За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 915
  • 685
  •   1
Отговори
# 270
И в Технополис ли ще има нещо  newsm78
Аз гледам на страницата нищо не са обявили, в Техномаркет са обявили, че ще има 50% процента на определени стоки.

# 271
Съни, Християн не е оракул - какво си се хванала с това желание.  Laughing

Бе,айде моля ти се сега! LaughingТи ли го видя на сън...или аз,а?! Crossing Arms Joy

Децата заспаха,багажа е готов,но не съвсем.Утре ще довършвам,щото сега много ми се спи.
Лека нощ! Hug

# 272
  • Нейде из лудите гори...
Анбибиан, Техномаркет е! Винаги ги бъркам , напълно еднакви са ми Simple Smile  Peace

# 273
  • София
Здравейте момичета,

kati_kz, при нас нещата се оправиха след зверска диета от моя страна. Освен това му бях поръчала тези ръкави, за да не се драска и да си прави сам рани. Бавно, с постоянство кожата му се изчисти.  Peace

Силви, радвам се че вече сте здрави!

Цеца, Самуил пълзи от около 2 седмици и става все по добър. Почна като войник да се набира на ръце и да влачи останалата част от тялото. Сега е станал по-добър в синхрона между ръце и крака и става по-бързо придвижването му в пространството  Heart Eyes

Смуси, голяма мъка при вас с това хранене Sad Дано да откриете вашата храна и да прояде малката фея  Hug

Марсика, слагам Самуил на гърне от седмица. Имаме и попадения  Wink Много са смешни сутрин като станат Мишо и Самуил заедно на гърнета  Laughing

Анбибиян, и аз имам такива контейнери. Много са удобни за замразяване на кърма. От пюретата, особено от такива с морков се оцветятват  Peace Моят пасатор е същият. Но аз ще ползвам уреда на ВЕАВА, той е по-добър за малки количества.

Тони, не ми харесва тази работа. Хем имате бактерии в урината, хем няма да ви лекуват  Thinking Аз имах клебсиела, докато бях бременна и лекарката ми беше в потрес и ужас да не би да не се излекувам до раждането и да не се предаде на бебето. Аз бих потърсила второ мнение.

За боядисването на яйцата - ще бъде в събота, защото и Мишо ще яде, и стават много дни до неделя да стоят сварени в хладилника....

Ахилеа, добре че сте намерили причината за безапетитието на Християн и че вече е по-добре. Сухар се слага в бебешката попара защото консистенцията става по-хомогенна, отколкото при попара с обикновен хляб.

Лусин, и при двата варианта би трябвало Леда да спи по време на пътуването. Дано да е така  Hug Моите и двамата спят в колата. Само да тръгна и да им забръмчи двигателя и са готови  Mr. Green

Киса, браво на твоето момче!

За захранването - мисля да започваме от утре  Party Май сме от последните...

Сийнгърл, честита ви половин годинка! Честито и на всички други бебчета с месечинки днес  Hug

# 274
  • Vaudreuil Canada
A_H_I_L_E_A ти си ми била съседка така да се каже  hahaha  Коя ви е педиатърката?

Много захранване много чудо в темата - аз още се ослушвам пък и зъби ни мъчат много та ще си изчакаме 6-те месеца явно.
Яйцата ще ги боядисваме утре с баткото  Heart Eyes

# 275
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес Йоан става на половин годинка.  bigdance2
Почерпете се виртуално за негово здраве.

# 276
  • София
Добро утро, момичета!

Мислех да пиша към 6:30, но реших, че реда не трябва да се нарушава  Mr. Green Цеца   Hug

Почерпете се за здравето на моя малък смел Самуил  Heart Eyes Днес прави половин годинка!

Цеца, честита ви половин годинка! Да ви е много здрав Йоан и да расте щастливо дете!

Честити месечинки и на Емил и Калоян, Симона, Стела, Виктор, Антония, Теодор и Светослав Simple Smile

# 277
  • Куциндрел
Честита половин годинка на Самуил. Тъй де, Ендира, Цеца дава тон на темата за деня. Ама, като гледам, все повече ранобудни бебета има. Ще се съзтрзаваме за първия пост.

Честита месечинка и на останалите бебоци.

# 278
  • Нейде из лудите гори...
~Честити половинки на Йоан и Самуил, здрави и щастливи да са, но мами може ли такива изкушения рано сутрин?  Crazy Crazy
Ендира, радвам се, че не съм единствената ентусиастка за гърнето и браво за попаденията, ние още ги чакаме  Whistling

# 279
  • Варна
Честито на Йоан и Самуил! Да са много здрави!  Heart Eyes Мерси и за почерпката.  Wink

# 280
  • Пловдив
Добро утро и от нас!

Честити половинки на Йоан и Самуил. Да растат здрави и щастливи  Hug

Бях обещала снимки от срещата на Иво и Дари. На който му е интересно има няколко ТУК

За разлика от предишни години, тази нямам никакво празнично настроение Sad Все още ремонта не е готов и лудвам. Разтоварвам с това, че всеки ден сме по много време навън и си прекарваме супер. Иво спи по 2,5-3 часа, а аз се радвам почти всеки ден на племенницата.

... исках да пиша по-дълъг пост, но няма да е сега. Иво се размрънка

# 281
Честита месечинка на Самуил, Йоан и всички бебоци, които днес имат месечинка  Hug
endira аз много се чудих дали да не купя такъв кукър или на авент, но в крайна сметка реших, че хич не са евтини и няма смисъл да ги давам тези пари за нещо, което ще ползвам временно и вместо тях купих стиймър
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001R7EWSQ/ref=oh_o02_s00_i00_details
Още е на английска територия  Mr. Green С него ще приготвям на пара за цялото семейство  Party

Чашите на авнт наистина се оцветяват, но това според мен не им пречи. При мен само моркова ги оцветява, тиквата ми е домашна, някакъв по-светъл сорт и не ги боядисва. Тоя морков е жесток! Оцветиха се не само чашите и лигавниците, ами и биберонит, с които Яна после си пи млякото са оранжеви  Shocked

# 282
  • София
Добро утро,
Честито на бебетата, празнуващи месечинки.
Аз за втора поредна година ще се настаня на празничната трапеза на готово. Хубаво си е мама да те глези.
Решихме нашето пътуване да го разделим на две, за да не натоварваме малкия наведнъж. Довечера пътуваме до Пловдив, там ще спим. Утре, живот и здраве, продължаваме към Елхово. Много се притеснявам, защото Теодор повече от 15 мин без някой да го държи на ръце не изкарва.
Пожелавам на всички много празнично настроение

# 283
  • Пловдив
Добро утро  bouquet
 Честита половин годинка на Йоан и Самуил   Hug
 Пепи,браво че сте си прекарали хубаво и сте се запозналли със свм.Видях снимките,много са сладки Ивко и Дарина Heart Eyes Надписах ненадписаните Thinkingама как се изразих само  Grinning
 Ние утре също ще пътуваме,така че в събота ще боядисваме яйцата easter Сега отивам да събирам багаж,че другата цяла седмица ще сме при майка ми, ще има малко почивка за мен  Joy
 Хайде лек ден от нас

# 284
  • София
Ивко и Дарина са много хубави Simple Smile

Анбибиан и ние имаме стиймър. Ето този. Ползваме го от около 2 години, много е добър, това е един от най-ползваните уреди у дома  Peace

Общи условия

Активация на акаунт