Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 765
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Там, където ме обичат
Пробвай с мокри кърпички, но гледай да не са напоени със спирт. Опитай най-напред някъде на по-скрито място - на дъното, примерно. Ако се изчисти, изчакай да изсъхне и ако кожата не е променила външния си вид, действай нататък.
Mерси, ще пробвам и ще пиша.  bouquet

# 61
Пробвай с мокри кърпички, но гледай да не са напоени със спирт. Опитай най-напред някъде на по-скрито място - на дъното, примерно. Ако се изчисти, изчакай да изсъхне и ако кожата не е променила външния си вид, действай нататък.
Mерси, ще пробвам и ще пиша.  bouquet
Препаратчета има, специално за кожа.
Нищо , че е изкуствена, нищо, че е розова, нищо, че е на щат в СКГТС Laughing

# 62
  • София
Здравейте! С какво да почистя петна от трева (върху дънки)?

Ей сега прибрах онази хала сина ми от зелено училище. Най-светлото памучно долнище беше перфектно озеленено  Crazy. Имам Спот и третирах петната с него - извади ги  Peace.

# 63
  • София
Ми нали на зелено училище е бил  Joy

# 64
  • BG
Благодаря ви, момичета. Аз третирах петната с Омино бианко (подобно на Вениш), но след изпирането петната са само избледнели, но са си там. Предполагам, че са фиксирани след прането и вече няма шанс да се изчистят.
 Спот намира ли се из големите вериги?

# 65
  • София
Ми нали на зелено училище е бил  Joy
Joy
Вярно, бе, какво мрънкам и аз  hahaha!

elmyra duff, Спот си намерих в един квартален магазин за препарати. Не съм го виждала в големите вериги. Ако го намериш, пробвай все пак, може да излезе.

# 66
Благодаря ви, момичета. Аз третирах петната с Омино бианко (подобно на Вениш), но след изпирането петната са само избледнели, но са си там. Предполагам, че са фиксирани след прането и вече няма шанс да се изчистят.
 Спот намира ли се из големите вериги?
По-скоро го има в малките магазинчета за препарати. Ако си от София - в Халите го има на тези щандове. Аз от много време ползвам само това за петна

# 67
Здравейте! Някой виждал ли е някъде препарат за прозорци Danex? В един хотел прозорците и душ - кабината блестяха и проявих интерес с какво чистят. Жената ми го показа и каза, че им го доставя по куриер фирма за препарати. Опаковката му е стандартна, не е като за професионално почистване.

# 68
Не ми е познат, но в нета откривам ето това: http://www.hmi-company.com/index.php?mod=products&show=161&a … D0%BD%D0%B8%D1%8F

# 69
# 70
здравейте, мацки...
имам голям зор с почистването на фугина от плочките в банята и тоалетната.
досега ги търках с финно телче за чинии, но мн натискане трябва... останах без ръце вече  ooooh!
майка каза, че плочките се чистят с оцет, НО на мен най-мръсни са ми фризовете... целите са във фугин и понеже са релефни голямо човъркане пада. Rolling Eyes
накрая пак ще ги лъсна с оцет, но как да махна фугина?

# 71
# 72
Искам да запитам някой знае ли в хотрелите какви препарати ползват за тоалетни. Спрейват всичко и после само с хартиена къпра забърсват. Ходих в Метро да гледам препаратите за хотели, ако някой знае марка или в кой магазин се купуват моля да сподели.

Да ви похваля препарат за душ-кабини. Може да сте го обсъждали, но аз съм много доволна от LEX-SHOWER купувам го за 2,50. След ползване се напръсква оставя се 1-2 мин и се облива със вода без подсушаване. Никакви следи не остават, няма търкане изключително мързеливата  Laughing

# 73
Трябва ми препарат, който да почиства фугите до бяло  Grinning  Винаги ги търкам и все остават разни черни петна Close  Досега съм използвала Доместос, но ми е много силен като миризма  Confused та моля ви споделете вие от кой препарат сте доволни

# 74
  • Там, където ме обичат
Да ви похваля препарат за душ-кабини. Може да сте го обсъждали, но аз съм много доволна от LEX-SHOWER купувам го за 2,50. След ползване се напръсква оставя се 1-2 мин и се облива със вода без подсушаване. Никакви следи не остават, няма търкане изключително мързеливата  Laughing
Искам такова!!! Откъде мога да си го купя?

Общи условия

Активация на акаунт