Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 449
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
тези препарати Дионис, като са толкова хубави, защо ги няма по магазините? това с дистрибутора не ме устройва.
за лепило от етикети и аз се интересувам. на всички стоки лепят все едно никога няма да се ползва стоката. от стъкло се маха, но от пластмаса и друг материал не излиза. не искам да минавам с лакочистител нещата на малкия.
Добре де, ама защо ни се караш  newsm78? Ползвай каквото искаш и от каквото си доволна в крайна сметка.

Така е, но и аз подкрепям pisss. Хич не вярвам на простотиите в стил: директен контакт, избягване на разходи по складиране, наеми, продавачи- тия да ги разправят на децата от детската градина. Всички знаем какви проценти и комисионни прибират дистрибуторите, да не говорим, че на моменти звучат като сектанти  Mr. Green
Щом нещо не е в магазина, не бих си мръднала пръста да го търся  Naughty
Още нещо- ако някой ми каже, че му е лъснала душкабината в Разград с този препарат- тогава ще му повярвам. в София идея нямате какво значи варовита вода

# 376
  • Варна
Те 90 % през цялото време си звучат като сектанти, но не е там работата.
Нали не мислиш, че в магазина надценката е по-малка - и от там хранят произвеждащите работници, чистачи, администрации, ръководства, собственици, акционери, шофьори, дистрибутори, продавачи и пр., че и за реклама трябва да отделят Simple Smile

Айде стига сме спамили. Темата все пак е за "споделяне и взаимопомощ", а не за уточняване на лични убеждения и нищене на световни конспирации.

"Greene" точно вчера се зачетох в една съседна тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670205.285 и там много хвалеха масло за дърво Осмо - дървените повърхности се обработват с него и после не се лакират. То си импрегнира и т.н. и после май си го чистиш с каквото ти попадне.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 12:08 от Пунчик

# 377
Момичета, имам питане, може и да е обсъждано, но няма как да прочета всички теми Peace
Теракота на коридора и в кухнята е със светли фуги, които вече не са светли #Cussing out /не ме питайте с какъв акъл ги направихме такива/, та има ли вариант да ги почистя с нещо, но не фуга по фуга newsm78

# 378
С Доместос, но после голяма воня, още повече, че не може да се изплакне обилно с вода както в банята.

# 379
  • Пловдив
Момичета, имам питане, може и да е обсъждано, но няма как да прочета всички теми Peace
Теракота на коридора и в кухнята е със светли фуги, които вече не са светли #Cussing out /не ме питайте с какъв акъл ги направихме такива/, та има ли вариант да ги почистя с нещо, но не фуга по фуга newsm78
С професионална пароструйка няма ли да стане?

# 380
Аз точно с пароструйка си ги чистя фугите.

# 381
Що импровизирате и се тровите.
Има специализирани препарати за баня. Немските се наричат Bad-Reiniger.
По другото питане - има такива и за паркет. Попитайте в специализираните магазини, потърсете във веригите.

# 382
По другото питане - има такива и за паркет. Попитайте в специализираните магазини, потърсете във веригите.

Дедо,съветите са ти безценни,но не всички сме от София,Пловдив или Варна,например. Къде да го търся този Баньочистач? Не съм го виждала в Кауфланд или Била.

# 383
  • Варна
W, "Bad-Reiniger" е общо наименование, а марките са много.

Някой да е ползвал препарати от този сайт?

# 384
  • Бургас

Най-обикновен препарат за фаянс на фирма "Згура" - струва стотинки. Или кислол. Напръскваш, изчакваш да изсветлеят и много бързо избърсваш. Внимавай да не остане дълго време, защото разяжда фугите.

# 385
  • Пловдив

Най-обикновен препарат за фаянс на фирма "Згура" - струва стотинки. Или кислол. Напръскваш, изчакваш да изсветлеят и много бързо избърсваш. Внимавай да не остане дълго време, защото разяжда фугите.
И остави прозореца на банята задължително отворен, и излезте от вкъщи докато действа. А после, измий с ръкавици и маска.

# 386
W, "Bad-Reiniger" е общо наименование, а марките са много.

Някой да е ползвал препарати от този сайт?

Да,вярно,трябваше да съобразя по думата,но ако пиша немски Waschmittel ,то пак си е общо наименование,но марки много,качество различно.

# 387
здравейте момичета , искам да ви попитам някоя от нас дали е виждала ароматизатор на Febreze   в Бургас. ПРЕДСТАВЛЯВА КУТИЙКА ПЪЛНА С ТЕЧНОСТ от едната страна е прозрачна, но не зная от къде мога да си го закупя ,а  аромата е супер траен
ако някой знае моля ви да сподели

# 388

Дедо,съветите са ти безценни,но не всички сме от София,Пловдив или Варна,например. Къде да го търся този Баньочистач? Не съм го виждала в Кауфланд или Била.

Нямате ли специализирано магазинче за препарати? В супермаркетите наистина няма качествени продукти. Или са тези под левче, или рекламираните по ТВ, по 6 лева нахалост дадени.

# 389
Няма.Само едно,предлагащо израелски препарати и козметика.От там не се осмелявам да купувам-върху огромен текст на иврит има лепнато мини листче с български превод.Явно е преведено по-малко от 1/3.Това не ми харесва.А след като търсих препарат за съдомиялна и продавачката ми предложи някаква течност за измиване на съдове,явно за ръчно,без указание за съдомиялна и ме уверява- "става,става" не се доверявам на консултациите и.
Предстои откриване на магазин на ДМ-да видим.

Общи условия

Активация на акаунт