На море в Турция - тема 18

• 116 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • ВАРНА
bibi ние миналата година почивах ме в Silence Beach Resort ,на мен лично ми хареса хотела,но има още какво да се желае,нашата стая беше на 1 етаж и бях ме близо до основният ресторант,наистина хотела е доста голям,но във самият комплекс има страхотни къщички на 3 етажа със собствен басейн от преде,покрай тях си и беше доста тихичко ,не мога да кажа че е доста озеленен хотела,но имаше хубави и подредени градинки,но аз си правя и сравнение с Делфин Ботаник който е доста зелен, иначе извън комплекса ходех ме до едно малко молче на около 15 минути пеша казваше се Lyra park  и имаше доста базари около хотела ,ето и снимки от тях можеш да придобиеш малка представа за хотела http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248681798500679.51885.1 … 813386&type=3  и още http://www.facebook.com/media/set/?set=a.249128741789318.51963.1 … 813386&type=3

# 736
Здравейте,нашата почивка в Клуб Ла Коста-Кушадсъ свърши...
За хотела вече има коментар,само ще добавя,че с всеки изминат ден минусите намаляват.

Ето и снимки от хотела
http://turkey.snimka.bg/travel/club-la-costa-golf-amp-spa.681125

# 737
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Първо пожелавам много хубави емоции и приятна почивка на всички!
Имам въпрос - предстои ни пътуване тази събота до Анталия, с чартърен полет. Тъй като почивката ни е награда и до последно не бях сигурна дали ще пътуваме, не се сетих да питам какви са условията за пътуване на бременна - има ли някакви изисквания по-специални? Бременна съм 24 седмица, ама надали на бординга например могат да разберат дали си 20 или 30 седмица. Много мерси предварително, че изведнъж се притесних. Лека вечер и повече усмивки Hug

# 738
  • София
Много благодаря за мнението и снимките. Hug То на мен след Гриин палас всичко ще ми се вижда по-малко зелено, ама от твоите снимки ми хареса хотела. А аква- и лунапарка са голяяяямо предимство за децата. Вярно ли е, че интернета и сладоледа са извън концепцията на AI и са платени ?

# 739
Здравейте,редовно чета всичко за Турция.Само веднъж сме почивали там.Прави ми впечатление че повечето казвате че сте били настанени на първи етаж в хотелите.И ние също бяхме на първи етаж.Това май е някаква тяхна практика,българите да ни настаняват по първи етажи.Вие на какво мнение сте?

# 740
  • Beyond the Frontiers
По принцип се счита, че за семейства с малки деца първи етаж е най-безопасно. Друг е въпросът, че българите предпочитат по-високи етажи Peace

# 741
Мен до сега не са ме настанявали на първи етаж, с изключение на една почивка, но тогава бях супер щастлива, защото бяхме във вилички на три етажа и щеше да ме мързи да се качвам по стълби Laughing Иначе не мисля, че е тенденция да настаняват точно българите на първи етаж. Просто с такива стаи са разполагали в момента, или както казва Галактик са преценили, че с детенце в бебешка количка това е най-добрия вариант.

# 742
Здравейте момичета, искам да попитам дали някой е правил резервация за хотел в Турция, но през чуждестранен сайт. Чувала съм, че цените са по-изгодни...

# 743
  • ВАРНА
ами интернет си имаше на цялата територия и по стаите,но не беше много хубав ,не сме плащали за него,както и сладолед в определени часове,също не се заплащаше .Миналата година бях ме три семейства и само нашето семейство беше с малко детенце,нас ни настаниха на 1 етаж,другите семейства на по горните етажи,а в Делфина бях ме на 2 етаж,тази година ще видим на кой.

# 744
НОВАТА ТЕМА

Пускам я, за да не заключат тази, а новите мнения тепърва ще ги добавям.

Общи условия

Активация на акаунт