Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 754
  • 749
  •   2
Отговори
# 675
  • до най-прекрасния мъж
Аз купувам от дистрибуторката, която зарежда офиса с препарати. Иначе в търговската мрежа не съм ги виждала. Вероятно зареждат малки магазинчета повечето.

# 676
за моите смесителни батерии препарата на Перилис се оказа агресивен и смъкна част от покритието. но не този прозрачния - по друг начин изглеждаше опаковката, пак за баня и мивки пишеше.

# 677
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От препаратите за махане на варовик най-доволна съм от този на ДМ с оцет.
Два литра е за цена 2лв и някакви стотинки... особено при тази вода във Варна се оказа най-доброто според мен.

# 678
  • София
Явно ще трябва да сляза по центъра и да ги търся. Иначе пазарските спирки са ми била, фантастико, кауфланд, дм, а там ги ги няма, това е сигурно.
milittana, blue_angel, pisss, благодаря за отзивите Hug

# 679
Два литра е за цена 2лв и някакви стотинки... особено при тази вода във Варна се оказа най-доброто според мен.

Да, много е ефикасен препаратът, но е 1л, а не 2 Peace

# 680
  • до най-прекрасния мъж
за моите смесителни батерии препарата на Перилис се оказа агресивен и смъкна част от покритието. но не този прозрачния - по друг начин изглеждаше опаковката, пак за баня и мивки пишеше.
Те друг за фаянс нямат. Да не би да си ползвала този
Скрит текст:
. Но пък той е специално за такива повърхности и не би следвало да ги поврежда. Аз проблем с прозрачния съм нямала, винаги е идеален и сваля всичко за секунди от мивки, плочки, на тоалетната сипвам от време на време, батерии също /само натрупванията, които са там от години, са малко по-трудни, но и те падат след няколко третирания/.

# 681
  • Ланкър, планините Овнерог
Всичките ли препарати на Перилис миришат силно и ужасно? Бях взимала техен с/у петна по дрехите и на другия ден го изхвърлих заради миризмата, която и след прането оставаше. Та, за това питам - въобще да се тествам ли с друг техен препарат?

# 682
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Да, много е ефикасен препаратът, но е 1л, а не 2 Peace

Права си, моя грешка. 1 литър е  Peace

# 683
  • София
nikolovi, ти търсеше препарат за гранит май? DM имат препарат, който е за гранит. Но за под. На етикета пише "Препарат за почистване на PVC, линолеум, дървени, мраморни, гранитни настилки. Неподходящ за ламинат"
Скрит текст:
Аз го взех за плочки, но предвид етикета, не съм сигурна дали да го ползвам.
Пробвах и нахваления Емсал за ламинат, но не виждам разлика с него.

# 684
Белината не влияе на порцелана,а на пластмасата.
Повечето препарати ги купуваме за наше успокоение,
а ефикасността не е доказана и до момента не съм попадала
на препарат,който "само с едно намазване" и всичко блести от чистота.
Ако някой е изпробвал - нека да сподели.

Много точно!   bouquet
Да го сложите в началото на другата тема това!

# 685
nikolovi, ти търсеше препарат за гранит май? DM имат препарат, който е за гранит. Но за под. На етикета пише "Препарат за почистване на PVC, линолеум, дървени, мраморни, гранитни настилки. Неподходящ за ламинат"
Скрит текст:
Да, аз търсех препарат за гранит. Ще го погледна този като отида в ДМ. Ти защо не искаш да го ползваш ?

# 686
  • София
Скрит текст:
Да, аз търсех препарат за гранит. Ще го погледна този като отида в ДМ. Ти защо не искаш да го ползваш ?
Защото на етикета не пише, че става за теракота (за каквото го взех), пише други неща. Но тези, които са изброени на етикета са толкова различни за мен, че най-вероятно става. Ще изчакам да довършим ремонта и тогава ще го пробвам.

# 687
  • София
Взех си препарати за баня и кухня на Медикс, че много ги похвалиха тук май. Аз не съм изобщо доволна . Айде този за банята.....става, ама за кухнята изобщо  Naughty

Може ли да споделиш кое те разочарова?
Какво не успя да почистиш?
Стана ми интересно, понеже аз бях възхитена от него.
Мивката, аз го написах след това. От гранит е (черна) и като изсъхна стана бяла, като на вадички. А дори ако я потъркам повечко само с веро, не става така. Иначе батерията, която не е само от гранит се почисти . 
Не харесах препарата за бани, не харесах таблетките за миялна, не харесах течния препарат за миялна, не харесах обезмаслителя, последното веро ме разочарова. Достатъчно шанс им дадох.

Тоалетните, които не стигам с душа мия с Доместос (вътрешна страна) и Грийн Грюер за бани - пръскам седалка, фаянс и после с домакинско руло.

Аз търся препарат за инокс и керамичен плот. Препоръки?

# 688

Аз търся препарат за инокс и керамичен плот. Препоръки?

Това е много добро, но не знам дали го има в БГ Simple Smile За инокса взема кърпи от микрофибър и чисти само с гореща вода и малко веро и веднага подсушавай Simple Smile

Скрит текст:

# 689
  • София
Трой, с микрофибър чистя, но пак остават разни петна. Имам и едно чекмедже под микровълновата- пак не става. Confused Чист инокс са. Само абсорбатора е с иноксово покритие.
п.п Към гореизложените ми бяха дали 4 мокри кърпи за инокс, ама пусто лъсках хвърлях и не записах какво беше. Много добра работа ми свършиха.

Общи условия

Активация на акаунт