Ивайло ми тежи - вече е около 8 кг, а режимът ни е хапване, игра, спане. Така си го научих от втория месец. Когато му се приспи, го слагам на краката си и го люлея. До сешоара прибягвам, когато е превъзбуден.

Добре че се усъмнихме, най-вече мъжа ми - той настоя да го заведем. Като че ли има повече майчински инстинкти относно детето от мен.
Сега разбирам защо толкова бебчета напоследък постъпиха в болница след диагноза, че са здрави.
АМан от лекари, които гледат по-бързо да изгонят пациентите си и само отчитат дейност.
Даже имам идея, но не споделям все още.
А рибките ги видях, ама се правя на сляпа
А можех да ти кажа, че Стела падна от спалнята като беше на около 2 седмици сигурно, мисля, че нищо й няма, тогава много се шашнах, ама беше през нощта, гушнах я и заспахме
Сигурна съм, че никакви последствия няма да има.
. А гушканото бебе е случило!
да се чудиш защо хората я ядат
Aз лично започнах, защото постех близо две години и ми бяха казали, че е полезна. После привикнах.
гледам да съм по-сдържана...
Първоначално ме погледна с изненада, обида и някакъв особен страх "какви са тия субстанции из устата ми", но след това като да й хареса и облиза още няколко мои пръста с тиква... всъщност правилното е всмукна.
за страхотната темичка!
Утре ще пробвам с 210-220 мл, а кашата вече тотално съм решила да я заменя с попара. Купешките пюрета с домашни и те така.
Възхищавам се на такива семейства и малко им завиждам. 

Препоръчани теми