Не му се стои на едно място. Вече го нося в кенгуру навън, вчера купувах пици от пазара, а той зяпаше от кенгуруто. Тамън да му се порадват хората, че те си го знаят от както беше в корема ми.
След малко ще се изкъпя, докато Йоан гледа сутришния блок. 

Аз купих на Софи шампоан Гарниер, само че с киви и ябълка, просто ме грабна този аромат и сякаш по-лесно се разресва сега, дали така ми се струва, но май май е по-добре. Благодаря ти, че ми го препоръча. 
Моята пък е като лалугер, още не отворила очите и вече се е надигнала, като представете си тя спи по корем и като я надигне тази главичка и пъчи шия напред...
, е много е смешна...
Днес сме при лекарката, при която я водя за алергията и ще видим тя какво ще каже. На миналия преглед обърна внимание на това и ни намали Вигантола на 1 капка, но през ден, аз до този момент давах по 1 капка всеки ден по препоръка на педиатърката. 

Ейййй, това хубавото време само навън ме приканва и нещо съвсем не стигам до компютъра
А вчера да ви кажа какъв цирк бях, направо се чудя на собствения си акъл. Имах работа да Коце Величков и от там викам айде до пазара. Пътьом взех две тениски на мъжа ми, а на пазара като се самозабравих...имаве си една жена дето все от нея си пазаруваме...и стоката я хубава, и винаги ни избира нещата и лошо не ни слага та вече дори и цените не гледам директно при ниея си отивам...и като се юрнах...та домати, та краставици, та спанак, та кромид, та чеъсн, та магданоз, та моркова...абе натоварих количката, ама тоя кош нали е по-малък от на предходната ми, ейййй направо за нищо не става тоя кош...и не стига че увързах една камара пликчета по дръжката ама си взех и три петунии и върбинки да си ги насадя на балкона...и за завършек си купих и една саксия и торбичка с почва. Не ме питайте как изглеждаше количката и как я добутах до нас, пък как я качих по стълбите е една друга тема. Направо се чудя дали съм в ред. 
И аз съм от същия клуб. Ако не ми изкипи манджата значи просто не съм готвила. 

Ама съвсем ли не е качила? Как ми се иска да ми хрумне някаква идея за вашия проблем.
Ти казваш, че тя просто не хапва по много, ама нали уж кърмата е по-лесно усвояема та белким от нея да вади повече градивен материал отколкото от АМ
Днам ли? Моля, те кажи й на Миа, че аз най-искрено я моля да хапва повечко за да расте
Като знам как се тормозех за Зори, а ние сме били цветенце на вашия фон. Нагушкай я хебаво малката сладурана и дано да вдигне количеството на млекцето някак. 
за малко да ме отвее вятър нали съм 30 кила вече добре , че количката тежи повече от мен та оцелях
отидох за две петунии ама то станаааааа една
и цветя си взех и пазарувах и аз като теб познавам хората на тоя пазар и си пазарувам от определени сергии та като сиромашко не видяло стана мойта да не говорим че отидох с метрото а релсите не ми отговорят на колелетата и стана чудна картинка аз се мъча като грешен дявал да е сваля и никой не ми помага седят и ме гледат и коментират българската работа ама да каже някой „дайте да ви помогна ц-ц-ц“
егати простия и невъзпитан народ ръцете не си ги чувствам
дано всичко е наред , а това е само моментно не надаване
Ти с какво и по колко я храниш в момента?
Вече не иска да стои в него. Тя още не може да седи стабилно и се килва на една страна, освен това иска да стигне бързо лъжицата и се навежда напред, опитва се да я хване с две ръце, бърка си в устата и се цапа много и се сърди и не иска да седи в стола
Пак се храни в скута ми, но там има друг номер - събува си чорапа и между две лъжици пюре си го тиква в устата
Вече се храним без чорапи.

Само до обяд 3 пъти михме дупе, чудя се дали е приключила за днес или не 

Чаках да се разпишеш след консултацията. Какво ви посъветваха? Защо не пробваш наистина с кърма от млечна банка?

А дори и да си против захарта и подправките, ако дадеш нещо с малко захар дали ще го хапне?

А Алина наистина е пораснала много, вече прилича на малко момиченце.
Моля се Миа да се сдобие с голям апетит. Пиши къде ви пращат и какво казват лекарите.
Ставам да го забавлявам.