и ми беше едно  Sad cry, та реших да е днес.

teddybearm, станал е невероятен!   bouquet А като знам "на живо" колко е красив! Ако не си го рамкирала при следващата среща непременно да го покажеш. Само дано да мога да дойда и то за по-дълго!  Grinning

И какви страхотни яйчица сте показали! Моите ще ви ги покажа май точно на Великден, не ми се рискува да ги видят случайно хората, за които са предназначени!

# 291

СТРАХОТНИ СА! СТРАХОТНИ!    bouquet  bouquet  bouquet

И пеперудките на Надето! И яйчицата на Дуданка и Астера! Браво!

# 292
И аз това казвам - браво!!! Аз също си шия тези дни, не знам дали е правилно. Чудя се само за петък дали да не спра. Ето до къде съм стигнала:

Струва ми се, че ще останат конци за още един гоблен, така ли ще е или греша? За Dimensions става въпрос, какви са личните ви впечатления?

# 293
  • Стара Загора
За всичко, което виждам, без да изброявам, защото няма изключения -  Hug Страхотни сте, страхотен вкус, на само майсторък при изработката! А  пейзажът на teddybesrm, който ми изглежда много труден, ме подсеща, че бях решила да шия нещо подобно за новата стая във вилата на нашите, но още не съм избрала какво да бъде, а е време да направя нещо по въпроса...

А по въпроса за шиенетето тази седмица и по празниците - аз си шия и ще шия, защото не виждам нищо нередно. Създаването на красота не е сред 7-те смъртни гряха, не е в нарушение и на 10-те божи заповеди, не правя никому нищо лошо иначе казано - ще си шия, стига да ми остане време, че ще се събираме голяма тумба роднини и от шетане може и да не мога да хвана игла!

# 294
  • Ловеч
http://dox.bg/files/dw?a=81f2431c7f
ДЕФИ, Дано да не съм объркала нещо, това са нарцисите в ПМ. Имам ги и в друга форма, ако е проблем ПМ, казвай.
http://dox.bg/files/dw?a=b865a4f638 - теменужките
Аз откривам 4 вида при мен. Гладиоли нямам ;-(

Ето тук ги има, само маковете липсват
http://club.osinka.ru/search.php?search_id=e&q=%F0%E8%EE%EB% … ;time=all&f=a

момичета ето и маковете
http://www.liveinternet.ru/users/rozalindas/rubric/1952541/page24.html
поста е по долу на страницата

# 295
  • Пловдив

УНИКАЛНО........................
При Чернева няма грешка..............

Оригинал ли е? Май е излишно да питам, но все пак......

# 296
  • София
Благодаря ви момичета  Hug

УНИКАЛНО........................
При Чернева няма грешка..............
Оригинал ли е? Май е излишно да питам, но все пак......

Наистина при Чернева всичко е изпипано, и гоблена е оригинал, лично съм го купила от нея.
Само дето Чернева го е предвидила с шито паспарту и в комплекта е описано, че се правят от всички страни по три квадратчета (от разграфената панама) Peace, а аз нямам търпение да го шия Blush Mr. Green. Така че като го слагам в рамка ще си избера и паспарту и после пак ще показвам.

Мис Емералд розите са великолепни и рамката е супер   bouquet
И всички яйца и етапи са много красиви, да не изпусна някой - всички сте показали прекрасни неща   bouquet  bouquet  bouquet

# 297
teddybearm , как се шие такова нещо, бе ... аз не бих се навила ... сигурно е трудничко... Обаче пък е страхотно, браво!  smile3501
Miss Emerald , рамката е супер!
Дуданка , яйчицата са невероятни!

# 298
Цитат
Гоблена и цветовете им няма нищо същите са си но както казах на места се виждат сините линии.
[/b]
Aхам,мерси.То с на децата моливите може да е по-лесно,а и с някой по-светъл няма да се притеснявам,че ще личи. Simple Smile

# 299
  • Варна
Didida гобленът е на Дименшън, има кръстчета и полукръстчета.
Teddybearm голяма красота е този гоблен наистина. Да го покажеш и рамкиран.
Дуданка и твоите яйца да много хубави.
ИнаТ добре стават пеперудите, а за оставането на конци от гоблените на Дименшън, моите впечатления са, че някой път остават доста конци, друг път някой конец не стига, различно е.
За протокола, аз си шия тази седмица. И без това съм на работа и шия вечер, а знам че като се мръкне денят е минал. Единствено за петък смятам да се въздържа от шиене през деня.

Общи условия

Активация на акаунт