Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 15-та тема

• 151 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Чудни питки, много се радвам, че на все повече трапези има домашно направени питки......

Честита, здрава, мирна и благословена нова година!!!!!

Да се отчета и аз с моята питка, която чак днес отчупихме -

# 616
  • под тепетата
Лоша снимка с телефон и уморени ръце на новогодишната ни питка. Направена е с останалите белтъци от тирамисуто.. Рецептата е на ilrai, за което и благодаря!
 Здрава и успешна година на всички!
 От всички питки лъха топлина и уют, любов към дома и семейството!
 Добре дошла на blacкi iи да запрята ръкавите  Laughing

# 617
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Ето я и моята питка със сиренце

Изобщо не се получи на външен вид, ама беше много вкусна Simple Smile

# 618
Хулиганка питата ти много ми хареса /на другите момичета също са страхотни  smile3501/ако нямаш нищо против довечера мисля да я направя/че пак гости ме нападат/и ако стане нещо ще я покажа.

# 619
Хулиганка питата ти много ми хареса /на другите момичета също са страхотни  smile3501/ако нямаш нищо против довечера мисля да я направя/че пак гости ме нападат/и ако стане нещо ще я покажа.
Ама разбира се, че нямам нищо против...нали сме тук да споделяме  Wink радвам се, че ти е харесала и чакам резултат и отзиви  Simple Smile

# 620
# 621
Ами нека да дебютирам тогава и със снимки  Laughing Това ми е един от първите опити, уви тавичката ми не е подходяща и не се получи, както ми се искаше. Извинявам се и за качеството на снимките, правих ги с телефона и на изкуствена светлина.

Като цяло съм доволна от резултата. Станаха и конците и стана вкусна.

# 622
blackisback, вкусна изглежда, браво  Peace
То и аз все вечер и на изкуствена светлина правя снимки, ама кво да правя....явно тогава най ми идва вдъхновението  Laughing

# 623
  • под тепетата
Blacki, чудесна се е получила! А щом си и докарала и конци, не вярвам да сте я оставили дълго време да обиколи нивката  Laughing
 Huliganka, твоята е като по учебник изпъната  Flutter
 На Раличкината мамина  питка със сиренце хич не бих и простила - изглежда много въздушна и мека!
 Маме, да ти напомня една отдавнашна моя молба ( колко съм злопаметна  Mr. Green) - събирай си идеите с рецептички в любими , мооооооля  Hug
 Честит ти рожденик и весел купон в многолюдния ви дом   bouquet!  

# 624
bilqna_69, благодаря  Peace Истината е, че за сефте я правих и много се радвам от резултата...ухаеше превъзходно и за по-малко от половин час нямаше и помен от нея  Laughing

# 625
  • под тепетата
Ей това чувство е неописуемо - хем се бъхтиш и искаш да се порадваш повече време на произведението си, хем като гледаш как бързо изчезва ти става кеф...

# 626
Маме, да ти напомня една отдавнашна моя молба ( колко съм злопаметна  Mr. Green) - събирай си идеите с рецептички в любими , мооооооля  Hug

Ох...благодаря ти много Heart Eyes....Но не се чувствам готова на подобна стъпка....Не се смятам за толкова добра кулинарка, че да имам отделна тема.....
Скрит текст:
За сметка на това започнах нещо ужасно, защото не знам дали ще го докарам до край - във фейса ми върви един кулинарен проект 365 - всеки ден по една идея за кухнята......И както е тръгнало - голяма част са разни неща от тесто.....То всеки с манията си.......Та...давам фейса си на лични......

Ние днес имаме празник.....та сега ще ровя за това как да изглежда питката ни за вечерта......

# 627
Моята Новогодишна питка

# 628

Ние днес имаме празник.....та сега ще ровя за това как да изглежда питката ни за вечерта......

Честит Рожден Ден на номер 4!
Да е жив и здрав и много да ви радва!

Скрит текст:
Срам ме е да ти поискам фейса на лични, колкото и да ти се възхищавам! Много харесвам проекти 345 Simple Smile

Simple Smile)))
Прекрасни питки, момичета! Прекрасни!

blackisback тавичката ти от електрическа тенджера ли е? Прилича ми на такава. На мен в такава ми стават супер питките. Simple Smile И твоята изглежда добре. Simple Smile

# 629
Не, не е от електрическа тенджера. Малък й е диаметъра според мен, ще си купувам нова, защото мисля, че си намерих нова страст  Laughing

Маме, забелязах, че всеки ден постваш във фб, но не знаех за това предизвикателство. Би ли дала линк за него?

Общи условия

Активация на акаунт