А и тия кашлици, хреми и т.н. дали наистина могат да се отнесат към зъбоникненето?
Не се бях замисляла над този вариант.
ТО направо 1-годишно дете, хехе, браво. 

Направих папка в албума,който иска може да ни види .
Ганчев,не смятам да давам.много лоши мнения прочетох за тях.
Ние не успяхме да се наспим тази нощ
Останах без кръст и без ръце....Сега я изкъпах тъкмо и я гледам,че се унася...Ще вземе да заспи сега и нощеска какво ще правим,не знам....
,много е готина...Сега остава да намеря обувки и болеро 
Поръчах я,но и от тук ще търся,че аз си търся в друг цвят
Аз на Алина й давах оризова каша на Тьопфер,когато ги въвеждах кашите.
Има и чиста,има и с ванилия...Алина много ги хареса и двете
Ехааа,колко е голяма Еличка!
Браво на нея!

Нямаме проблеми и Алина много го харесва.На нас педиатърката ни каза,че няма проблеми да давам и кайсия,и праскова,но аз реших с просковата да поизчакам.
Да е все така прекрасен!
Стихчето е страхотно,браво!
и са по-тесни и набрани,набръчкани...Много са интересни,ама не мога да намеря линк да ви покажа
В линка на Смехоранка има,ама не ми дава да го публикувам...Появяват се едни точки...

и извинявайте, че се намесвам, но не се сдържах
Чак сега се прибрахме.. днес цял ден сме навън. Въпреки,че нямаше много слънце времето беше приятно.
Щом бебето вече предпочита него, а мен само като ме види и почва да мрънка. А на него само се усмихва. Май не ще ме бъде.
Щом бебето вече предпочита него, а мен само като ме види и почва да мрънка. А на него само се усмихва. Май не ще ме бъде. 
. Сега от утре или вдругиден започваме захранването стискайте палци всичко да е наред
Цял ден чаках да утихне вятъра и най-накрая не го дочаках и излязохме
Направихме кратка разходка , но малката почти не спа. Много ми е смешна. Дърпам й сенника да не я пече.. като го вдигна - налапала хобота на играчката си слон и като ме види я плюе и все едно тайно трябва да бъде цялото упражнение, пробвах я няколко пъти и все едно и също... много й се посмях 

До скоро го е виждал само вечер, а и игрите с татко не могат да се сравняват с нищо друго
Аз много се кефя, когато ММ се занимава с Ая и тя му се радва много. Топли ми сърцето цялата картинка
Скоро мъжа ти ще си намери работа и пак няма да го има по цял ден.. остави ги да си се радват сега 
Но си много права , че мислим по-съвсем различен начин сега и сме по-смирени (ако мога така да го нарека)
Зъбаря при който ходих работи в Левски и се казва Маринов, и на мен ми се сториха много парици, за това ще ида при някой друг за да чуя друга "оферта", а това което твоя лекар ти е причинил ми се струва абсурдно...какви са тия масови оправдания "Ами случва се" - ужас 
Че като гледам какви буйно растящи бебоци има тук
Пожелавам ви хубави разходки идните дни 
Трябва да си направиш регистрация и да регистрираш метод на плащане - кредитна карта. Имат доставка до България. Мога и аз да ти го поръчам, само ми дай адрес.
Добре че е пеницилинов и е съвместим с кърменето. Някаква жестока ангина направих.... не знам как, но е факт че за 2 дни изгорях