БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 903
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Ямбол
На мама за Р.Д, подарък.  Mr. Green

# 541
  • Плевен
На мама за Р.Д, подарък.  Mr. Green

Да е жива и  здрава майка ти и ти за да я даряваш все с такива красоти   bouquetПрелестен е ! Peace

# 542
здравейте дами!   bouquet
вмъквам се в темичката ви да попитам къде мога да видя някакво видео за шиене на гоблени с мъниста  newsm78 ? по точно как се прави  Blush Mr. Green

# 543
  • Стара Загора
Наде, страхотни фейчовци! И простте ме за невежеството, за коя фирма говорите, че страхотна!?

# 544
  • До сърцето...
Наде, страхотни фейчовци! И простте ме за невежеството, за коя фирма говорите, че страхотна!?

За фирмата на фейчовците - Nimue  Peace

... фирмата е Nimue, гоблена се казва Claire de lune.  http://www.nimue.fr/

# 545
  • Разград
Здравейте момичета .Моля помагайте.объркала съм кръстчетата долната чертичка съм я шила с този наклон\\\\,а горната с този////.Как да шия полукръстчетата.В ключът не е пояснен наклонът.направо съм в шах.Четох ,четох и направо се   #Crazy.Обърках се тотално.http://www.facebook.com/media/set/?set=a.137057683092334.27849.1 … &l=1f0099bf78.Това правилният наклон лие.Моля за съвет.Извинявам се не успях да къча снимката на друго място ,но за една вечер се опитах да снимам ,да ги къча на компа  и да пиша във форума еееееееееееее тове си е направо постижение за мен Simple Smile Embarassed

# 546
  • sf
аз досега ако изрично не е показано, съм шила полукръстчетата така /. а горното на кръстчетата ми е така \. т.е. ако се следва лотиката ,ти ги прави наобратно. ама както и да ги наравиш,все ще е готино

# 547
  • Разград
Благодаря за бързият съвет ,ще изчакам и още някой да погледне и да даде мнение ,че въобще не ми се разшива.И за мен по пътя на логиката трябва да е с този наклон ,ама знам ли ошашавих се ShockedЛека вечер  bouquet

# 548
екстра си е гоблена ти. мисля, че няма значение наклона, ако изрично не е упоменат! не го разшивай, супер е! даже ако може схемичка  Mr. Green

# 549
  • София /Абсурдистан
Aetera маковете са прекрасни!

# 550
# 551
  • Пловдив
Здравейте момичета .Моля помагайте.объркала съм кръстчетата долната чертичка съм я шила с този наклон\\\\,а горната с този////.Как да шия полукръстчетата.В ключът не е пояснен наклонът.направо съм в шах.Четох ,четох и направо се   #Crazy.Обърках се тотално.http://www.facebook.com/media/set/?set=a.137057683092334.27849.1 … &l=1f0099bf78.Това правилният наклон лие.Моля за съвет.Извинявам се не успях да къча снимката на друго място ,но за една вечер се опитах да снимам ,да ги къча на компа  и да пиша във форума еееееееееееее тове си е направо постижение за мен Simple Smile Embarassed

Както ти е удобно шии - не е толкова страшно, аз африканката на Ланарте ших така - хич не съм видяла как е показан наклона и ............ пак стана много хубава

Наде, страхотни...............
Aetera, красив подарък........
Ина, не се състезавай с рускинята, а уший на детето пчеличката,  Joy

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 07:19 от did_tag

# 552
Готова е картичката, не стана добре с френски възелчета за очи, изглеждаха смешни човечетата - като извънземни Simple Smile Те са замислени да бъдат като силуети и някак не им отиват. Сложих някакви бледи чертички, колкото да загатват за очи и устни. На мен така ми харесва. И надписът е много дребен, но така си подхожда с общия изглед, не е натрапчив. И е с латински букви, но пък и младоженецът е чужденец. А картончето е перлено, мисля, че много не личи на снимката.

# 553
  • София
Поздравления, пак сте показали чудесни неща!  bouquet Прелестни са всички!

ИнаТ много добре се е получила картичката, не е дребен надписът, така се вписва идеално.  smile3501. Аз като се сетя как започнах уж картичка, а после търсих рамка защото стана голямо  Blush Joy

Ина етапчето е супер !

Leti4 в никакъв случай не разшивай, толкова труд и е много красиво, убедена съм че няма да има голямо значение накъде е наклона на полукръстчетата, още повече щом няма дадени указания.  Hug и моля за схемата, много обичам слънчогледи  Blush

Аз да се оплача и да си поплача, замина ми хард-диска на компютъра и е толкова повреден, че никаква информация не може да се извлече от него. smile3511 Нама да ви казвам колко схеми и снимки се затриха  newsm61. И освен това вече няколко дни пълня новия компютър с необходимите ми програмки, информация и т.н. и изобщо не остава време за шиене. newsm45

Но пък имам един въпрос, уших едно малко гобленче на Орхидея - имаше щампа върху панамата и самата тя е тонирана. В указанията пише, че боите са на водна основа и при изпиране изчеват - ама аз искам да си останат. Шил ли е някой на тази фирма - засега изобщо не смея да го пера. То аз го уших бързо и не е зацапан, но все пак  newsm78

# 554
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, може ли да ми пратиш схемите на яйчицата .... от томболата   Praynig мойте колежки останаха възхитени  от тях и искат схемичките ....  Hug

Забравила откъде съм ги свалила, но ги намерих тук + бонуси http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.319546968098183&type=1

Aetera Маковете са красота!

leti4 Като си започнала гобена с един наклон, така го и довърши. Въпроса не е в това(поне за мен) накъде ти е наклона, важно е да е еднакъв наклона на целия гоблен. Вече е друг въпрос да не е даден да се шие с различни бодове или нишки. 

Общи условия

Активация на акаунт