Благовест беше по къси гащи и по потник, много се кефеше 

Добре че за зор-заман имам някое друго купено
2-3 лъжички със зор и прави муцуна да повръща
която бате не оставя много много да спи по разходки и си я нося на ръце
Днес се разминахме пак, защото му се доспа на Ники и си тръгнахме.
Педи не можа да намери белег от БЦЖ, каза след 1 седмица пак да отида и ако и този път не го види ще направи проба.
Супер, че мъжа ти си е намерил работа
Сега ще кача една снимка с розовата ризка, то и във фейса има 

Може и гумени книжки да му вземеш, ние нямаме такива, но сигурно ще й купя, картонените ги яде 

усещам след обед как ще полегна стига да ми разреши Дарина
На места го препоръчват даже след 3 годишна възраст.
Можем да ги съберем със Самуил да си пълзят заедно. 
Това дето Ахилеа говори за него го няма в нашите магазини.
Здравички и много белички да са!
Ей, мързи ме да погледна дали съм честитила, много забравям. Та ако не съм - честито. Ако съм - 2 пъти честито!
Много се бяхме отчаяли. Та това пак е добре, че го поканиха на интервю и го одобриха. Още не ми е звъннал да ми каже как е положението. А току-що ми звънна да ми каже, че се работи повече от предното място, но пък за сметка на това плащат по-малко.
Леле, като видях, щях да откача. Веднага му отворих устата да видя да няма накой косъм, въпреки че я чистя, но знае ли се. Пф, още не съм свикнала, че имам бебе и трябва много да внимавам кое къде оставям. А като знам как препарати, контакти и т.н. всичко е по земята, трябва да се заема със сериозно обезопасяване. А най-много ме е страх като порасне да не се метне през прозореца, че парното е точно под него и може да се покачи на него и така да стигне до прозореца и да се метне през него. Може би трябва да измислим нещо за обезопасяване?!
То има време, но все това мисля като го погледна тоя прозорец.
Докато изпере пералнята ще трябва да висим вкъщи, но после подпалваме към Западния парк. cvm, нали ти беше в Люлин 10, ако не ме лъже изветрелият ми мозък.
Може да се стиковаме следващите дни за общо безцелно мотаене по алеите. Ако пък и днес стигнете до там аз съм с една синьо-оранжева лятна количка, като на оранжевото му личи че леко е избеляло.
С най-много живи бацилчета бяха верея и елби булгарикум. Ние ползваме основно елби-то, преди година ми прокисна таратора, и то в хладилника, от което аз бях мноооооого щастлива.

Благовест, пък инженер щял да става 

Май ще почна да му давам вече преходна храна, май натам вървят нещата, след като изобщо не се засища с бебешка храна. Препоръчани теми