За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 894
  • 685
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, моми4ета! Hug

Зелда- това за баба ти, все едно аз съм го писала за моята.  Hug Hug Hug
Цвети- сллучката с метлата е класика Joy
Ендира- Самуил мног одобре е наддал, браво на момчето Hug
Съни-съседите в иса без коментар, то обива да не се съобразяват, 4е сте с две малки  деца, ама бива и чуо #2gunfire #Cussing out
Ох и аз имам една коронка да слагам, обадих се на зъболекарката ми пред ивреме и не отидох... но трябва да се взема в ръце и да отида Peace
Анбибиан- мисля, че на Яна и няма нищо, не се притеснявай Praynig
Ахилеа- аз сега давам заешко на Кали от пюретата на Гербер, приятно съм изненадана колко и харесва, пюрето е моркови със заешко, може6 да купи6 на Хриско да опита, дано му хареса. Като про4етох съдържанието в него има заешко, картофи, моркови и целина. Кали не се запче от него.
Кали от няколко дни си лапа крачето и е много сме6на и е започнала  да се изправя сама, напъва се и става, както я дъра в мен да пие мялко и се надига и става, като я държа седнала с мен, много обича да се навежда напред и да си хваща крачетата Hug Grinning Все по-интересна става Simple Smile Сега в момента бръмчи, мног ое добра в бръмченето. Пораснала и е повече косичка откакто и се изчисти главичката от млечните корички и скоро мислч да и купя първата фибичка. Видях фибичката на Алинка и ще гладам не6то такова, много ми хареса. Сега разгледах новите снимки на бебоците, мнооого са хубави всички Hug Hug Hug Аз сега ще кача някоя друга на Кали от последните дни.
Това е за сега от мен Hug 

# 421
Анбибиан- аз давам Био Гайа и съм доволна.

# 422
Тони,ето тези фиби са подобни на нашата,но са без картинка и като че ли са малко по-големички.Аз нашата фиба я взех от един тукашен магазин за разни джунджурийки,беше 50 ст. Grinning
Сега й търся някаква такава лента http://www.bebeshkidreshki.com/product/8092/lenti-za-glava.html,но да е по-тясна и цветенцето да е отстрани...Ох,не мога да го обясня,но не мога да намеря такава...

# 423
Съни- благодаря и аз мисля да гледам от магазините за джунджурийки Simple Smile

# 424
Ооо,сега видях новите снимки!
Тони,Калина много е пораснала и е много сладка! Heart EyesПухченце!
Хариелка,отново прекрасна,прелестна Елиза,пу-пу! Heart EyesИзглежда по-голяма и косицата сякаш е поизсветляла Rolling EyesА за очите....Думи нямам просто! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сийн,ама и Благовест е много готин! Hug

# 425
Здравейте момичета, аз днес имах намерение да чета и пиша...ама няма да стане. Зори се подобрява, но Калоянчо се влошава. Вчера вечерта беше с 38 и малко температура, която бързо овладяхме с хомеопатия, днес уж беше много по-добре, хриповете в дробовете са му намаляли чуствително, уж беше весел, ама ей го на...пак е с температура и то 38.7. Щом нашата лекарка, която не е паника ми каза да го къпя, да давам хомеопатичното и ако до 2 часа не е паднала на 38 или по-ниско да давам темепературопонижаващо...висока била за него. Явно пак правел спазъм, а като кашля се дави от секрета, сутринта си повърна част от млякото от зор милинкия.  Cry От обяд насам почти не е сукал.  Cry Охххх, съжалявам, че ви занимавам с моите терзания ама нещо ми е много сдухано. Стискайте му моляви палци на дреболинчо бързо да го пребори нещото дето го тормози.
А на всички вас желая прекрасна вечер и спокойна и наспиваща се нощ.  Grinning Hug

# 426
  • София
Съни, благодаря  Hug Това не е гърне, а столче за бебета, които тепърва започват да седят. Има чудесна опора за гърба и не може да падне човечето. Има си и табличка, става и за столче за хранене и за столче за игра. Ето тук повече информация.

За джунджурии за коса погледнете тук. Страхотни нещица има, купувала съм за сестра ми от там Simple Smile

Звездичкова, дано бързо се оправи Калоянчо!

# 427
Съни, благодаря  Hug Това не е гърне, а столче за бебета, които тепърва започват да седят. Има чудесна опора за гърба и не може да падне човечето. Има си и табличка, става и за столче за хранене и за столче за игра. Ето тук повече информация.
Blush Blush Blush
Много интересно това столче. WinkКолко парички е?Може да подарим на кръщелницата такова...

Мерси и за сайта с джунджурийките,харесах разни фибички за Алинка,ама и там няма такава лента,каквато искам да й взема Confused

Звездичкова,дано Коколинчо бързо да се оправя! Praynig

# 428
  • Sofia
Анбибиан Аз съм давала само Биогая и съм много доволна.  Peace

Съни Можеш да погледнеш за лента на този линк www. kosa-bg. com (не знам как да го напиша затова има по един интервал между точките  Embarassed) Има добро разнообразие, може нещо да ти хване окото.  Wink

Звездичкова Оздравявайте бързо!  Praynig Praynig Praynig

Ендира От къде се сдобихте с това столче за приучаване към седене и колко струва, ако си спомняш?

Ох, какви са ни сладички мъничетата!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасни бебчета-човечета.  Hug

Ние утре сме на консултация и на последната двойка ваксини да видим как ще ни понесат. Предишният път, когато дадох туя всичко беше наред, дано и сега да е така и да се приключва с тези гадни ваксини, че сърцето ми да се успокои.  Praynig

И ни вече сме в отбора на захранващите се. След неуспеха с картофа изчаках няколко дни и дадох банан. За сега се понася добре. Мисля да продължа с тиква. Но утре ще се консултирам и с педиатърката да видим какво ще каже. Чудя се дали да не продължим с оризова каша.  newsm78 Коя от всички оризови каши е чиста и подходяща за въвеждане?

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 22:11 от Smehoranka

# 429
  • Sofia
Смехоранка, на Тьопфер оризовата каша е чиста.

Звездичкова, стискам палци Коколинкото бързо да се пребори и скоро да е пак здрвичък и усмихнат.  Praynig  Hug

Съни, благодаря ти, мила!  Hug

Ендирка, Самуил е наддал перфектно. Така да си продължава вече. Показала си страхотни аксесоари за коса.

Анбибиян, аз съм доволна от Судокрем.

Отивам да къпя бебораната и пак ще ви понагледам.  Grinning

# 430
Zvezdichkova дано Калоян оздравее бързо  newsm17
Smehoranka под чиста каша какво имаш в предвид? Ако е ориз и безмлечна, аз започнах захранването на Яна с Хип, сега съм купила и на милупа и в двете има само ориз. Вече не й давам само каша, а я ползвам да й сгъстявам редките пюрета с нея, комбинацията с морков се получава много вкусна, днес пробвах и с банан, но от гадното пюре на Ганчев, така че няма да го коментирам  Crossing Arms Тя си го изяде де, добро прасенце е, много ми е смешна как гълта бързо и веднага отваря уста, а аз още не съм върнала лъжицата обратно в купичката  Joy

# 431
Здравейте Hug

Вчера Симеон нещо се разсополиви, а днес беше доста кривичък и плачеше много жално, та следобяд го заведохме при педи.Прегледа го, гърдичките са му чисти просто има лека хрема и от нея се закашля.Изписа ни сиропче калций, осцилококцинум и два вида капки - ксилометазолин и черни, които аз си смесих в къщи, че аптеката ни нямала право да продава правени лекарства Rolling Eyes В събота ще отидем да преглед и консултация, дано да не се разболее по-сериозно Praynig

Kisssa, оставям го в кошарата само за да спи и той я овършава цялата, върти се, завира се между решетките, между обиколниците и чак тогава заспива.Скоро май ще ги махам тия обиколници, че много ме изнервят #2gunfire

Анбибиян,добре сте си наддали.А за падането не се притеснявай.Симеон вече два пъти е падал, като за втория път /сега по празниците/ съм виновна аз, голяма съм шматка.Но важното е че нищо му няма и трябва да бъда по-внимателна Embarassed

за b]Банана и аз като взех за пръв път пюре от бабан на Ганчев само като го отворих и помирисах и веднага го изхвърлих.После взех няква друга марка и беше същата работа, затова сега му правя суров намачкан бабан и много му харесва на Симеон.

[/b]Звездичкова дано Дреболинчо се оправя по-скоро Praynig

# 432
  • София
Звездичкова,бързо да се оправя малчо,пиши как сте,много е тъжно такива бебчовци малки като са болни...
Смехоранка,чиста каша ориз безмлечна аз давах на Хип,знам че има и на Лактана.На Хип е вкусна,по мои впечатления  Simple Smile

# 433
Здравейте и от мен. Не ми остава време да пиша,но ви чета редовно.

Звездичкова -  Praynig дано скоро да се оправи Калоян.

Смехоранка - за оризовата каша нашата педиатърка също ми каза да давам и мислех на Хип да му дам,обаче видях,че запича и въобще не съм въвеждала. За сметка на това има една супа -то консистенцията си му е като на пюре на Хип ,което е с пуйка,ориз и морков. Голям фаворит му е на Тео омита я за секунди  hahaha

Анбибиан  newsm78 странно и ние имахме такъв проблем с подсичането и на мен доки ми каза,че е от зъбките. Мазах го с Здраве бебе и се оправи, когато е по зачервен ползвам Мустела Стелактив и съм много доволна.

Виждам,че обсъждате банан аз давам правя го на пара и после пасирам,харесва го.
Давате ли пюрета от  праскови и кайсии? Педито казва,че било рано за мъхестите плодове,а аз не разбирам защо е така при все,че всички са разрешени от 4-ти месец  newsm78

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 01:34 от labella

# 434
  • Vaudreuil Canada
Аз правя на малката пюре от банан. Не знам дали е правилно или не, но просто вземам един банан, пасирам го и й го предлагам. Дори мляко не й добавям в него. Mr. Green От 2 дни хапва, не ми е направила проблем за сега.  Peace

Видях, че някой беше казал, че вари банана на пара? Защо се вари? Не е ли достатъчно мек и без да се вари?

Банана е първия плод който може да се даде в суров вид - така че съвсем правилно си правиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт