Снощи не успях да си допиша както бях написала, защото тя бе6е адскииии кисела. Преди да легне рева 50 минути и нищо не помагаше, отказа да яде, ММ дори предложи да пробвам да и дам плдово пюре да хапне нещичко поне, но докъто го стопля тя заспа без да е яла. Събуди се тази сутрин в 6.30 и изпи 170 милилитра мляко. Такаааа, това добре, но ми сес стори топличка сутринта измерих и темературата с един термометър от племенника дето се допира до челото и показа 37.5
Намазах ивенците и тя си заспа. В 10.30 пак толкова изяде, но темературата и ту е 37.5, ту е под 37 градуса. До сега не и се е случвало да вдига температура и аз звъннах на педи да питам какво да правя. Тя ни честити зъбчето и каза да я следя и до 38 градуса да не давам нищо, ако стигне толкова и ги мине да дам Панадол за бебета. Дано не се налага
Сега ММ ще отиде да купи нов термометър да съм сигурна аз в измерването, педи каза да сме купели някакъв дето в дупето мерел и от стойността, която показва да смъкна половин градус. И Панадол ще купим да имаме вкъщи за всеки случай. Вие какви термоемтри ползвате и сте доволни от тях? Иначе Кали нямам никакви други симптоми, няма хрема, няма разстройство, днес яде, да чукам на дърво
Бърбори си, върти се из леглото, всеки път я намирам на различно място и много често с кака между решетките, ако не и бях измерила тмературата, защото ми се стори малко топлличка, нямаше изобщо да разбера. Вмомента точно няма температура. Много се чудя дали да я изкарам навън, или не при това положение? Ако не сес табилизира няма да ходим на Цигов чарк, по-важно е тя да е добре

Сега на какви лекари ви пращат. Нали тя си е жизнена и спокойна? Пиши как сте и какво са ви казали.

Аз взех да си мисля, че ако продължава да не ми харесва кашите и после пюренцата, ще премина към друг вид захранване. Засега го отдавам на това, че е ново за него да яде от лъжичка нещо странно и различно..
Ама Християн голям лакомник, да ви е жив и здрав и все така да си хапва.
Дано температурата се дължи само на зъбоникненето и няма нищо притеснително.
Ама то и аз съм се сетила кога да търся, хората от месеци са се организирали. 

Била пищяла постоянно и за всичко - и като й се спи, и като й се яде, направо не спирала да пищи и ми вика да й дам моя Християн, че бил много добър и послушен.
Сега ако има някой да ми направи и едно кафенце 
а на втората снимка с роклята как гледа и сочи крачето - какви подходящи обувки ще ми предложите
Нещо ми се губиш 
Аз сега се заглеждам в сините очи на хората, на тези, които имат, разбира се 

странна работа, дано е временна!

Ще го взимаме за зет
Между другото,ризата е много готина.

).Браво на Стела,че е казала "мама" и аз от кога чакам да я чуя тая дума,ама Алина се е заинатила и повтаря само "да да" и от време на време "тата",ама аз заблуждавам ММ,че му се причува и не е казала "тата",а "да да"
Ма тя от сега изискана мадама,естествено,че за обувки пита,ама може ли така боса да я оставим... 

А за Изи и Софи нямам думи...
Сами и той колко е пораснал и колко е готин...
Пу-пу, всичките ни бебоци са страхотни 
Добре, че е бил мъжа ти 
Дано да не ви се провали почивката

Ще съм благодарна да споделте 

уужас,за очила съм..
лека и мека от нас
И аз сега като кърмя на всяко хранене, може ли да кърмя примерно 1 час след като съм дала месното пюре?
Разбира се събуди и мен... заградих я с играчки и спечелих цял час сън с пробуждания, след което я изтощих и около 9 заспахме заедно до към 11...
Иначе определено й хареса, за разлика от пюрирания морков... но утре ще видя какво регулиращо да дам... Ябълката каква се води? Разхлабваща...регулираща? 
И колекцията ни ще е по-малка, ама пак че я има... 
И следя по нея, но докато бяхме в болница ми обесняваха от къде колко градуса се смъкват, помня само, че от устата се смъкват цели 5 деления