Безмлечните каши не са сладки и аз ги ползвам понякога за обедното хранене, слагам по мъничко.
И аз така все не можех да оправя кой на кого е зълва/снаха, ама сега съм ги запомнила по много странен начин.
Зълва го свързвах със злобна и така запомних, че сестрата на мъжа ми ми е зълва.
Пак се мъчи да се храни сама, взе лъжицата и си я тикна в устата и мисля като привикне към столчето да й дам една лъжица и на нея

дано се оправим до петък,че съм решила да си ходим до Пловдив за предстоящите 4 почивни дни 
Днес времето тук беше адски топло и хубаво.Направихме си една голяма разходка с Али от 11 и 30 до 2 часа,после пак от 3 и 30 до 6 и 30,че ходихме да взимаме и Бо от яслата.След обяд даже я изведох по тениска и взех само една жилетка за всеки случай,ако задуха вятър.
Не знам утре въобще дали ще мога да се наддигна от леглото
Много,много готина и свежа,като се изпере,ще я облека и ще ви я покажа.Очите ми останаха в нея просто.И лента си купихме,абе супер сме ние
Как бързо минава времето,дано ми е все такава прекрасна и послушничка! 

Браво на Йоан,че се е държал добре по пътя!
Радвам се,че сте си изкарали и добре.
Ааа,разбирам я перфектно горката женица...И Алина на мен днес ми разказа играта с това желание за ходене,направо без кръст останах! 

а смесителя да го изкъртя от стената.
Сега накарах ММ да мисли да купува няква изолация и да го опакова така че да няма начин да се опари там повече 

Всяка вечер при банята забелвам докъдето може и мия, но няма разлика от раждането. Ще видим де, живи и здрави 
))) 
то май е вече добър ден ама айде

Да е здрава и все така красива!Препоръчани теми