За Великден с червеничко яйце,ще мацнем октомврийското челце!

• 28 885
  • 685
  •   1
Отговори
# 480
Анбибиян, за Фишър Прайс ти говори Хариелка.

Точно така.  Peace
Елда има на Hipp, а просо на Hipp, Holle, Sunval и Babylove на DM.
Hug

# 481
Петкова, честити 6 месеца на Даниел.   bouquet

Флучия, екстра на Малчо - супер е наддал и пораснал.  Grinning

nnnnn, супер сте наддали и вие. Всяко дете е индивидуално. Може за него това да е съвсем добре. Иначе и моя мъж е същия като твоя - да не види инжекция.  Laughing

Звездичкова, ти съвсем ме стресна с тези прояви на зъбоникнене. Дали заради това не дойде и болката в ушето, че все си го дърпаше предните дни и беше много червено отвън и дори на 2 пъти от драскане си пусна кръв. Дали може от дърпане да го е заболяло и отвътре?  newsm78 А и тия кашлици, хреми и т.н. дали наистина могат да се отнесат към зъбоникненето?  newsm78 Не се бях замисляла над този вариант.

Смехоранке, вие също доста сте наддали и пораснали.  Grinning ТО направо 1-годишно дете, хехе, браво.  Grinning

Светлето88, спокойно. Моя беше качил 200 гр на консултацията за 6-ти месец, но по принцип предните месеци вървеше по-едър. Интересното е, че откакто го захраних започна да качва доста по-малко независимо от кашите.

Анбибиан, недей си слага толкова на сърце съветите на вашия педиатър относно храненето. Сама казваш, че всички деца са различни. Не може като роботи всички да спазват един и същ режим и да ядат едно и също количество храна по едно и също време еднакъв брой пъти. Едни ядат повече, други по-малко, едни ядат по 7-8 пъти, други по 4, трети по 5, други по 6 и т.н. Аз хич не си слагам на сърце такива съвети.

Силви-85, можеш наистина да си търсиш правата щом тази лампа е толкова опасна поне да сложат един прост надпис под нея. Бори се! А относно промяната аз станах още по-лоша откакто Християн се роди.  Twisted Evil Много си права за всичко. И аз мисля така, че като никой не си търси правата, хората, които ги потъпкват, ще продължат да го правят. Ето мен примерно шефката не можа да ме уволни миналата година. Ако мъжа ми си държеше на правата и той щеше да се бори и сега като му казвам, че можеше вместо сам да си подава молбата за напускане, да се съветва с моя адвокат и да съдим фирмата му, а той почва веднага, че неговия шеф имал повече пари, по-добри адвокати и ала-бала. Ето затова ще сме на това положение, защото всеки се страхува да подаде глас. Според мен винаги можеш да победиш, когато си прав. Но повечето хора не смеят да си търсят правата. Ето затова сме на тоя хал. Да имаше повече хора като теб и мен, нещата щяха да са по-добри вече. Моят съвет е да не бъдеш от бездейните и в този случай. Най-малкото можеш сама да направиш един надпис и да им го занесеш белким се засрамят.  #Cussing out
Иначе екстра е Крис.

Лусин, може наистина Леда да повръща, ако млякото й идва по-бързо и гълта по-голямо количество наведнъж.

Аз откакто давам попара моя съвсем отказа кашите. Днес му дадох пак от бившата любима каша Лека нощ на Хип, но отказа да я яде. А попарата толкова почна да му яде, че дори не му стига и мисля по повече да му правя. Може би ще пробвам още една каша с бисквити на Милупа и ако и нея не я яде, приключвам с кашите и минавам на попари.  Grinning

# 482
Здравейте   bouquet
Днес прекарахме един много приятен ден(хубава разходка) в компанията на Калиопа и Борислав.те са на гости в нашия град,и нааай-накрая и аз да се срещтна с мама от форума.Много яка 3 часова разходка си направихме,побъбрихме(много е хубаво,когато има с кой да си поговориш за бебешки неща-каши,пюрета,памперси  Mr. Green),снимахме се с бебковците.Много хубаво беше  Grinning  Направих папка в албума,който иска може да ни види .

каша с елда има и на Хумана-млечна с круша-ммм много е хубава,и аз я ям.

Да ви кажа и ние днес купухме Калгел(днес за пръв път Ивайло не спа на разходката).ММ донесе гелчето,намазах го и сега спи....заспа чак в 19ч,направо в чудо се видях.

Изчетох всичко,но съм много разконценрирана.някой беше питал за праскови и кайсии. аз праскова не съм давала още,но кайсийка въведох още в 5ти месец,и това е нааай-любимото пюре на Ивко. дадох на Хип,а сега съм купила няколко на Гербер-ябълка+кайсия.Много е доволен от тях.
четох ви и за ориза и аз реших да дам обикновен бял ориз пасиран.ММ купл спанак,и смятам да му направя няколко бурканчета спанак с ориз да въведа спанаака. също почвам иброколи да въвеждам тия дни,и месни давам през ден.дадох пиле,сега утре ще дам пуешко.
банан питах педи на 5ти месец на консулт. дали може суров(ама не помня 6ти ли,или 7ми) обаче като чета тук може да пробвам един път термично обработен,и после суров както ПапАЯ си гризка.Иначе и аз го въведох с пюре на Гербер,ама пак на кисело миришеше.
от известно време взимаме и пюренца на Бебивита и си ги яде  малкия. ноооо Naughty Ганчев,не смятам да давам.много лоши мнения прочетох за тях.

Бързо оздравяване наболните бебчета

толкова от мен..извинявам се,ако съм пропуснала нещо(аз със сигурност съм!) ,но трябва да ходя да правя спанак с ориз за нас с ММ и за Ивайло Simple Smile

# 483
Хариелка,
Аз съм купила (да се захранвам) козе сирене на Дядо Либен - Frezco. Опитах го, нямам представа как трябва да мирише козето сирене, но това въобще не мирише на лошо. Дори си мирише на нормално сирене и след толкова месеци на диета, ми се стори най-вкусната храна на света.

Нашето столче за кола ни го подариха на ММ колегите - Bebe confort, Iseos neo е категория  0+/1. Водят го от раждането до към 13кг (или 18 кг да беше). Но още не сме махнали подложката за новородено, защото не седим стабилно. Ще си караме с него за напред.

Ще чета по-късно, сега ще ходим да къпем Ивайло.

# 484
Здравейте HugНие не успяхме да се наспим тази нощ ConfusedАлинка беше много кисела,по едно време даже ме уплаши,защото като ревна и няма успокояване....Всичко пробвах и не става,тя се дере и не спира...Много ме притесни,тъкмо мислех да карам ММ да ходим пак да се возим с колата,докато заспи,както когато беше бебе и я мъчеха коликите,но тя взе че се поуспокои и заспа...Какво беше това чудо,не знам.Спала е само 3 часа,та и аз толкова...И днес също беше малко кисела,не иска и да яде много-много Confused,ходихме на разходка,уж заспа в количката,но като стигнахме центъра и като ревна...И айде на ръце обратно до вкъщи ooooh!Останах без кръст и без ръце....Сега я изкъпах тъкмо и я гледам,че се унася...Ще вземе да заспи сега и нощеска какво ще правим,не знам....
А пък на мен цял ден ми е лошо,главата ме боли...Къде от недоспиване,къде от нещо друго...Пълна лудница!
Но поне едно полезно нещо свършихме днес....Купих й рокля за сватбата,на която ще сме кумуве Wink,много е готина...Сега остава да намеря обувки и болеро Sunglasses

Смехоранка,благодаря ти за сайта.Намерих такава лента GrinningПоръчах я,но и от тук ще търся,че аз си търся в друг цвят GrinningАз на Алина й давах оризова каша на Тьопфер,когато ги въвеждах кашите. PeaceИма и чиста,има и с ванилия...Алина много ги хареса и двете WinkЕхааа,колко е голяма Еличка! GrinningБраво на нея!

Наде,да се оправя бързо Сами! Praynig Hug

Лабелла,аз от праскови още не съм давала,но давам от кайсии PeaceНямаме проблеми и Алина много го харесва.На нас педиатърката ни каза,че няма проблеми да давам и кайсия,и праскова,но аз реших с просковата да поизчакам.

Марс,то пък оставаше и зле да се чувства Ая в компанията на тези прекрасни момчета Heart Eyes

Флучия,честита 6-та месечинка на Жорчо! Heart EyesДа е все така прекрасен!

Деска,честита половин годинка и на Юлия! Heart EyesСтихчето е страхотно,браво!

Ахилеа,да де...Ама аз исках лентата да е една по-различна...Не е памучна,материяте е малко като тези на корделките от едно време Grinning и са по-тесни и набрани,набръчкани...Много са интересни,ама не мога да намеря линк да ви покажа GrinningВ линка на Смехоранка има,ама не ми дава да го публикувам...Появяват се едни точки...

Ендира,говорих с ММ и ще поръчаме такова столче за кръщелницата.Може ли линкче и ако си поръчвала от сайта да ми обясниш как става? Embarassed Rolling Eyes

Петкова,честита половин годинка и на Дани! Hug

Ооо,Тони,гледам и вие като нас ConfusedДано да се е поуспокоила Кали вече!Честито ново легло на Калина! Simple Smile

ннн,според мен щом добре наддава на килограми,всичко е ОК.Пък за ръста не се притеснявай,може и грешно да са го измерили предния път или пък сега...

За столчето за кола-ние й взехме такъв,в сиво и лилаво.Много съм доволна,поне за сега...На Алина й е удобен,пък то това е най-важно.

# 485
  • софия
Съни, това столче може да се поръча и от България, има и едно друго подобно на него с играчка, малко скъпичко ама... ето линк да ги разгледаш:
http://shopix.bg/%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B … D0%B5%D0%BB%D0%B8
Дано съм била полезна  Grinning и извинявайте, че се намесвам, но не се сдържах  Mr. Green

# 486
Здравейте и от мен WinkЧак сега се прибрахме.. днес цял ден сме навън. Въпреки,че нямаше много слънце времето беше приятно.
Последните 2-3 дни бебко ми е много нервен по цял ден мрънка, явно зъбките много го тормозят,а като сме навън по –леко минава деня.
Много благодаря за отговорите.Утре ще купя пюре от праскови и ще му дам. На мен ми втръсна от крушите,сливите и ябълките,та какво остава за бебо, така че от утре малко разнообразие.
За Вигантола – до юни ще давам по 2 капки ,защото бебко е с голяма тимберица , а след това по 1 капка  до октомври.
  Хубава вечер отивам да къпя Тео.

# 487
Е вече съвсем криво ми стана. Като тръгнах да храня малкия не искаше да яде и само ревеше. После го взе мъжа ми и го нахрани, а сега му сменя и памперса. Откакто е вкъщи е станал много добра детегледачка, а аз май по-добре да търся работа.  smile3515 Щом бебето вече предпочита него, а мен само като ме види и почва да мрънка. А на него само се усмихва. Май не ще ме бъде.

# 488
  • Някъде там
Е вече съвсем криво ми стана. Като тръгнах да храня малкия не искаше да яде и само ревеше. После го взе мъжа ми и го нахрани, а сега му сменя и памперса. Откакто е вкъщи е станал много добра детегледачка, а аз май по-добре да търся работа.  smile3515 Щом бебето вече предпочита него, а мен само като ме види и почва да мрънка. А на него само се усмихва. Май не ще ме бъде.
  Това е временно бебешка му работа дето се вика  Hug

Ние сме вече 7.300 кг и 68 см пораснала е малката  Grinning. Сега от утре или вдругиден започваме захранването стискайте палци всичко да е  наред Praynig

# 489
  • Нейде из лудите гори...
Привет! Бая сте пописали днес Simple Smile Цял ден чаках да утихне вятъра  и най-накрая не го дочаках и излязохме  Sunglasses Направихме кратка разходка , но малката почти не спа. Много ми е смешна. Дърпам й сенника да не я пече.. като го вдигна - налапала хобота на играчката си слон и като ме види я плюе и все едно тайно трябва да бъде цялото упражнение, пробвах я няколко пъти и все едно и също... много й се посмях  Laughing Днес пак изкарахме на бананче, голяма ми е маймунка много го харесва  Heart Eyes
Браво на всички бебоци , много добре си наддават, някои даже предобре  Mr. Green Mr. Green
Честити месечинки, Юле, Жоре и Дани  Heart Eyes[/u][/i][/b]
Смуси, до по-другата седмица има много време, сигурна съм , че Миа ще порасне до тогава  Wink
Деси, чудесно стихче  Hug
Ахилеа, не ревнувай! Няма смисъл. Според мен е напълно нормално сега да се радва на баща си  Thinking До скоро го е виждал само вечер, а и игрите с татко не могат да се сравняват с нищо друго  Peace Аз много се кефя, когато ММ се занимава с Ая и тя му се радва много. Топли ми сърцето цялата картинка  Heart Eyes Скоро мъжа ти ще си намери работа и пак няма да го има по цял ден.. остави ги да си се радват сега  Hug
Силви, снощи сънувах прословутата лампа, като се събудих не можах да повярвам на паметта си  Crazy Но си много права , че мислим по-съвсем различен начин сега и сме по-смирени (ако мога така да го нарека)  Peace Зъбаря при който ходих работи в Левски и се казва Маринов, и на мен ми се сториха много парици, за това ще ида при някой друг за да чуя друга "оферта", а това което твоя лекар ти е причинил ми се струва абсурдно...какви са тия масови оправдания "Ами случва се" - ужас  #2gunfire
Звездичке ще взема да пропия рибно масло, Ая от няколко дни е много изрината по "шурулинката" и по крачетата около нея.. но по дупето няма.. мажа я със Судокрем, който до сега винаги е помагал бързо, но без ефект...  Confused Като те прочетох, че Зори е била 10 кила на 2 години лееееко се поуспокоих за нашите 6 кила на 6 месеца Simple Smile Че като гледам какви буйно растящи бебоци има тук Simple Smile  Пожелавам ви хубави разходки идните дни  Hug
Лусин, така мило ми стана като ти прочетох думите за срещата ви. Била е страхотна Simple Smile  Heart Eyes

# 490
Ахилеа, спокойно! И дъщеря ми правеше така, при всички беше ангелче, а като ме види мен почваше едно цвилене, рев, имах чувството че ме е бройнала и докато не ме довърши няма да миряса. Но връзката по между ни винаги е била много силна, сега и много добре се разбираме. Това че ти мрънка на теб може да означава и че с теб най-много се глези просто.
Ние днес давахме кръв и урина, много ме впечатлиха в Цибалаб с някакъв инструмент, той изобщо не разбра какво става, само се смееше.
Иначе и ние сме добре в мерките - 8,800 и 71, почти си утроихме теглото.
Аз обаче отново се обръщам с молба към вас, тези които сте на 5 хранения, бихте ли споделили на какъв режим сте, защото ще трябва да махаме едното ядене и се чудя как да го направя.

# 491
evkall   - Защо трябва да махате 1 хранене? Не си ли зависи от детето? Крис се хранеше първо на 3 часа, после на 2 часа, сега на 4 часа, но стана от само себе си. Как ако е гладно детето да не му дам да яде? То и аз си похапвам през нощта Embarassed

Anbibian – столчето ни за кола е малко вече и не е много стабилно според мен. Беше в комплект с количката и не сме купували отделно.

# 492
silvi-85 явно от бебето си зависи, нашето е купувано отделно, но е правено за рамката на нашата количка и си е от тези стандартните, обаче Яна нали си върви слабичка (уж) и за сега само крачетата й малко стърчат от него иначе се чувства комфортно.
Днес като ме подлуди, я приспах в него, слагам я и я люлея в столчето със спуснат гюрук. Другия хит е да я разнасям с него из апартамента, в която стая имам работа и тя там със столчето - мммм голям кеф hahaha

Сега на какво играете с бебетата? На мен ми се струва, че на Яна й е скучно, затова така мучи по цял ден. Опитах се да й чета книжки, обаче тя ги дърпа и ги гризка  Mr. Green

# 493
  • София
Съни, ето http://www.amazon.co.uk/Bumbotm-Baby-Sitter-EA101-PNK/dp/B000NAQADS/ref=lh_ni_t Редовно пазарувам от ибей и амазон. Има го в бонбонено розово Simple Smile Трябва да си направиш регистрация и да регистрираш метод на плащане - кредитна карта. Имат доставка до България. Мога и аз да ти го поръчам, само ми дай адрес.

# 494
  • Пловдив
Здравейте от нас!
Не съм ви чела, но се разболях и 2 дни лежах с температура. Едва от снощи не вдигам и днес съм една идея по-добре. ММ се занимаваше с Иво 2 дни и ми го даваше само за кърмене. Ама не ме питайте как се кърми с 39 градуса. Иначе не се разминах с антибиотик Sad Добре че е пеницилинов и е съвместим с кърменето. Някаква жестока ангина направих.... не знам как, но е факт че за 2 дни изгорях Sad
Ще видя дали днес ще имам сили да ви изчета и да се включа по актуалните теми.

Общи условия

Активация на акаунт