дано най-накрая се разбере защо не наддава Миа и защо така няма апетит, за да се преборите с това. Моля се за вас! На какви лекари ви пращат?
и сега и е голяма зарибявка да скача. Направо ми откача ръцете. Започна да спи по-дълго нощем и по-малко през деня според мен преминаваме през скок в растежа, защото от няколко дни е променена. По-голяма е някак си.
Ако имате идеи споделете!

само дето не мога да е сгъвам 
А специално бисквитите в киселото мляко стават доста еднородни. Аз ги дробя на ситно или натрошавам на ситно чрез пръсти, оставям малко да омекнат за 1-2 мин и после мачкам или с вилица, или с лъжичка. Особено тия на Джиджибебе са доста меки и после стават като каша.

Обаче сега като яде истинска палачинка едва ли ще ми казва вече, че правя най-вкусните палачинки

Голямо момиче 
Та днес се отказах да ходим,много ме е страх от тия змии....А няма отърване от тях в горещините 
Лизито с тази тъмна коса и тези сини очи е просто като един малък разкош!
Точно такава лента като вашата искам,но не можах да намеря толкова тънка,затова взех тази,ама нищо...Тя пак ми върши работа,не ми изглежда,че я стиска,мисля че й е добре.Но ще търся и друга за сватбата,де.Радвам се,че шампоана ви е харесал и че косичката се реше по-лесно сега.Дано да помага,че да не я мъчиш Софи!

Тя по колко яде,активна ли е,как се чувства,отпаднала ли е?
Появил се е долния десен резец. Сега не ще да лежи на дивана до мен и съм я подпряла на ъгъла с едно одеало и тя седи седнала и куфее 

Успях да я приспя до към 8 и тогава се започна едночасово киснене на гърнето, за да успея да взема урина
Не знам как го направи моето дете, но както беше на гърнето, започна да пишка нагоре и нищо не попадна на мястото
Първият ми опит беше неуспешен, взеха й само кръв и сега ще продължавам с опитите за урина. Благодаря Ники и Кати за въпроса ти и последвалите отговори
Желая ти успех 
Лицето ми е потъмняло , но откритото ми деколте и ръцете ми са червени и така ме сърби кожата, че ще откача направо. Мисля в събота, като се прибере ММ да сефтосаме плажа

Плюе ги и се мръщи, давам пюре от морков плюе го , давам леко "парнат" морков... радва му се и го опитва ..така че със сигурност няма да се мъча с пюретата... детето ясно показва как да протича "захранването" 
За бъдещите бедни студентски дни ... Препоръчани теми