Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 342
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ето част от описанието на пастата на Дионис:
Съдържа екстакт от коприва, липа, бор и глицерин, така че благотворно действа върху кожата. Не съдържа прах, а козметични микрогранули. Използва се за почистването на силно замърсени повърхности като едновременно дезинфекцира и ароматизира. Ефикасно премахва варовиковите напластявания и почиства керамични повърхности, подове, метални предмети, съдове, накити, силно замърсени ръце.

Ето и на Екопромакс:
Универсален почистващ продукт, който полира, дезинфекцира, ароматизира и създава фин защитен микрослой, отблъскващ мръсотията и UV-лъчението. С ефикасната си формула е идеален универсален препарат за почистване в кухнята, банята и навсякъде в дома Ви. Почиства с лекота дори до блясък трудно отстраними замърсявания и мазнини върху фурни, печки, грилове, скари, емайлирани повърхности, керамични плотове и загорели съдове, вани, плочки, фуги, захабена пластмаса, метал, дърво. Благодарение на активната си формула отстранява варовикови отлагания и ръжда в банята и кухнята. Почиства, поддържа и запазва за дълго гланца. Възвръща изгубения блясък на повърхностите и Вашият дом ще блести от чистота. Съдържа специално обработени фини козметични абразивни частици, които са деликатни не само за третираните повърхности, но и към вашата кожата. Не уврежда ръцете и не надрасква повърхностите.
Астониш, като по-голяма фирма са доста по-лаконични:
Продукт със специална формула за употреба у дома. Чисти емайл, порцелан, фурни и котлони.
Dr. Beckmann и толкова не са написали.

За съдържанието им не мога да говоря - може и да имат силикон, може и да нямат - не съм имала усещане за мазен филм.
Голяма фенка съм на Дионис (чак бях и нещо като дистрибутор) , но са малко като разфасовани и опаковани в гараж, съответно такива са им и етикетите - с недостатъчно информация, или с информация, която се разминава от тази в каталога; или от това, което е написано на други езици.

в темата виждам "продуктово позициониране" Mr. Green
То и слепите го виждат  Mr. Green

С Еконт не ми отърва, превоза струва колкото продукта

# 181
  • София
здравейте Hugкак по лесно се мие прозорец с бяла дървена дограма ....много е захабена боята  Tiredима ли някакъв трик   bouquetблагодаря предварително

# 182
  • Кори Селести
Напишете ми какво Ви трябва на Дионис и ще Ви изпратя по Еконт с пощенска услуга.

?!

Бихте ли спрели да предлагате услугите си за разпространението на продуктите на тази фирма?
Що се отнася до възпитание и култура - при регистрирането си във форума сте се съгласили да спазвате правилата му.

Спазвайте ги, моля.
Това не е търговска платформа.

# 183
за варовика по батериите и плочките ползвам Пулирапид, но смъкна покритието на батерията на мивката. на душа не се отрази така и предполагам, че проблема е в качеството на батерията. така или иначе препарата май е доста агресивен и докато пръскам едва издържам да стоя в банята.
ще търся друго сега - явно от ДМ.

# 184
Някой да знае къде се продава това:

http://www.fairy-dish.co.uk/uk/fairy/product/5413149090262

# 185
  • София

Видях го миналата седмица на пазар Красно село, в магазин за препарати - малко над 7 лв.

# 186

Видях го миналата седмица на пазар Красно село, в магазин за препарати - малко над 7 лв.

Много много благодаря, аз май преди време оттам го взех.   bouquet

# 187
  • Варна
Хора, дайте идея с какво да почистя/изпера мека мебел. Материята на дивана е от дебел плат, ама не мога да обясня какъв точно  Blush

# 188
Хора, дайте идея с какво да почистя/изпера мека мебел. Материята на дивана е от дебел плат, ама не мога да обясня какъв точно  Blush

Вземи си Медикс за тапицерии и търкай на място, сега е топло и ще изсъхне. Пробвала съм и Вениш за тапицерии, но ако ти е светла дамаската остава петна след изсъхване.

# 189
  • Варна

Вземи си Медикс за тапицерии и търкай на място, сега е топло и ще изсъхне. Пробвала съм и Вениш за тапицерии, но ако ти е светла дамаската остава петна след изсъхване.
Благодаря ти! Ама с какво да търкам? Гъба за чинии, меката част, удачен вариант ли е? Simple Smile

# 190

Благодаря ти! Ама с какво да търкам? Гъба за чинии, меката част, удачен вариант ли е? Simple Smile

Зависи каква материя е плата, ако не е някоя фина може и с четка с по-твърд косъм. Прецени според материята. Опитай в някое ъгълче първо на не много видно място, защото ако четката е твърда може плата да стане на мъхове.

# 191
незнам дали тук е мястото да питам, но тази темичка следя и не ми се ровеше да търся друга, по-конкретна...
та чудя се за нещо ефикасно против мравки. на 1ви етаж сме и гадините влизат през прозореца ooooh!

# 192
Преди няколко години си спомням, че майка ми ги пребори с РАЙД. Ако ти се рови, в нета излизат доста идеи, само като напишеш "против мравки"...Wink

# 193
  • Варна

Зависи каква материя е плата, ако не е някоя фина може и с четка с по-твърд косъм. Прецени според материята. Опитай в някое ъгълче първо на не много видно място, защото ако четката е твърда може плата да стане на мъхове.
  bouquet
Мравките ги преборих с равни части Боракс и пудра захар. Наръсваш пътеката им и се въоръжаваш с търпение. След няколко дни ще изчезнат. Боракс взех от аптека. Безвреден е и можеш да наръсиш и в шкаф, в който съхраняваш храна Simple Smile

# 194
Ако можеш да си намериш перяща прахосмукачка...Иначе с препарат за тапицерии /аз още не съм открила качествен/ и четка. А ако не съхне, насочваш сешоара, за да не мухляса някоя част Peace

Общи условия

Активация на акаунт