Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 341
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
При мен за хладилника и микровълновата използвах Циф с белина, но не бяха много пожълтели.Можете да пробвате с по-малката опаковка.  Peace

# 496
  • Там, където ме обичат
Аз пък снощи се сетих да ви питам с какво мога да почистя малките кухненски уреди. Миксер, тостер, ел.кана, робот и фритюрник ми са бели и гледам, че започнали да стават жълтеникави. Не са мръсни, а самата пластмаса си е сменила цвета. Дразни ме.
Сега като прочетах питането на FlameElement , май търсим едно и също нещо.
Може да пробваш с какъв да е обезмаслител.
Освен това много харесвам и страхотна работа ми вършат едни гъби, бели, израелски. Мисля, че се казват Сано. Ползват се без препарат, директно и за почти всичко. Идеални за тостери, мет. кутия за хляб, кафемашина, пасатор и т.н.  Peace

# 497
  • Там, където ме обичат
При мен за хладилника и микровълновата използвах Циф с белина, но не бяха много пожълтели.Можете да пробвате с по-малката опаковка.  Peace

А, не, Циф е абразивен и може да предизвика надрасквания. Ако пък е в цвят инокс, никога!!!  Peace

# 498
Pantera, този Cif навсякъде ли го има? Изобщо не съм го мяркала.

foxysilver , с обезмаслител съм пробвала, но няма ефект.

Да се похваля, че и аз си купих K2R. Сега трябва да се наканя да го изпробвам Laughing Отидох специално за него в Метро и беше останало само 1 шише, навряно най-долу навътре. И аз не знам как го видях. Иначе ми излезе 70 лв  ooooh! Хич не обичам да ходя на метро.

# 499
  • Там, където ме обичат
http://www.nay-mag.com/product_info.php?cPath=68&products_id=1258
ей за това говорех
Има ги в Карфур, по пазарите, магазините за паралелен внос и т.н.

# 500
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
При мен нямаше надрасквания и определено за инокс не го препоръчвам...ставаше дума за белите уреди  Wink И никого не принуждавам да опитва, просто споделям аз какво ползвам  Peace

skica , аз го взех от кауфланд... видях го съвсем случайно и видях че пише Ultra white, после чак видях че е с малко количество белина.Нямах проблеми с хладилника и външната част на микрото (вътре я чистя в обезмаслителя на Цилит)

# 501
Благодаря ти !  Hug Смятам да го пробвам. И аз не мисля, че ще надрасква. Чесно казано до сега нямам спомен да ми се е надрасквало нещо, независимо какво съм ползвала и какво съм чистила.

# 502
Благодаря ти !  Hug Смятам да го пробвам. И аз не мисля, че ще надрасква. Чесно казано до сега нямам спомен да ми се е надрасквало нещо, независимо какво съм ползвала и какво съм чистила.

Ако пласмасата е по нежна оставя много грозни драскотини, а за инокс е противопоказан. Има си препарати за пласмаса.

# 503
ей за това говорех
  bouquet

# 504

Ако пласмасата е по нежна оставя много грозни драскотини, а за инокс е противопоказан. Има си препарати за пласмаса.

Аз за инокс изобщо не съм говорила. Кои препарати за пластмаса имаш предвид?  Peace

# 505
  • София
ей за това говорех
  bouquet
и аз  bouquet
че тая седмица се утрепах да я търся тая вълшебна гъба, ама в била и фантастико и околните ми магазини се оказа, че я няма

# 506
Аз използвам Домакс. Купувам го от Метро или кауфланд. Кауфланд за мен е един от най заредените с препарати магазини. Там съм намирала и "вълшебната" гъба - с неа редовно чистя химикал от кожения ни диван.

# 507
  • Там, където ме обичат
Аз използвам Домакс. Купувам го от Метро или кауфланд. Кауфланд за мен е един от най заредените с препарати магазини. Там съм намирала и "вълшебната" гъба - с неа редовно чистя химикал от кожения ни диван.
И аз съм много доволна от нея.
Почистих едни петна по стените в кухнята, които стояха като мазни и с нищо не излизаха.

# 508
А стените на кухнята с какво са-с латекс или тапети?Т.е. питам дали тази гъба върши работа върху латекс,защото не ми се рискува.

# 509
  • Петрич
Дайте идея с какъв препарат, а и инструмент да почистя прага на алуминиевата врата към банята. Там влизат дребни боклуци и косми, които много ме дразнят и никога не мога напълно да изчистя.

Общи условия

Активация на акаунт