За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 893
  • 685
  •   1
Отговори
# 435
  • Нейде из лудите гори...
Привет посред нощ, но така се получава като ме приспят в 21 и нещо, а аз имам да простирам  Laughing Преди малко се събуди да яде и аз с нея, та станах да си свърша работата, че малко се и разсъних  Писах смс на ММ , че беше на една почерпка, пък не се обади да се е прибрал и той взе че ми се обади в 2 часа Simple Smile защото съм успяла да го събудя и въпреки това така мило ни стана, по това време не сме се чували "от както бяхме тийнейджъри" (както се изрази той) , като цяло много рано заживяхме заедно и по това време не се е налагало да се чуваме от векове  Heart Eyes Ама вярно много мило ми стана  Heart Eyes
Иначе да се похваля , че папАя има вече попадение в гърнето  thumbsup Преди банята реших да я пробвам и за по-малко от 5 минутки гърнето беше опикано  Mr. Green Сигурно се чуди детето какво подскачам и викам "браво" около нея, но ще разбере някой ден  Crazy
Аз банан съм давала и продължавам да давам по малко почти всеки ден , защото аз самата ям толкова често и винаги давам на дребка да си "гризне" - суров банан  Wink Всичко е наред  Peace
Анбибиан, щом до сега е нямала признаци притеснителни Яна - не ги чакай  Peace Аз давам Био Гайа по 5 капки веднъж на ден преди ядене  Peace
Киса, оставям Ая в леглото й с много играчки и тя се занимава известно време там, реших че все пак трябва да го използва за нещо това легло  Crazy
Съни, Ая рядко излиза с момичета  Flutter  Не защото не й давам  Mr. Green , а защото май сме по - нередовни с момичешките уговорки , а и момченцата са повечко Simple Smile Според мен се чувства прекрасно с такива чудни юнаци  Heart Eyes А за килцата... мисля, че са ти дошли супер  Peace Мерси , че подхвана темата с джунджуриите, тъкмо си набелязах някакви Simple Smile но ММ не дава да слагам ленти на Ая все още, а на нейното безкосие ще пасувам за сега  Laughing
Звездичке  Hug Hug Дано Калоянски да се оправя бързичко с тая хомеопатия  Praynig Praynig Стискам палци да се разминете с нея  Praynig Praynig
Хайде , сънчо пак ме навести  newsm46

# 436
  • Пловдив
 Добро утро и от нас  Hug
 Позагубихме се тези дни, но покрай празниците е така, ние с малкия сме при майка ми , малко разнообразие за нас, тук сме от преди Великден. Днес трябваше да сме на консултация,но я отменихме за понеделник, заради пътуването. Гледам всички сте си изкарали добре през почивните дни и  ние така, хапване,разходки,подаръци за Борислав,супер беше Heart EyesСамо времето вчера беше лошо,доно днес е слънчево,та да се разходим.Не съм ви чела много подробно, нета ми е малко нелегален Mr. Green
Звездичкова, дано скоро се оправите и да няма вече болести покрай вас  Hug
 За оризовата безмлечна каша взех на Слънчо, една приятелка ми я препоръча, но Борислав не я харесва,все я плюе,днес мисля банан да давам.

# 437
Моето дете си хапва кашите на Слънчо банановата си харесва повечко от оризовата още не съм въвела с глутен и няма много избор на каши.Днес сме на консултация и ще правим задължителните изследвания кръв и урина дано всичко е наред. Simple Smile

# 438
Добро утро Hug

Позагубих се и аз, но много работа напоследък.

Звездичкова, Hug бързо оздравяване

Смехоранка,
аз съм купила оризова безмлечна каша на Органикс, но нещо не стигнахме до нея, така че реално не мога да дам отзиви Crazy

Банан  и аз давам суров или пюре с нещо друго, но пюрето е на Хип или Гербер и не са лоши.

Ендира, браво за наддаването на Самуил Peace

Ние по-другата седмица сме на консултация, но като гледам не сме наддали с някакви темпове, вече просто и аз не знам. Иначе преди да съм дала месо, дадох глутен с каши, уж да качим някой грам, ама едва ли. Много се чудя на кашите на Хип в бурканчета Лека нощ, но пък имат захар и нещо не ми допада това.

Приятна разходка днес на Софийските мами!

# 439
Здравейте,
Днес се очертава слънчев ден и ще се излиза.

Звездичкова,
Дано Коколино бързо да оздравее.

Анбибиан
,
За пробиотиците съм давала освен биогайа в периода на коликите protexin restore, а сега сме на infant dophilus, прахообразни са и се разтварят във водичка. Но на нас все пак ни ги изписа лекар! Четох някъде, че е хубаво пробиотиците да съдържат поне 4 различни бактерии. Биогайата съдържа само един вид лактобацили.

Смехоранка,
Това столче го има в amazon, но е 27 паунда.

И сега да ви питам - тези дни трябва да даваме урина - имаше ли някакви "условия" - да е на "гладно" и прочие. Сещам се, че до 2 часа трябва да го занеса в лабораторията, но друго има ли?

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 440
Здравейте, момичета  Heart Eyes
Много се надявам днес да дойдем на срещата с малчо, че за пръв път каката е на градина, откакто се организират Софийски срещи. Преди това обаче сме при педи и не знам как ще е малчо след реваксинацията, така че ще преценя в движение дали да се присъединим.
Звездичкова, как мина нощта? Как е Калоянчо?
Фифи, доколкото помня от дъщеря ми за бебенца не е нужно урината и кръвта да се взимат на гладно  Peace
Лабела, за прасковите и кайсиите според Косе Босе:
Праскова – слаб алерген, сезонен плод, много добра хранителна ценност (теориите за алергизиращите мъхести плодове като прасковите и кайсиите съм срещала най-вече от български лекари; във всички чужди схеми на захранване прасковата е слаб алерген; по спомени – прасковата може да се включи в диетата на кърмачката при АБКМ, това беше информация от известен източник).
Праскови, кайсии- пюре: 6-8 м.
- сурови: 8 м.
- слаб алерген! (в детското захранване не се считат за проблемни мъхести плодове)
- при алергична обремененост: след 1 год.
- ценен витаминен и минерален състав (витамин С, бета-каротин и др.)
- регулиращ ефект (алтернатива на крушите и сливите)
- суровите плодове съдържат пектин (може да дразни нежното стомахче)
- средноцелулозни (не са леки за стомахчето, но най-вече сурови)
- едно наум за плодовите органични киселини в пресните плодове (дори да са видимо зрели и сладки)

Моля почерпете се, че Жорчо днес става на 6 месеца Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 14:06 от Флучия

# 441
Ех, като чуя за болно бебче и косите ми се изправят! Искрено желая много бързо оздравяване на двете бебчета.
Честито на Жорчо!

# 442
Днеска наша беболинка
става на половин годинка,
любопитна и красива,
усмихната и малко дива,
с нея бързо времето минава
и на мама мъчничко и става!
Нека да е жива, здрава
да ни радва продължава!

Честито на всички месечинковци!

Звездичке, болести да ви забравят!

# 443
Анбибиан, като че ли на мен най-много ми хареса Биогайата, че само от нея не получаваше колики малкия.

Съни, за лентата да ти кажа откъдето го сложиш, от там ще е цветенцето. МОжеш да го сложиш отстрани независимо, че е по средата.  Rolling Eyes

Звездичкова, дано скоро и Калоянчо се подобри.  Praynig Даваш ли нещо за кашлицата?

Наденцето, скоро излекуване на Симеон.

Марсика, дано все така успешно Ая ползва гърнето. А онзи художник е същия между другото.  bowuu

Фифи, няма никакви условия да е на гладно - нито за кръвта, нито за урината.  Grinning

Флучия, честити 6 месеца на Жорчо.   bouquet

Деси, честита половин годинка и на вашата беболинка.   bouquet Много хубаво стихче си измислила. Ти ли си го измислила?

А при нас нещата малко се обърнаха. Сега като мъжа ми си е вкъщи повече се занимава с малкия, а аз чистя, готвя и т.н. неща, които преди не можех да свърша. Обаче покрай толкова занимавки с малкия, бебока почна да възприема мъжа ми като майка, а не мен. Вчера почти нямах време да се занимавам с него, все бях напред-назад. И ето днес седнах малко да се занимавам с него, а мъжа ми излезе от стаята и бебока като взе да мрънка и да гледа към вратата - май него го възприема като майка, а не мен.  Cry Но няма начин, трябва да си върша работата поне сега, няма всичко аз да върша и с бебето да се занимавам, а мъжа ми да кръсти крака на дивана я.  Laughing Обаче ми е криво, че вече дори не иска и да го гуша (бебока). Почва да мрънка и да се дърпа като аз го гуша, а на баща си позволява. Пф, колко ми е криво.
А вчера идва майка ми на гости. Много се е променила тази жена. Преди какъв развей прах беше и хич не й дремеше дали ще ни види или не, а сега дори ме покани да отида до Костенец - моето родно градче. И още по-странно каза да отида да видя гроба на дядо си (и неин баща), че той много ме обичаше и наистина беше така. А тя отдавна не му е ходила на гроба, даже не плака изобщо на погребението му и постоянно викаше на баба ми, че трябвало да се радва, че е умрял. Но то понеже той е бил много строг с нея и тя е хранила омраза дълги години към него. НО явно вече й е минало. За разлика от нея обаче дядо ми се държеше много добре с мен и много ме обичаше и много ми угаждаше. Та тя ходила на гроба му и казва, че бил много запустял. А понеже юни месец баба ми прави 1 година откакто почина каза да отида на гроба й. А ние с баба ми много се обичахме и откакто тя почина не съм си ходила в Костенец. Но честно казано с майка ми хич се нямаме, тя е толкова безотговорна и дива жена, че направо не знам как може да е толкова несправедлив живота и да я направи майка цели 3 пъти, макар и не по нейно желание. НО като че ли забелязвам промяна у нея. Щом дори ме кани да си отида, може би най-накрая й стана самотно като сме я изоставили. Но поне брат ми е при нея, но усещам и той как ще си тръгне скоро и да я видя тогава какво ще прави. Много съм й набрала, но ми стана интересно, че като че ли си осъзнава грешките. Май на стари години ще стане по-отговорна макар че много не ми се вярва като я знам каква е. Въпреки положението ни не взе да ни помогне малко финансово ами си прави пластични операции. Абе ще й дойде и на нея акъла ама не знам дали няма да е късно.

# 444
Здравейте и от мен,
Да използвам времето докато Дари се забавлява в кошарката. Simple Smile И ние прекарахме добре празниците, но за съжаление много бързо минаха. Хубавото е, че следващата седмица пак се събират 4 почивни дни.  sohappy
Флучия, Честито на Жорко!  newsm67 newsm38 Gift
Звездичкова, бързо възстановяване на малкия.  Hug
Смуси, успех на консултацията, дано малката да е наддала.  Praynig Ние следващата седмица сме на консултация и ми е доста притеснено как ще са кг. този месец.  Sad
Анбибиан, и аз давам био гайа.
dessy encheva, Честита месечинка на Юлето!  nbirthday
Ох, ще бягам. Хубав ден на всички!   Nature Sunny

# 445
labella аз мислех да дам на Яна пюре кайсия на Хип, но после видях, че има захар и още се чудя да го давам ли или не. Предполагам, че пюретата от праскови и кайсии се правят от белени плодове, тогава надали има проблем, че са мъхести  newsm78
Днес й дадох от моя спанак. Според мен няма такава гадост на земята, обаче тя си го изяде  Mr. Green Добавих вътре каша ориз и малко адаптирано мляко, че първо беше много рядък, после става много гъст, кашата пооправи вкуса на трева  Mr. Green Сега ще чакам зелени акита  hahaha
Остана доста спанак и ММ иска супа  ooooh! Ще видим дали ще го огрее  Whistling

Днес Яна ме остави да спя до 10:30, аз направо се притесних, да не й има нещо от падането, че това си е цяло чудо, да си лежи до мен, да си играе или да спи и да не ме закача  Crazy

И мен ме интересува кръв и урина на гладно или не?

# 446
  • Sofia
Честити половин годинки на Юлето и Жорчо!  Hug   bouquet  Hug

Деска, много хубаво стихче си написала! От сърце ти е дошло.  Laughing

# 447
  • Sofia
Честита месечинка на Жорчо и Юлката! Да са живи и здравички и много, много да радват мама и татко.  Hug

Благодаря за оризовата каша - ще купя на Хип, пък да видим. Ще пиша след консултацията да се отчетем с мерки и теглилки. То е ясна работата, ама ще се отчетем, де.  Mr. Green Дано ми е спокойничка на прегледа, че нали последната двойка ваксини ще ни бият.  Praynig

# 448
Здравейте момичета вчера нямах време да пиша рано сутринта ходих на летището да изпратя брат ми пак замина за Испания и после цял ден спах , че станах през нощта и бях като парцал  ooooh!

Днес не мога да изчистя къщата беше като след цунами до сега съм прала чистила и т.н.

Честита месечинка на Юлето и Жорчо   bouquet newsm38  bigdance2

Звездичке    newsm17

Ендира много ми хареса сайта ще се поръчва  Mr. Green

Ахилея не се сдухвай за няма нищо , а относно майка ти ми те хората се променят  Hug

Днес ще си остана вкъщи много духа исках да дойда и на срещата ама заради вятъра се отказах Дарина след ваксината беше кисела не можа да вдигне Т , но пък от сутринта има разстройство та днес ще си останем вкъщи

Анибиани кръв се дава на гладно ние онзи ден ходихме на консултация биха ни ваксина после отидохме да и вземат кръв и храних веднага след това

# 449
Видях, че обсъждате онези седалки и се сетих да ви покажа тези столчета за хранене.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002VZ21E/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000YZCFWW/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE

На мен ми се иска нещо такова да взема на Яна и сега да го ползваме. Имаме столче на Бертони, ама то много голямо, тя главата й няма да се вижда от таблата и широко, тя още не може да стои седнала сама  Crazy
И умувам дали да не купя такова столче, но ММ ще ме линчува вече  hahaha
Аз и без това ако трябваше да купувам столче за хранене нямаше да купя на Бертони такова голямо, ама то ни е подарък какво да се прави, беше ме срам да кажа точно какво искам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт