Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 295
  • 749
  •   1
Отговори
# 570

Този специално го взех от железарията до нас - отидох за една крушка, но ги видях и поразпитах момичето. Но нямат цялата гама и ми препоръча да ходя до Бриколажа.
Специално съм хвърлила око на този за фурните, че последно време хич не случвам на препарат за нея

# 571
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Това ли е
Скрит текст:
Може да го взема да го пробвам и него  Laughing

Да, същия.  Peace

# 572
Момичета,пак съм аз за съвет - банята е тип-топ с това,което ми препоръчахте,сега правим ремонт и ще ми трябва нещо,с което да почистя самата дограма,тя има предпазни ленти,но все пак за след това едно хубаво почистване ще падне  ooooh!
Та нещо за дограма, за стъклата също,на които е писано с маркер,за под (понеже има гипс и вар навсякъде) то най-вероятно в неделя ще приключи голямото мацане та .. абе изобщо трябват си ми продукти и за цялостно почистване - мебели,под ... ще се радвам да предложите продукти. Hug

# 573
  • I want it all and I want it now.
За стъклата с обикновена гъба и веро се маха маркера.Взимаш една шпатула и махаш варта. Стъклата с препарат за стъкла и с микрофибърна кърпа. Мебелите ги почистваш пак с микрофибър и после с Пронто ги минаваш и забърсваш .

# 574
Благодаря! Simple Smile

# 575
Лисичке, Астониш имат препарат за почистване на дограмата. А каква ти е? Ако е бяла ПВЦ, малко по-назад в темата похвалиха Циф с белина. За прозорците - Грюн Грийн за стъкла ( в Карфур го има). Иначе за пода  след ремонта аз си взех четка с къс твърд косъм (за пране на килими, които са) и си направих разтвор с вода и Медикс за под и с тази четка хубаво изтърках навсякъде, където са ми плочки. Сега бърша със Медикса, но като свърши, ще си взема Грюн Грийн за под. Ако имаш ламинат - препарат на Emsal или  Медикс  за ламинат. Вземи си и един обезмаслител или на Meglio или на Медикс. На мен по ми харесва Медикса. Намирам му приложение навсякъде. Например при теб смятам че ще помогне за маркера по прозорците. Може да си вземеш и няколко вида къпри. Те са различни материи, според това, което ще почистваш. Много са полезни. Уф, направо ми е мъка за теб.  Hug Като знам какъв зор видях, докато изчистя след ремонта.  Успех ти пожелавам  Peace Ако ти трябва снимка на някой от посочените препарати мога да потърся.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 11:13 от skica

# 576
Лисичке, Астониш имат препарат за почистване на дограмата. А каква ти е? Ако е бяла ПВЦ, малко по-назад в темата похвалиха Циф с белина. За прозорците - Грюн Грийн за стъкла ( в Карфур го има). Иначе за пода  след ремонта аз си взех четка с къс твърд косъм (за пране на килими, които са) и си направих разтвор с вода и Медикс за под и с тази четка хубаво изтърках навсякъде, където са ми плочки. Сега бърша със Медикса, но като свърши, ще си взема Грюн Грийн за под. Ако имаш ламинат - препарат на Emsal или  Медикс  за ламинат. Вземи си и един обезмаслител или на Meglio или на Медикс. На мен по ми харесва Медикса. Намирам му приложение навсякъде. Например при теб смятам че ще помогне за маркера по прозорците. Може да си вземеш и няколко вида къпри. Те са различни материи, според това, което ще почистваш. Много са полезни. Уф, направо ми е мъка за теб.  Hug Като знам какъв зор видях, докато изчистя след ремонта.  Успех ти пожелавам  Peace Ако ти трябва снимка на някой от посочените препарати мога да потърся.
Благодаря много,и аз не си завиждам особено ,ама няма как трябва да се чисти  Mr. Green
На астониш дали в ДМ ще ги има ? Дограмата е бяла,да.
Че ние си нямаме Карфур.Вчера бях в Пловдив ама не се сетих да мина от там да взема.
Пода ще е най-зор,че е плочки,но ще го оправя някак.
Благодаря отново!

# 577
Не съм обръщала внимание дали има Астониш в ДМ, но го има  в Билла, Метро, Пикадили.

# 578
Не съм обръщала внимание дали има Астониш в ДМ, но го има  в Билла, Метро, Пикадили.
Благодаря ти,отново!   bouquet

# 579
  • I want it all and I want it now.
Пода за да се махне прахулякът ,трябва няколко пъти да се  мие. Става и с вода + оцет за да се премахне  белият слой .  Peace Аз специално за плочки съм доволна от Пропъра.

# 580
Пода за да се махне прахулякът ,трябва няколко пъти да се  мие. Става и с вода + оцет за да се премахне  белият слой .  Peace Аз специално за плочки съм доволна от Пропъра.
Тъкмо заглеждах преди няколко дни 1 пропър,беше бял,не можах да огледам за какво е,но ще се врътна днес,утре за препарати,че хич не останаха  Blush

# 581
Препоръчайте ми нещо за отпушване на канали, но по-силно от Тубофло.

# 582
Аз действам с Mr.Muscolo + вакуумната "джаджа"

# 583
  • до най-прекрасния мъж
Зависи колко е запушено - ако е неспасяемо, техническа солна киселина от строителните магазини и железариите. Действа безотказно, но е агресивно, така че с него много внимателно и не ползвай често, плакни обилно първо със студена вода, а после с гореща.

# 584
Зависи колко е запушено - ако е неспасяемо, техническа солна киселина от строителните магазини и железариите. Действа безотказно, но е агресивно, така че с него много внимателно и не ползвай често, плакни обилно първо със студена вода, а после с гореща.
Това сода каустик ли е или е нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт