И това при все, че вчера бяхме на сватба и си мислех, че няма как да не е изморен и 100% ще поспи повече. Официално вече съм зълва ли, снаха ли...
така и не можах да ги оправя. Брат ми се бракува! Дано да имат мноооого дълъг и щастлив семеен живот. Малкия се държа като пич. Естествено аз патрулирах из целия хотел и мобилизирах двете баби и леля му, а бее който хвана.
Кърмихме се в спа центъра, край басейна, в една конферентна зала - в общи линии където тарпаната е най-малка. Добре все пак, че направиха дневна сватба, иначе едва ли щяха да ни се получат нещата. Ще се наканя тия дни да кача някой снимка, та да ми видите сватбарчето.
На мен пък как ми вдигнаха акциите, думи нямам. Изреди се половината рода да ми казва, че изглеждам невероятно и грам не ми личало, че съм раждала. 

Днес времето тук беше страхотно и с ММ и децата си направихме чудесна разходка 
...в пералнята,много е интересно там
Толкова уверено стъпваше,беше много сладка.После голямо мрънкане беше като речем да я вземем,иска да си ходи,не иска в количката
Ама рано е още за ходене...
И на Али едно от любимите й занимания е да щрака по клавиатурата 
Мерси за комплимента за Алина.Ще я видите и нея,след сватбата ще я покажем.Роклята е много хубава,ама болерото което взехме не й подхожда
и сега ще търся някаква розова жилетчица,но тъничка.Дано да намеря някоя,която да ми хареса.
Защо не пробвате пак да ги приспивате бебоците или не искат
Благовест в 6 като се събуди му давам да суче и пак го приспивам и спи докъм 8:30-9 

Най - обира овации като е легнала по гръб и си върти крачетата и дупето като кученце 

За щастие без последствия
Ние още си чакаме първото зъбче и по този повод Кали е мноого нервна тези дни, оня ден бе6е ад просто, айде да и изниква първото, че да се поуспокои 

А ние с жена му въврим отстрни с ръце в джобове
А днес в колата както си стоеше в столчето си хвана терлика и го заоблежда. За пръв път прави този номер в колата. У дома го прави отдавна, но в колата и е за пръв път.

в събота беше погребението днес вече съм като пребито куче , много се изморих и много ми е мъчно ама стига толкова съм ви занимавала с тъжни неща връщам се да ви чета или по скоро утре ще ви чета че много ми се спи ама многоооо
. Всъщност като се замисля сега на колкото различни лекари сме го водили, всички дърпат пишата. ММ се беше ядосал, че са като не виждали пишки - доста директно се изказах, ама така си беше.
Купихме столчето на Фишър прайс от Джъмбо, имаше и едно за 29 лв, но това ми харесва повече, утре ще сложа Яна вътре, дано й хареса. Купихме и чадърче за количка, само че нямам идея къде на количката трябва да стои това чудо. Идеи? 
Съжалявам за дядо ти.
Сега слагам една много тъничка пеленка отгоре като сенник и се разнасяме като катун. 
Добре дошла. Вчера викам ще те отменям в ранното писане, но добре, че се завърна. Радвам се, че ви е било хубаво във Варна, а Йоан такъв възпитан младеж се е оказал.
На нас са ни пробили 2 отгоре от преди месец може би, но още не се виждат.
Гледам, че това между краката го има, но точно това искам да избегна, защото много стеснява мястото за сядане. Търся още по-голям и широк стол, а вече само старите модели са такива, тези новите не ми вършат работа.