Ние сме добре общо взето,най-накрая се наспахме
Та се наложи да седнем на кафе,докато спре да вали,но после си продължихме разходката
Просто не ми се мисли....А сватбата е на 19.05,то не останало...
Ще го поръчаме от този сайт,макар че излиза по-скъпо,но не мога аз да се оправям с чуждите сайтове
,но не искам да те занимавам...Тя и сестра ми редовно поръчва от чужбина,даже и някои дрехи за децата тя ми ги поръчва,но аз хич не разбирам
Иначе може пък и нея да я накарам да ми го поръча...Не се бях замисляла 
Иначе аз не мога да й правя гимнастиката,че тя много шава,не стои мирно,нищо не става...И с масажите е същата работа.
А много обича като й дам да лапне лъжичка пюре,точно тогава да реши да прави "бррр"
Ефекта е покъртителен,стените вече са за пребоядисване,че са омазани с всякакви цветове пюрета....
,много обича и да си крия лицето с ръце и като се покажа да й правя "ку-ку",много се смее
На Гербер има в Пени,да...Ама тук няма кой-знае какво разнообразие,по-скоро на плодовите пюрета има в нашето Пени,заешко не съм виждала,а трябва да го въвеждам и аз тия дни.
И памперси сменя,но рядко,само ако го помоля,иначе сам не се сеща,гнус го е 
Ние взехме Такъв,но имаше и още два видя,единия беше с ябълка и киви,пък другия с череша...и още нещо
Голям мъж си отглеждаш
Като я намажа и ММ все се шегува,че му миришела на нещо вкусно и му идвало да я изяде 

Говорих и с млечната банка в София, и с консултантите по кърмене. Няма начин да я дам на някого. Жалко, наистина. Но имат право, няма как да изследват всеки контейнер, много е скъпо. Та вероятно ще отиде в канала. 

Да са белички и здравички на всички.
на туй отгоре и багажа стягам,нали ще се местим в новия апартамент и сигурно пак ще зачезна.Но пак имаме спънка-моя мъж снощи скъса някакви мускулни влакна на прасеца и ще трябва да лежи а аз вече нямамда се махам от тук
Така няма да си на загуба
,а тази биба в нашия магазин е 4 лева,има и една с контейнер над мрежата на Нуби тя е 8лева.Сподели моля те впечатления,че ги заглеждам от известно време.

Вече пишем съобщения в скайпа на тати 
Педи каза, че ако не успея (без да напъвам) до годинката и ще се води на специален лекар някакъв, при който процедурата си е следната: забелва го докъдето може, после дърпа рязко и после промиваш докато не заздравее! Мн се моля да Господ да не ми се налага Димо да го изживява това, но на абсолютно всикчите ми познати момченцата и брат ми даже са минали през това. И за съжаление ще трябва обезателно да се направо, защото баща ми е имал проблем с това на младини. Не са го забелвали ли какво и отгоре отвора на кожичката му е останал по-малък и така и не е можел да си го забели нацяло и все се е цепвало по малко. И то като се цепне и като тръгне да зараства и тая дупка се е смалявала и смалявала и най-накрая на дърти години му се е наложило да се обреже.
Ноооо няма как просто

ММ е вкъщи и ще помага. Може пък, ако ми се отвори късмета да се пласирам и за една йога довечера, знае ли се?
Нямам търпение да си спомня какво беше в началото.

.

Таткото излезе с децата, а мен ме оставиха да чистя и аз използвам момента да напиша нещо набързо

Вчера се сетих и как веднъж споделих с мъжа ми, че не се вълнувам толкова с втората си бременност, не съм отнесена и предварително влюбена, дали ще обичам и второто си дете така силно като първото и му дръпнах един рев, примесен с много сополи. Той си взе бирата и се оттегли към дивана да гледа телевизия с думите: Съвсем си откачила

днес съм й сготвила с тиквичка, а мисля и жълтък вече да й дам и кисело мляко, ама не наведнъж разбира се
Задължително ще го пробвам този шампоан на Гарниер и дано и при нас да има ефект, че много се мъчим, като се решим. Май и аз се насочвам към този с кайсията. 
Като си помисля на София и на идея не ми е идвало да й го разглеждам, само следях дали се е изходила, а сега на Лизи все го изследвам.