Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 767
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
 foxysilver преди го купувах от Метро, но те спряха май да зареждат техни продукти. Сега от един голям магазин за препарати в Бургас. Ето така изглежда
http://www.mexon.bg/bg/Lex_Shower.html

# 76
Моля за съвет как да изчистя розова чанта от изкуствена кожа. Не някакво петно конкретно, а от носенето и най-вече от градския транспорт  #Cussing outизглежда като дреха, която има спешна нужда от изпиране.

Щом е от изкуствена можеш да си я изпереш в пералнята Simple Smile само намали градусите.Аз работя в химическо чистене и сме прали изкуствени кожи:)

# 77
  • Там, където ме обичат
Моля за съвет как да изчистя розова чанта от изкуствена кожа. Не някакво петно конкретно, а от носенето и най-вече от градския транспорт  #Cussing outизглежда като дреха, която има спешна нужда от изпиране.

Щом е от изкуствена можеш да си я изпереш в пералнята Simple Smile само намали градусите.Аз работя в химическо чистене и сме прали изкуствени кожи:)
Ти си съкровище с твоите знания  bouquet

# 78
  • Варна
Ползвам Медикс за фаянс за изчистване на банята. Мъжът ми само от него не киха. Доволна съм, но много бързо ми се изхабява.

# 79
Здравейте!
Ако успеете да ми помогнете ще съм много благодарна. Сменихме квартирата и установихме, че дивана и единия фотьоил имат неприятна миризма. Виках фирма за почистване, изпраха ми холовата и матраците и всичко светна. Но за съжаление миризмата остана. Дори идваха втори път. Като изперат и напръскат миризмата се губи, но щом изсъхне се появява отново.
Според мен и според момчетата от фирмата миризмата не е на урина. По скоро на старо, или може би има хора чиято пот мирише адски неприятно, макар да ми е трудно да си обясня как точно се е получило. Имахме същия проблем с килимите. След прането отново миришеха ужасно. Но тях ще ги сменим. Ама дивана на хазяйна не можем да го хвърлим.
Сега съм поръчала някакъв спрей срещу миризми, но съм готова да пробвам и други идеи.

# 80
  • София
Ако пълнежът (дунапрен или там каквото) на мебелите е поел миризмата (особено от пот ако е), не разчитай на нищо, освен на претапициране със смяна на пълнежа.

# 81
Извинете, че се намесвам. Има препарати, които неутрализират лоши миризми. В немско се казват Текстил-фрешенер. Такъв е Фабрезе на П§Г, има внос и на други марки.

# 82
  • София
Дали биха свършили работа, ако дунапренът е пропит с пот?

# 83
Дали биха свършили работа, ако дунапренът е пропит с пот?

Принципът им е да се използват за много тежко вмирисан текстил - маратонки, пет-постелки, пропити с дим завеси. Такъв, при който прането не е решение.

# 84
Извинете, че се намесвам. Има препарати, които неутрализират лоши миризми. В немско се казват Текстил-фрешенер. Такъв е Фабрезе на П§Г, има внос и на други марки.

Да онагледя

Ползвам  го и съм страшно доволна. Купувала съм го от Германия, не знам у нас дали се намира. Предполагам, по магазините за паралелен внос не намира.  Peace

# 85
Благодаря!
Очaквам вече поръчаното, марка HG. По-късно видях и това Febreze, ако не стане с първото ще го пробвам. Ще споделя резултата.

# 86
  • София
Извинете, че отклонявам обсъжданите въпроси, но попаднах на нещо, което ми се ще да споделя. Дано не прозвучи като реклама, защото още не съм отишла на място да видя магазинчето, просто ми хареса идеята Вълшебната метла.

# 87
  • София
Да онагледя

Ползвам  го и съм страшно доволна. Купувала съм го от Германия, не знам у нас дали се намира. Предполагам, по магазините за паралелен внос не намира.  Peace

Има го в магазините Техно-Микс в София, видях го в 3 разновидности в магазина на Подуене.

# 88
Извинете, че отклонявам обсъжданите въпроси, но попаднах на нещо, което ми се ще да споделя. Дано не прозвучи като реклама, защото още не съм отишла на място да видя магазинчето, просто ми хареса идеята Вълшебната метла.
Може ли някакъв друг линк или малко повече подробности, защото на мен не ми се отваря ФБ в момента

# 89
  • София
Ами това, което разбрах от техния профил и снимките това е нещо като женски клуб, в който се събират да правят някакви ръкоделия, красиви неща, видях и детска стая, а около тях са рафтовете с препарати, все пак това е магазин за препарати  Simple Smile - твърде нетрадиционен и интересен. Ако открия нещо друго освен във FB, ще го пусна. Ето една снимка:

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 15:38 от Sash

Общи условия

Активация на акаунт