Базедова болест - тема 2

• 81 006
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • вече в собствен дом
Благодаря ти, Shanel_05 ! Hug
А при проф. Каменов в Александровска някой ходил ли е?
здравеи още ли не си ходила при начев???нали ти казах да отидеш при него тои работи и в клиниката по ендокринология ще ти помогне Peace
Не , не съм ходила при него и се чудя дали да е при него. Аз по-горе питах дали е специалист по ТАО, защото на мене сега такъв ми трябва.

# 676
Момичета , някоя от вас има ли опит в лечението на Базедова болест с холистична медицина ? Препоръчайте ми , искам да си  взема някакви билки или хомеопатични препарати , които да подпомогнат лечението на хиперфункция на щитовидната жлеза .

# 677
  • вече в собствен дом
Момичета , някоя от вас има ли опит в лечението на Базедова болест с холистична медицина ? Препоръчайте ми , искам да си  взема някакви билки или хомеопатични препарати , които да подпомогнат лечението на хиперфункция на щитовидната жлеза .
Да, аз пих 1 месец билкови таблетки по специална схема за хиперфункция  на марката Вижън и нищо. Само си дадох парите, а те не бяха никак малко-500лв. за 1 месец. За други продукти не мога да кажа.

Днес си правих ТСХ -4.30 ми е. Минавам на 1/2 таблетка пропицил и в понеделник си записах час за Начев да видим какво ще каже за моите очи.

# 678
Момичета , някоя от вас има ли опит в лечението на Базедова болест с холистична медицина ? Препоръчайте ми , искам да си  взема някакви билки или хомеопатични препарати , които да подпомогнат лечението на хиперфункция на щитовидната жлеза .
Да, аз пих 1 месец билкови таблетки по специална схема за хиперфункция  на марката Вижън и нищо. Само си дадох парите, а те не бяха никак малко-500лв. за 1 месец. За други продукти не мога да кажа.

Днес си правих ТСХ -4.30 ми е. Минавам на 1/2 таблетка пропицил и в понеделник си записах час за Начев да видим какво ще каже за моите очи.
Въй, много пари! 500 лева... Rolling Eyes
Има разни лечебни рецепти в интермет - сода с лимон, сок от черен бъз, джинджифил с мед, но колко помагат - не знам.
Пила съм черен бъз ама от дъжд на вятър. Пих и 15 дена сода с лимон. 2-3 пъти джинджифил с мед и лимони си правих като лимонада, но толкова. Не съм пила по схеми и с лечебна цел.
Иначе иглотерапията казват много помага за нормализиране на щитовидната функция. Доктор Еленкова в Майчин дом май вече я прилага.

Успех утре на прегледа!  bouquet

# 679

много странно как е възможно такова високо тсх а да имаш проблем с очите newsm78 пожелавам ти успех за утре на4ев ще ти помогне Party

# 680

много странно как е възможно такова високо тсх а да имаш проблем с очите newsm78 пожелавам ти успех за утре на4ев ще ти помогне Party
То ТАО има и при хипофункция, макар и да се среща рядко. Peace

# 681
  • вече в собствен дом
Merelenda , pipi81  благодаря ви! В понеделник съм при Начев  и ще кажа какво е казал.
Аз ТАО го получих по време на ремисия, което е напълно възможно.  Peace

# 682
  • вече в собствен дом
Момичета, бях при Начев. Следващия месец влизам за пулс терапия. Няма да ми се размине. Доволна съм от прегледа. Peace

# 683
Момичета, бях при Начев. Следващия месец влизам за пулс терапия. Няма да ми се размине. Доволна съм от прегледа. Peace
Какви са показателите, които налагат пулс терапията според Начев, би ли споделила?  Simple Smile

Аз още не съм се замъкнала до очен. ooooh!

# 684
  • вече в собствен дом
Като му казах , че имам двойно виждане и нямаше нужда друго да му обяснявам. То се и вижда. Погледа, нетърпимост на светлина, сълзене. Екзофталм почти нямам, надявам се и така да остане.
Начев каза,че съм като по учебник, ще ме показвали да студентите. Simple Smile Но най-много ме зарадва това, че каза, че това е поправимо и ще се оправя.

# 685
Като му казах , че имам двойно виждане и нямаше нужда друго да му обяснявам. То се и вижда. Погледа, нетърпимост на светлина, сълзене. Екзофталм почти нямам, надявам се и така да остане.
Начев каза,че съм като по учебник, ще ме показвали да студентите. Simple Smile Но най-много ме зарадва това, че каза, че това е поправимо и ще се оправя.
Дано! Praynig

# 686
  • София
Здравейте отново и от мен! Днес минах при Проф. Каменов в МЦ Лора. Нещо не останах никак очарована вече не знам при кого да отида?! Първо не си спази часът чаках 30 мин да вляза, очаквах да има пациент вътре случва се при по заплетен случай да трябва повече време и бях търпелива докато не видях,че си говорят със сестрата а от вън три жени чакаме. Влязох и се започна първо с това,че пари от ЗК за изследвания нямало до края на март,но не предложи да ми даде в началото на април ами ми ги нафраска в определена лаборатория от него  сума хормони. Дори не ми прегледа жлезата мануално само въпроси. Връчи ми какво да изследвам според оплакванията ми + да направя ехография на жлезата и после да съм му се обадела да запиша час да говорим. Изследванията, които поиска надхвърлят 300лв аз ако имах толкова нямаше да търся направление за д ида, а щях да си ходя на частно.
             Изброявам какво ми е поискано и  ако мога да помоля да ми кажете кое се поема принципно от ЗК? И дали според вас не е прекалено това ?
Глюкоза
TSH
FT3
FT4
TAT
MAT
TRAg
FSH -  тук отварям скоба три пъти ме пита дали въпреки ниските ме кг ми е редовен цикълът и аз му казах,че никога не съм имала проблем с него и въпреки това ми плясна и това за всеки случай да сме видели дали има ранна менопауза
Пролактин
Кортизол серум
ACTH
кажете си мнението като минали по този път  Praynig Предварително благодаря!

# 687
Честит празник, момичета! Живи и здрави да сте, много щастливи, обичани и уважавани жени! Hug

# 688
Здравейте момичета,преди 6-7 месеца бях в ремисия на базед,от два месеца имам много симптоми,който незнам дали всички са на базедовата болест,отидох на лекар и ми пипна жлезата,каза че няма място за притеснение,записа час за изследвания разира се,другата седмица,та въпроса ми е,възможно ли е с едно напипване да се разбере дали имам проблем?то ако беше така нямаше да се измислят кръвните изследвания....изкам да чуя и вашето мнение,защото мъжът ми чу какво каза доктора и каза,че съм преувеличавала и най-вероятно ми няма нищо.Ще се радвам,ако някой ми пише,за да се убедя в моята си правота  bouquet

# 689
Ако ставаше само с пипане... Rolling Eyes Просто е проверил дали е увеличена от предозиране, някой възел, или е спокойна.
Пиеш ли тиреостатик? На каква доза си?
Какви са ти симптомите? Не е задължително да има промяна в хормоните с наличие на някои симптоми.
Последно ТСХ колко ти беше и на каква доза?

Общи условия

Активация на акаунт