Наистина е добре да има такъв продукт и в България, стига наистина да има ефект от него.
Много му се услади десерта с йогурт на Гербер. Този с изварата не го одобри чак толкова.
Много се чудя какво да правя. А мъжа ми дори ме навива да почна да му давам кисело мляко вместо тези млека и почти съм на път да пробвам да видя как ще му се отрази едно такова хранене.
А по-малко от час преди него беше ял пюре с месо. Едва закърпих положението с едно малко плодово пюренце и след половин час малко каша, която не яде много и след още няколко минути пак пи мляко. Много се чудя, ако толкова бързо огладнява какво да правя - повече твърди храни ли да давам, не знам и аз вече. Де да имаше това мляко за гладни деца и в България - ей, манна небесна щеше да е. Но пък добре, че Християн пак почна да си хапва - значи вече е по-добре.

После ще кача малко снимки на бебоните.
Шишета,памперси,играчки,чудеса....Ще си взема и лаптопа,пък дано нета не е много бавен,та ако мога-ще пиша.
Честити ви придобивки...Ей,за тая розова риза от кога пишеш
,радвам се,че си намерихте най-накрая.
Много е хубава,в събота даже я и облякохме 
Радвам се,че е здрава вече.Повече никакви болести!
А тя много добре си е наддала...И Алина някъде в тия месеци започна да качва по по-малко
Все пак вече доста енергия изразходват,пък и тя милата нали беше болна. 
С Боян въвеждах в последователност овес-ръж-ечемик-пшеница,мисля и с Алина така да въвеждам. 
Разпусна ли на танците
Браво и на теб за козунаците.И аз ще правя в събота,ама баба ще ми помага,че ние ще сме на село
Миналата година правих само,обаче нали бях бременна и отвеяна,та отгоре вместо със захар...ги бях поръсила със сол
Не се очудвам на сънищата си вече...
Какво казаха,че му е било на Крис? 

Танците минаха супер,вече знам 7 хора 
Но аз съм я вдигнала,за да не му опират крачетата и го слагам за малко да си поиграва в нея 

Прилъгах го с едни безглутенови бисквити на прах в млякото
Постепенно ги махнах и сега си го пие чисто. Самовечер се дохранваме и така е добре 
Днес отидох с ведра крачка на зъбар, като мислех, че ще ми закрепи някак си зъба, да ама не! Останах с един зъб по-малко
Следващите няколко месеца ще си имам дупка в реда . Извиках един приятел да бута количката с Ая, а мен да ме поизмъчат на стола. Е поне нямам страх от зъбари и всичко го приех в рамките на нещата. Хубавата новина е, че за цялата бременности и едно кариесче нямам. Този зъб беше умъртвен и явно е поддал, защото е бил слаб, знам ли... здраве да е
Даже си го взех за спомен
С шише, с лъжичка - не иска, плюе го и това е, най-накрая като й дадох цица се наяде като пич
Шокирах се, че и педиатърката ни е на същото мнение , но не възразявам. И днес я оставих за минута-две, колкото да свиква с формата 
Мисля и до технополис да отскоча, да видя намаленията 

Сутрин ставаме с баща й, побутвам я да я нахраня и я слагам в колата, където тя си доспива. Събужда се, хапва играе си с играчките и пак заспива. Като цяло и по обяд съм тръгвала на път.. сценария е същия , или спи или се занимава с някоя играчка 
Мисля също, че ще му е много интересно в новия дом , в който влезе. И както са казали момичетата, ако има проблем действаш по стандартната схема 

СПокойна нощ и кротки бебета