На море в Турция - тема 18

• 116 574
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички! Не съм писала досега, но тази година искаме да отидем на море в началото на септември в Турция. След няколкодневно ровене се спрях на  Magic Life Sarigerme Imperial 5*,  близо до летището на Даламан, между Мармарис и Фетие. Никога не сме били в Турция на море, семейство с 2 деца сме - на 2 год. и на 3 год и 6 месеца, които са като две диви козлета - не се спират. Бихте ли ми казали как да резервирам за този хотел, защото явно BG агенции не го предлагат и ако някой има впечатления - дали става за деца? Ще пътуваме с кола. Искам да има детски клуб за големия и детегледачка за малкия (ако имате инфо за цена на детегледачка ще съм благодарна), да е all incl.,  и в него да е вкл. фрешове. И още нещо ме интересува - в ресторантите на all incl. рибата само панирана ли е, има ли ципура, лаврак на скара? Ако ми препоръчате подходящ хотел за нас много ще ме улесните да не ровя из разни сайтове! Бюджета ние +/- 150-180 euro/ден. Лека вечер!

# 61
  • на кой му пука, майна
Как върви цената на горивото в Турция, някой знае ли ? Още не сме резервирали нищо за сега, май ще чакаме ласт минет офертите  Rolling Eyes

# 62
  • ВАРНА
vital за този хотел нямам впечатление,ние ходим в ройона на Анталия винаги началото на септември,и в двата хотела в които съм ходила имаше винаги ципура,лаврак,пъстърва и си бяха на скара,а в Делфин Ботаник ядох ме и риба меч направена на шиш,страхотна беше,в Ботаник фреша е безплатен тоес влиза си в алл инклузива,но в другият хотел където бях ме миналта година си го плащаш.Аз лично бих ти препоръчала Делфин Ботаник страхотен хотел за деца,но е в Анталия.

# 63
Vital, до колкото си спомням Татяна е била там, а и тя може да каже как да направите резервация за този хотел. За съжаление скоро не се е включвала тук. Моите деца са големи и ходят с гаджета на почивка.

# 64
  • София...........
Мaрги, понеже ти си повече в час със сайтовете с отзиви - може ли мнение за Onyria Claros в Йоздере?
Притеснявам се дали хотела си заслужава , защото с нас ще идват още две семейства ... И трите семейства сме с деца от 3 до 15 години.
Благодаря   bouquet

# 65
vital за този хотел нямам впечатление,ние ходим в ройона на Анталия винаги началото на септември,и в двата хотела в които съм ходила имаше винаги ципура,лаврак,пъстърва и си бяха на скара,а в Делфин Ботаник ядох ме и риба меч направена на шиш,страхотна беше,в Ботаник фреша е безплатен тоес влиза си в алл инклузива,но в другият хотел където бях ме миналта година си го плащаш.Аз лично бих ти препоръчала Делфин Ботаник страхотен хотел за деца,но е в Анталия.
Lora, много ти благодаря за бързия отговор! А как е плажа на хотел Делфин Ботаник? Вие чрез коя агенция пътувахте? Желая ти лек ден!

# 66
  • навсякъде
Lora, много ти благодаря за бързия отговор! А как е плажа на хотел Делфин Ботаник? Вие чрез коя агенция пътувахте? Желая ти лек ден!
Не съм Lora , но да кажа  Grinning
Плажа на хотел Делфин Ботаник е само камъни, но има наредени платформи

# 67
  • Beyond the Frontiers
Как върви цената на горивото в Турция, някой знае ли ? Още не сме резервирали нищо за сега, май ще чакаме ласт минет офертите  Rolling Eyes

Нещо по новините ми се мярка, че доста са се повишили цените на бензина newsm78

# 68
  • ВАРНА
vital единственият минус на този хотел,който аз бих дала е каменистият плаж,както е писала крем карамел си има платформа и от нея може да се влиза ,или със специални обувки,да не се осещат ситните камъчета,иначе за сметка на плажа си има доста басейни.Ние пътува ме с Алфатур,а в Турция ни посрещат Тез Тур,тази година ще сме отново в Ботаник от 1-8 септември.

# 69
divna, повечето почиващи са доволни от Onyria Claros. Имат разбира се някои забележки, но все пак преобладават положителните отзиви. До колкото помня, тук във форума също имаше доволни от почивката там, така че едва ли ще ви разочарова. Все пак важно е и в какви хотели сте били преди това и каква база за сравнение имате. Wink

# 70
Мaрги, понеже ти си повече в час със сайтовете с отзиви - може ли мнение за Onyria Claros в Йоздере?
Притеснявам се дали хотела си заслужава , защото с нас ще идват още две семейства ... И трите семейства сме с деца от 3 до 15 години.
Благодаря   bouquet
Здравей! Моето семейство беше на почивка в  Onyria Claros през 2009 г. В тема 17 съм описала доста подробно, но пак ще кажа. Мнението ми е за основната сграда. Стаите са големи и много просторни, минибара се зарежда всеки ден безплатно, почистването безупречно. Територията е огромна, много басейни - около 8, много хубав аквапарк както за малките, така и за големите. Ресторанта е огромен с много маси на терасата. Храната разнообразна и много. А ла карт ресторантите също са много добри.
Няколко бара. В някои от тях може и да се похапва. Анимацията - веселяшка. Вечер има дискотека за по-малките и за големите. Ако сте настроени позитивно, нищо не може да ви развали почивката. Ами ... това е в общи линии.

# 71
Здравей! Моето семейство беше на почивка в  Onyria Claros през 2009 г. В тема 17 съм описала доста подробно, но пак ще кажа. Мнението ми е за основната сграда. Стаите са големи и много просторни, минибара се зарежда всеки ден безплатно, почистването безупречно. Територията е огромна, много басейни - около 8, много хубав аквапарк както за малките, така и за големите. Ресторанта е огромен с много маси на терасата. Храната разнообразна и много. А ла карт ресторантите също са много добри.
Няколко бара. В някои от тях може и да се похапва. Анимацията - веселяшка. Вечер има дискотека за по-малките и за големите. Ако сте настроени позитивно, нищо не може да ви развали почивката. Ами ... това е в общи линии.

А така, някъде съм го пропуснала твоето мнение. Ще ми дадеш ли линк, ако е удобно, за да го включа в новата тема? Имам някакъв спомен, че съм чела твое мнение за там, но мислех, че е в по-стари теми и че е включено на първа страница, но явно не е.

# 72
  • София...........
divna, повечето почиващи са доволни от Onyria Claros. Имат разбира се някои забележки, но все пак преобладават положителните отзиви. До колкото помня, тук във форума също имаше доволни от почивката там, така че едва ли ще ви разочарова. Все пак важно е и в какви хотели сте били преди това и каква база за сравнение имате. Wink

В Кушадасъ сме били в Кустур, а в Анталия Кая Сиде и Керван Сарай в Лара, които не са от скъпите 5* хотели. Изискванията ми са основно - хигиената (луда съм на тая тема и оглеждам всичко от стаи и бани до басейни и тн...), хубава и що годе разообразна храна и забавления за децата. Ние ще сме с наш транспорт така, че отдалечеността от града не ме притеснява;) А и плаж пясъчен (хубав като за Турция).

# 73
и аз в новата тема  Wink
нашата резервация е за новия голф хотел между Кушадасъ и Соке
дали някой също ще почива там

Дааа,ще почива-аз.
От 25.05 сме там..

# 74
Марги, мисля, че е това, ако не съм оплескала нещо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=250816;sa=showPosts;start=105
Има и снимки в албумчето на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт