БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 875
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
teddybearm аз поради тази причина схемичките си ги складирам на флашка Wink

Момичета, дайте съвет как да рамкирам балеринките - в обща рамка с паспарту с дупки(може да са разпръснати една по-нагоре, една по-надолу, а може и да са една до друга в една линия) или всяка да сложа в отделна рамка? newsm78

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 09:53 от didida

# 556
  • Пловдив
............................................
Но пък имам един въпрос, уших едно малко гобленче на Орхидея - имаше щампа върху панамата и самата тя е тонирана. В указанията пише, че боите са на водна основа и при изпиране изчеват - ама аз искам да си останат. Шил ли е някой на тази фирма - засега изобщо не смея да го пера. То аз го уших бързо и не е зацапан, но все пак  newsm78

Изчезват, ама не. Аз съм шила и изпрала с хладка вода и течен препарат и си останаха отдолу цветовете. Имам и 4 други на тонирана панама, също са прани - няма повреда никаква, всичко си е на мястото, и това което трябваше да падне и това което трябваше да остане............. Всички са на Орхидея.......

# 557
  • Разград
Благодаря Ви за съветите.  bouquetНезаменими сте !!! bouquet

Качих схемата ,но незнам дали съм се справила ,ако не съм ще моля за помощ  Embarassedhttp://dox.bg/files/dw?a=331fcdb55b

# 558
  • София
Да се похваля с моите нови птиченца на Валери Пфайфър - вече са ми трио:

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2012/04/blue-bell-chick-chat.html

# 559
И аз съм правила две картички с щампа на Орхидеа, и двете се отмиха Simple Smile

# 560
didida, точно както си ги подредила много ми харесват, но също си ги представям и в нещо като кръг - като монтаж на квадратна рамка с паспарту между тях.

# 561
Да се похваля с моите нови птиченца на Валери Пфайфър - вече са ми трио:

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2012/04/blue-bell-chick-chat.html
Много са хубави, браво!!! И с тези сини рамчици направо ...  Heart Eyes
А за балеринките - ами те всякак ще стоят страхотно, според мен, знам ли ...  newsm78 Обаче ми се струва, че с обща рамка ще са супер ... Но май зависи къде ще бъдат поставени. Peace

# 562
  • Стара Загора
Минавам набързо да покажа рамкираната вече мацка http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.26968410 и продължавам да чистя! Обещала съм си да не пипвам игла докато не свърша заплануваното, а то май никак не е малко!

# 563
  • Плевен

teddybearm -не плака  spoko,схеми бол, ти само кажи  какво ти трябва  Peace

ИнаТ-   bouquet за картичката.Майсторка им стана .

didida - балеринките са прекрасни   bouquetВиждала съм ги ушити на "Робин"/всичките върху едно цяло парче панама/, бяха прекрасни!Но ти вече си ги ушила поотделно и ако ги сложиш в рамчици/колко са големи / ,можеш на стената си да ги по раздвижиш .Зависи от твоя интериор в дома ти Simple Smile

Carmela Biscuit - птички нали са , направо са прелест  bouquet

zori_man newsm10 smile3501 smile3525 Чаровница!

Ето и моите птички от птичия сезон на Анкор.Бях зи започнала миналата година и сега се захванах да ги довършвам Mr. Green

# 564
И аз да покажа последното ми гобленче...
Тези балеринки са супер.И аз искам да ги ушия,но няма за кого-имам момченце... 

# 565
Здравейте, момичета,

Дано да съм полезна, в  магазина на DMC-Хури и Ко има 50% намаление на гоблени Vervaco. Permin и DMC.

Купих си vervaco 70.897 за 16.00лв. vervaco 30.792 за 14.00лв.

Приятен ден!

# 566
Балеринките са супер !

Диди ,  камуфлаж съм направила на малката мамуна да си мисли , че шия пчела ,много тормоз , ама действам и по двата  Mr. Green

# 567
Здравейте, момичета,

Дано да съм полезна, в  магазина на DMC-Хури и Ко има 50% намаление на гоблени Vervaco. Permin и DMC.

Купих си vervaco 70.897 за 16.00лв. vervaco 30.792 за 14.00лв.

Приятен ден!

Ще споделиш ли къде е този магазин? Предполагам София? Моля те за координати  Praynig

# 568
Здравейте и от мен.   bouquet Hug
След кратка пауза, ще се захващам отново с шиенето. Надявам се скоро да имам да покажа нещо готово, макар и мъничко да е.

# 569
Балеринките са страшно сладички  Heart Eyes Дали ще може схемките?

Общи условия

Активация на акаунт