Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 763
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Тези три дни ще се пукна от чистене, та тази тема ми е много подходяща  Hug

# 106
Препоръчайте нещо за силно захабена с варовик душкабина /преди да съм я разбила собственоръчно  #2gunfire/

# 107
Привет!
Поръчаното HG така и не пристигна. Та отидох до техномикса и от там си взех Фебрезе. Опаковката беше литър. Мъжа ми я изпръска снощи половината по дивана, но изглежда имаше защо.
 Hug благодаря!

# 108
Препоръчайте нещо за силно захабена с варовик душкабина /преди да съм я разбила собственоръчно  #2gunfire/

Аз съм много доволна от течния абразив на Дионис. Размазвам, изчаквам и забърсвам. 500 мл. /  7,60 лв.  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.359770497412894.79921.3 … 15308&type=3#!/photo.php?fbid=363500690373208&set=a.359770497412894.79921.307746362615308&type=3&theater
Ето инфо за него само че сега визията на опаковката е друга.

# 109
Бихте ли ми помогнали със съвет?
Забелязах, че от дезодоранта под мишниците на някои дрехи, ризи, са се получили много неприятни мазни петна.  Sick Не изчезват и след изпиране. Има ли някакъв начин да ги отстраня? Касае се именно за мазни петна, а не за петна от талк.
Пробвай с ТОК на Дионис. Мисля че ще свърши доста добра работа.

# 110
  • Burgas
Оня ден по препоръка на приятелка си купих препарат за почистване на готварски печки, фурни,фритюрници и др алуминиеви неща, препарата е бг казва се Зебра и е около 2лв много съм доволна, почти без търкане си почистих печката.

# 111
Здравейте, имам нужда от помощ. Синът ми повърна след като беше пил активен въглен. Дамаската е цветна и красива, но вече е черна - с какво да я почистя?  bouquet

# 112
  • Пловдив
Оня ден по препоръка на приятелка си купих препарат за почистване на готварски печки, фурни,фритюрници и др алуминиеви неща, препарата е бг казва се Зебра и е около 2лв много съм доволна, почти без търкане си почистих печката.
То с тоз препарат може и боята от металните повърхности да си свалиш, и кожата от ръцете Grinning (поне при мен така стана) - изключително е агресивен.

# 113
Какво съдържа тази Зебра и кой я произвежда?

# 114
  • Burgas
Аз чистих с ръкавици и боята на печката ми( черна е) не падна.
Не знам,не съм обърнала внимание, но шишето е едно оранжево и черни булви пише Зебра.

# 115
Сода каустик сигурно съдържа, за да е толкова мощна и агресивна. Който я има да ползва ръкавици.

# 116
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Аз чистих с ръкавици и боята на печката ми( черна е) не падна.
Не знам,не съм обърнала внимание, но шишето е едно оранжево и черни булви пише Зебра.

Макар че не е оранжево, но да не би да е това:

Иначе има един препарат - Фаворит - също със сода каустик (май беше 3%) и е добър (но агресивен).

# 117
Не ги ползвайте тези отрови! Купувайте щадящи за вас и природата препарати.
И не допускайте мръсотия, която да трябва да се сваля с кирка или със сода каустик.

# 118
Не ги ползвайте тези отрови! Купувайте щадящи за вас и природата препарати.
И не допускайте мръсотия, която да трябва да се сваля с кирка или със сода каустик.

Shocked ooooh!
И аз това се чудя колко трябва да се е запуснало , та да ползвате такива силни и отровни направо препарати ???
И се изумявам , че все още се произвеждат и хората си ги купуват да си чистят къщите .. ужас .
Само като си помисля за ужасните миризми които остават в помещението след употребата им и направо ми се завива свят. Sick

# 119
Миризмите - едно на страна. Но това са агресивни препарати, които нямат работа в дома си мисля аз.
От години вече хлор вкъщи няма - нито белина, нито Доместос, нито Циф зелен, нито Роли прах.
А сода каустик никога не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт