Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за пояснението, интересно звучи

# 91
Здравейте!
Моля, споделете с какво почиствате стъклокераммични плотове-позвам Апта, но не съм доволна, ако има загоряло-не мога да го почистя.Препоръчайте ми препарат за кухня от ПДЧ и за измиване на фурни.Благодаря

# 92
  • София
За стъклокерамични плотове това, а за фурни това.

# 93
endira, първият линк не се отваря.  Peace

# 94
  • София
Здравейте!
Моля, споделете с какво почиствате стъклокераммични плотове-позвам Апта, но не съм доволна, ако има загоряло-не мога да го почистя.Препоръчайте ми препарат за кухня от ПДЧ и за измиване на фурни.Благодаря
И за двете - стъклокерамичен плот и фурна, ползвам K2r. Ако загорялото по плота не може да се почисти само с препарата, ползвам шпатула за такъв плот.
Кухненските шкафове и плот почиствам с мокри кърпи - от Брико лаж или Лидл. Бърша с мократа кърпа и след това - веднага, със суха (домакинска хартия, от руло).

# 95
  • София
Имало някаква пяна за почистване на дамаски. Някой да знае марка и къде може да се намери в София?
И въобще, ако може, препоръчайте нещо, което чисти дамаски - общо замърсяване...

# 96
  • София
Здравейте,за стъклокерамичен плот препоръчвам Фрош , аз съм много доволна от него.
Аз пък да попитам -  с какъв препарат да си възвърна блясъка на теракота в банята. Плочките са страхотни, но явно при правенето на ремонт им е унищожен гланца.

# 97
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте!
И за двете - стъклокерамичен плот и фурна, ползвам K2r. Ако загорялото по плота не може да се почисти само с препарата, ползвам шпатула за такъв плот.
Кухненските шкафове и плот почиствам с мокри кърпи - от Брико лаж или Лидл. Бърша с мократа кърпа и след това - веднага, със суха (домакинска хартия, от руло).
А какви мокри кърпи има в Лидл? Нещо специално за петна ли? Би ли споделила някаква марка или как изглеждат. Имам петно на една от кухненските вратички и с нищо не мога да го почистя, даже хлорни и спиртни препарати пробвах... Чудя се вече дали да не сменям вратичката. Sad

# 98
  • София
- снимката е от Нет-а - има и варианти с аромат на лимон и портокал. На мен ми вършат добра работа в домакинството.

# 99
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Много благодаря, ще ги потърся.

# 100
Нямам нищо за споделяне, но пък съм изпуснала темата - така че запис Laughing.

# 101
Имате ли идея, как да почистя от вратата на хладилник (т.нар. инокс) престояли доста време залепени коледни фигурки от някаква материя, подобна на фин дунапрен, които са с много сериозно лепило. Като се опитвам да ги отлепя се късат и остава лепило със слой от фигурката.  Дано да съм обяснила добре.

# 102
Тай, лепило се маха с нещо мазно и после се почиства мазното с обезмаслител.

# 103
  • Испания
Имало някаква пяна за почистване на дамаски. Някой да знае марка и къде може да се намери в София?
И въобще, ако може, препоръчайте нещо, което чисти дамаски - общо замърсяване...

Ползвам Омино Бианко -от ДМ,доволна  Peace
http://www.ominobianco.com/tappeti_sofa.php

# 104
  • София

Ползвам Омино Бианко -от ДМ,доволна  Peace
http://www.ominobianco.com/tappeti_sofa.php

Благодаря много! Странно, не съм го виждала досега, а често посещавам ДМ... Специално ще питам следващия път! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт