Базедова болест - тема 2

• 82 706
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Аз имам съмнения, че дясното ми око е изпъкнало. И преди сякаш е било леко по-изпъкнало от другото, ама сега сякаш по-видимо. Само аз май го забелязвам това.

# 361
здравеите момичета не искам да ви плаша но аз леко напълнях след операцията тоест станах си като преди операцията но тсх ми е 5,42 сега трябва да пия по висока доза надявам се да смъкна килцата що се отнася за очите операцията ги оправя

# 362
Някой от вас лекували ли са му екзофталма чрез Дехидратин Нео (диуретик) и има ли ефект ? Ендокриноложката ми каза че пулс терапията не е препоръчителна поне не в моя случай и ми го предписа това да го пия половин година ...

# 363
  • София
pipi81, признавам че леко ме стресна толкова се радвах,когато каза,че си отслабнала ....  ooooh! А как се чувстваш?
LZ1GJD, не съм чувала за такова лечение...

# 364
pipi81, признавам че леко ме стресна толкова се радвах,когато каза,че си отслабнала ....  ooooh! А как се чувстваш?
не се стряскаи всеки организъм си е различен + това тсх ми е 5,42 може да е от това сега съм спряла да ям хляб да видя какво ще стане Hugиначе добре се чуствам ти гледаи да си оправиш нещата   bouquet

# 365
  • София
не се стряскаи всеки организъм си е различен + това тсх ми е 5,42 може да е от това сега съм спряла да ям хляб да видя какво ще стане Hugиначе добре се чуствам ти гледаи да си оправиш нещата   bouquet
Чакам доц. Пандев да се върне от отпуска и го атакувам да ме оправя .  Laughing

# 366
Чакам доц. Пандев да се върне от отпуска и го атакувам да ме оправя .  Laughing
да пишеш как вървят нещата

# 367
 Flutter Оп. Скучно ми е, та да се присъединя.
Утре ще правя сцинтиграф - да уведомя незнаещите и... да ми стискате палци, ей! Flutter

Реших да го направя в крайна сметка. Пък каквото - такова.

# 368
Утре ще правя сцинтиграф - да уведомя незнаещите и... да ми стискате палци, ей! Flutter

стискам палци и на двете ръце да пишеш после  Grinning

# 369

стискам палци и на двете ръце да пишеш после  Grinning
Благодаря!
Обезателно ще пиша. Hug

# 370
Мина изследването.
Чакам утре резултата.

# 371
Merelenda стискам палци резултатите да са добри. Hug

# 372
Merelenda стискам палци резултатите да са добри. Hug
Благодаря, мила! Hug

# 373
как сте?аз днес сутринта се зати4ах да хвана рейса и не се уморих направо се по4уствах като лекоатлетка

# 374
pipi81 5.42 е много високо за толкова кратко време след операцията, внимавай, говори с лекар тия дни. Гледаха ли те на видеозон след операцията? Знам че Начев е супер ама ако случайно са оставили по недоглеждане някое парченце - възелче (както при мен) то излъчва.

Общи условия

Активация на акаунт