На море в Турция - тема 18

• 116 585
  • 744
  •   2
Отговори
# 75
  • Varna, Bulgaria
Цената на бензина в Турция е около 4 лири,умножавате по 0.85 и получавате цената в лева и нафтата е около тази цена-3.75(куршум суз е изписано на бензиностанциите).Аз искам да попитам
коя ТА или ТО предлага хотел Папилион Зеугма освен Астрал Холидейс,защото не ми харасват часовете на полетите.Получава се така ,че плащам за 7 дни а на практика използвам само 6.Говоря за полетите от Варна.Освн това ме интересува семейна стая,а от сайта им виждам ,че 3тия човек не плаща нищо-това възможно ли е.Благодаря предварително за отговорите.

# 76
  • София
Он травъл предлагат всички Папилони, но не съм гледала кога са им чартърите, възможно е да са същите като на Астрал. Виждах ги и при Adventure, но не съм сигурна дали те не препродават пакета на он Травъл, най-добре провери и тях.

# 77
Цената на бензина в Турция е около 4 лири,умножавате по 0.85 и получавате цената в лева и нафтата е около тази цена-3.75(куршум суз е изписано на бензиностанциите).Аз искам да попитам
коя ТА или ТО предлага хотел Папилион Зеугма освен Астрал Холидейс,защото не ми харасват часовете на полетите.Получава се така ,че плащам за 7 дни а на практика използвам само 6.Говоря за полетите от Варна.Освн това ме интересува семейна стая,а от сайта им виждам ,че 3тия човек не плаща нищо-това възможно ли е.Благодаря предварително за отговорите.
Ние сме в Папилон Зюгма купихме от Руал Травел офиса във Варна,имат със самолетни билети ,но на нас лично ни е по-удобно от Истанбул да летим. Peace

# 78
  • ВАРНА
атмосвер виж и в Алфа тур незнам дали го предлагат хотела, но полетите от Варна са с добро часово време
Разписание на полетите в местни времена :
събота: Варна - Анталия 11:30 – 12:50
събота: Анталия - Варна 13:50 – 15:20
НИЕ СИ РЕЗЕРВИРАХ МЕ ОТ 1 СЕПТЕМВРИ И В ДОГОВОРА НИ СА ПОСОЧЕНИ ТЕЗИ ЧАСОВЕ.

# 79
Здравейте на всички! Не съм писала досега, но тази година искаме да отидем на море в началото на септември в Турция. След няколкодневно ровене се спрях на  Magic Life Sarigerme Imperial 5*,  близо до летището на Даламан, между Мармарис и Фетие. Никога не сме били в Турция на море, семейство с 2 деца сме - на 2 год. и на 3 год и 6 месеца, които са като две диви козлета - не се спират. Бихте ли ми казали как да резервирам за този хотел, защото явно BG агенции не го предлагат и ако някой има впечатления - дали става за деца? Ще пътуваме с кола. Искам да има детски клуб за големия и детегледачка за малкия (ако имате инфо за цена на детегледачка ще съм благодарна), да е all incl.,  и в него да е вкл. фрешове. И още нещо ме интересува - в ресторантите на all incl. рибата само панирана ли е, има ли ципура, лаврак на скара? Ако ми препоръчате подходящ хотел за нас много ще ме улесните да не ровя из разни сайтове! Бюджета ние +/- 150-180 euro/ден. Лека вечер!

Ние бяхме там преди 2 години, дъщеря ни тогава беше на 4.5 години. Има линк към мнението ми на 1ва страница, и в албума съм качила немалко снимки от там.

Този хотел е собственост на ТУИ и бих ти препоръчала да се обърнеш към офис на ТУИ в България. Ако не могат да ти резервират там, пиши директно на Меджик Лайф  Peace
За детегледачка не мога да ти кажа, нямахе нужда от такава.
Фрешове са включени, даже има един бар само с такива.
Риба има и на скара, за видовете ще те излъжа обаче.
Става за деца, да, но има доста стълби, с количка, ако носите такава, може обаче по заобиколени пътища да стигате навсякъде.
Плажът е чудесен, един от най-хубавите в страната и много подходящ за деца  Peace

# 80
  • София
Мaрги, понеже ти си повече в час със сайтовете с отзиви - може ли мнение за Onyria Claros в Йоздере?
Притеснявам се дали хотела си заслужава , защото с нас ще идват още две семейства ... И трите семейства сме с деца от 3 до 15 години.
Благодаря   bouquet
Здравей! Моето семейство беше на почивка в  Onyria Claros през 2009 г. В тема 17 съм описала доста подробно, но пак ще кажа. Мнението ми е за основната сграда. Стаите са големи и много просторни, минибара се зарежда всеки ден безплатно, почистването безупречно. Територията е огромна, много басейни - около 8, много хубав аквапарк както за малките, така и за големите. Ресторанта е огромен с много маси на терасата. Храната разнообразна и много. А ла карт ресторантите също са много добри.
Няколко бара. В някои от тях може и да се похапва. Анимацията - веселяшка. Вечер има дискотека за по-малките и за големите. Ако сте настроени позитивно, нищо не може да ви развали почивката. Ами ... това е в общи линии.
Ние бяхме там 2010 г. останахме много доволни. Бяхме във вилите стаите са много хубави с голями тераси, но са по малки от двойките в основната сграда, не стават за семеиства с две деца. Плажа е много хубав, в морето е плитко доста навътре идеално за малки деца.

# 81
...
В Кушадасъ сме били в Кустур...
Може ли, да споделиш впечатления за Kustur club?

# 82
  • Варна
Актуални цени на бензина  4.70 , дизел 3.93.

www.shofior.com/fuel_prices.html

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 20:46 от ninoto

# 83
  • София...........
...
В Кушадасъ сме били в Кустур...
Може ли, да споделиш впечатления за Kustur club?

За Kustur Club мога да дам впечатления от преди години, там сме били 2006 год. и предполагам, че доста са се променили нещата.
- къщичките са два вида малки едноетажни иначе с просторни стаи (по-старите къщички, но когато бяхме ние току що реновирани) и по-големи и двуетажни , тогава бяха на една година някъде(стаите са колкото на малките)
- има 2 пързалки за по-голями деца
- плажа става - насипан пясъчен и то качествено
- страхотни градини
- навсякъде се поддържаше много чисто
- храната беше хубава и разнообразна (риба даваха няколко пъти)
- персонала любезен и поддържаха много чисто

# 84
divna_, благодаря.  bouquet
За догодина, може би ще избираме между Kustur Club и Onyria Claros.  Thinking
Ще следим отзивите от тази година.  Hug

# 85
Дивна, мисля, че няма да сте недоволни от Onyria Claros. За чистотата не знам какво да ти кажа - не срещнах мнения на недоволни точно от хигиената, не се изтъква като съществен минус, така че вероятно е на добро ниво. Повечето от посочените недостатъци са съвсем преодолими и не са свързани с обслужването, стаите или храната, а например с това, че има само една тоалетна край басейните и други подобни.

# 86
  • София...........
Мaрги, Благодаря   bouquet   bouquet   bouquet

# 87
divna_, благодаря.  bouquet
За догодина, може би ще избираме между Kustur Club и Onyria Claros.  Thinking
Ще следим отзивите от тази година.  Hug
Онирия е нов 5 звезден със собствен аквапарк и то голям от 2 части за малки и големи,огромна територия и пр.Кущур е 4 зв,стар,без аквапарк неголяма територия,скромен като база.Трудно е да се сравнят,защото не са в една и съща категория.  Simple Smile

# 88
  • София
Дивна, по мое мнение Onyria Claros е с много добро съотношение качество-цена. Трябва да имате впредвид, че е разположен на хълм. От основната сграда има асансьор до плажа, но от вилите има стръмни участъци към плажа или към основната сграда. Всичко е много чисто и бяло, модерно, а някои го намират за "студено", но аз много харесвам този стил. Не съм опитвала храната, но препоръките са отлични. Определено по мое мнение е много добър хотел.

# 89
  • София...........
Благодаря, момичета   bouquet . Аз твърдо си бях решила за там, а вече ми отпаднаха и притесненията относно другото семейство. Да минат празниците и скачам Wink

Общи условия

Активация на акаунт