Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 441
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • I want it all and I want it now.
Имам го.  Wink Обаче забелязах ,че нещо и него го развалиха. Миналата година ,чистеше идеално. Сега не ще. Не мога да разбера защо си развалят качеството тези хора.
Благодаря ти, все пак ще отида да гледам в магазина и каквото взема.

# 241
За почистване на фурна ползвам един много евтин препарат на А1 за загорели мазнини. Ако намеря снимка ще я сложа.  
Намерих го http://6623.bg.all.biz/goods_preparatyt-za-zagoreli-maznini-a1_33257

Да ви попитам за ефикасен препарат за тоалетна, с който може да се премахне пожълтяване.  

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 17:01 от Sea lights

# 242
Аз  А1 го ползвах по препоръка на Милото.
В бяло шише като спрей и на него пише А1 За котлен камък и баня.Редактирах снимката ,защото бях объркала. Имай предвид,че е много силен. За тоалетната ще е идеален. При мене след основен ремонт на банята реших да почистя батериите и чешмата на мивката  Mr. Green, който бяха чисто нови. Леко зацапани от ремонта. След почистването с този препарат им падна покритието.  Joy Joy Joy Милото трябваше да купува нови,защото старите станаха на петна.
 От тогава имам забрана да пипам препарата. WinkСега в банята се чисти само с мистър Пропър.  Laughing
Благодаря ще го пробвам и този за фурни.

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 10:00 от Syn

# 243
По принцип А1 е агресивен и не трябва да се превишава зададеното време и задължително работа с ръкавици, но пък пробвах преди това какви ли не препарати и нямаше ефект. Една моя позната си проби така тенджерата, но с друг препарат, защото искала да я остави да подействал по-добре препарата. На сутринта беше наистина подействал хубаво - имало дупка на дъното на емайлираната тенджера.

# 244
  • ВАРНА
Момичета,дайте идея за препарат за очистване на МДФ ГЛАНЦ.Много трудно се поддържа.Масата ми е черна и е постоянно в прах.

# 245
  • Бургас
Момичета,дайте идея за препарат за очистване на МДФ ГЛАНЦ.Много трудно се поддържа.Масата ми е черна и е постоянно в прах.

Пробвай да напръскаш парцала, с който бършеш праха, с антистатик за дрехи. На мен това ми помага да бърша праха значително по-рядко.

Syn, това е страхотно за фурна:

Това къде го продават?

# 246
Една моя позната си проби така тенджерата...

Shocked, дами не ползвайте подобни ужасии. Вероятно не сода каустик и арсен, а дивна смес от киселини и отрови има в тези флакони. За Бога - спрете да се тровите!

# 247
А къде го продават това А1? Бих го използвала еднократно за един упорит котлен камък, който с нищо друго не мога да премахна.

# 248
А1 го има в малките магазинчета.  Peace
К2 за фурната го има в Метро.  Peace

# 249
  • София
К2 за фурната го има в Метро.  Peace
В Кауфланд и ХИТ - също.

# 250
  • Варна
Скица, на какво място ти е упорития котлен камък?

# 251
Скица, на какво място ти е упорития котлен камък?
За една захабена тоалетна чиния.

# 252
пробвай с Пулирапид за тоалетната. пръскаш, оставяш да подейства и после стържиш, ако има много наслагване. аз го махнах с остро - цели люспи падаха. не ми се надра покритието, но останаха на места наслагванията. за батериите обаче е агресивен и смъква покритието.

# 253
  • Варна
По мои наблюдения концентрирания "кисел" сок върши по-добра работа от конвенционалните препарати (а Пулирапида си е един от тях).. Имах поредица от гнусни квартиранти в продължение на няколко години. Когато се отървах от тях тоалетната беше цялата черна под нивото на водата (е то и над, но там се изчисти по-лесно). Пробвах с 2 препарата за тоалетна, единия ще да е бил Бреф, другия Доместос. Оставях да стои цяла вечер, после се случи и да оставям да действа няколко дни (поне 3 пъти по 2-3-4 дена). Отчупваха се големи парчета, но най вече близо до повърхността на водата. После направих горещ концентрат от голямо пакетче лимонена киселина (сигурно същото става с лимонтозу, оцет) и оставих да действа цяла вечер. Ефекта беше в пъти по-добър, но пак не стана идеално.. повторих... Накрая дойде една чистачака и му приложи нещо от едно време - тризлон ли беше, що ли.. черното пак се вижда по ъглите, но поне останалото се белна.
Така че - вкарвай тежката артилерия и само внимавай много да не се обгазиш

# 254
  • При децата ми
По мои наблюдения концентрирания "кисел" сок върши по-добра работа от конвенционалните препарати (а Пулирапида си е един от тях).. Имах поредица от гнусни квартиранти в продължение на няколко години. Когато се отървах от тях тоалетната беше цялата черна под нивото на водата (е то и над, но там се изчисти по-лесно). Пробвах с 2 препарата за тоалетна, единия ще да е бил Бреф, другия Доместос. Оставях да стои цяла вечер, после се случи и да оставям да действа няколко дни (поне 3 пъти по 2-3-4 дена). Отчупваха се големи парчета, но най вече близо до повърхността на водата. После направих горещ концентрат от голямо пакетче лимонена киселина (сигурно същото става с лимонтозу, оцет) и оставих да действа цяла вечер. Ефекта беше в пъти по-добър, но пак не стана идеално.. повторих... Накрая дойде една чистачака и му приложи нещо от едно време - тризлон ли беше, що ли.. черното пак се вижда по ъглите, но поне останалото се белна.
Така че - вкарвай тежката артилерия и само внимавай много да не се обгазиш
Здравей! Би ли казала в какво съотношение е концентрата?

Общи условия

Активация на акаунт