Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Стига бе, нова тема сме си имали, ей опасни сте  Hug Аша   bouquet

Жив не сте го оставили тоз Керим.  Laughing Имайте малко милост и той душа носи  Mr. Green

Марги прекрасен завършек на старата тема   bouquet

# 16
  • София
Някой нали беше писал, че от април сериала ще го дават само три пъти седмично,
така че за съжаление ще тече още по бавно...

# 17
Аз ще започвам да го гледам в тубата това влачене направо ме убива удоволствието от целия сериал.

# 18
# 19
# 20
# 21
Мерси за снимките ферина  Hug.Момичета днес ли даваха сериала по турската? Simple Smile

# 22
  • София
Да, днес от 21 часа.

# 23
Някой нали беше писал, че от април сериала ще го дават само три пъти седмично,
така че за съжаление ще тече още по бавно...

Ееееее,стига де,от април само три пъти седмично,от май изобщо няма и да го има #Cussing out Тия от БТВ вече се излагат #2gunfire

# 24
# 25
Дано това не е вярно .Тези БТВ оцапаха хубавия филм глупаците му с глупаци.Решено местя на епизодите в тубата аз докато чакам БТВ да го излъчат ще побелея . Laughing Laughing Laughing

# 26
Здравейте! Hug

Чета ви,докато си пия следобедното кафе/преди да започна да шетам/и ту се радвам ,ту се ядосвам.Тъкмно се зрадвах на хубавите снимки,и му се радвах на хубавта ризка и хубавото панталонче на нашето момче,и виждам че казвате че от май вече Йок на сериала Cry Cry....еееее,супер много ме е яд,какво да кажа друго!!!!
Аз сериал лесно не мога да загледам,трябва супер,супер много да ме грабне! Crossing Arms
И какво ще правя сега от май...че не се знае до кога...оф,много кофти...развалиха ми пролетното настроение..Струва ми се цяло лято ще ни оставят без сериал,и чак наесен ще го пуснат,не ми се вярва по -рано Thinking

А това за книгата която коментирахте,и аз я мярнах и ми направи супер силно впчечатление ,защото аз нали съм фенка на Мурат Йълдъръм,а това е новият му сериал-Suskunlar-много се изумих,каква е връзката и какво е това съвпадение Thinking??супер странно?

Снощи не можах да гледам както трябва,но като намеря време внимателно ще си изгледам серията-как тъй,не мога аз да пропусна и една дума казана,всичко се гледа задълбочено Grinning Blush
В тази връзка,вие как му се наслаждавате на сериала,аз например седнала на фотйол не мога,лягам си  ,по възможност да няма никой в стаята и  около мен Sunglasses и така да си се вглъбя в сериала,по друг начин не мога ,не е същата тръпката. GrinningВие сте,как гледате?

# 27
Имам една специално молба някой може ли да ми даде мелодията ,която даваха когато Вурал с опита да се самоубие.Тази мелодиика ми е влязла в главата одавна но обаче не мога да я намеря.Аз лично го гледам сама тъй като ми влияе много силно на емоциите и не обичам да го гледам сред хора. Simple Smile

# 28
 Е, не е ли готин? Ми мъжкар и половина си е.Мерси ферина.

# 29
Здравейте! Hug

Чета ви,докато си пия следобедното кафе/преди да започна да шетам/и ту се радвам ,ту се ядосвам.Тъкмно се зрадвах на хубавите снимки,и му се радвах на хубавта ризка и хубавото панталонче на нашето момче,и виждам че казвате че от май вече Йок на сериала Cry Cry....еееее,супер много ме е яд,какво да кажа друго!!!!
Аз сериал лесно не мога да загледам,трябва супер,супер много да ме грабне! Crossing Arms
И какво ще правя сега от май...че не се знае до кога...оф,много кофти...развалиха ми пролетното настроение..Струва ми се цяло лято ще ни оставят без сериал,и чак наесен ще го пуснат,не ми се вярва по -рано Thinking

Между другото, имаш много сладък ник.

Снощи не можах да гледам както трябва,но като намеря време внимателно ще си изгледам серията-как тъй,не мога аз да пропусна и една дума казана,всичко се гледа задълбочено Grinning Blush
В тази връзка,вие как му се наслаждавате на сериала,аз например седнала на фотйол не мога,лягам си  ,по възможност да няма никой в стаята и  около мен Sunglasses и така да си се вглъбя в сериала,по друг начин не мога ,не е същата тръпката. GrinningВие сте,как гледате?
Звезди в очите   Hugкато те чета и  разпознавам моите симптоми.
Аз първо изгледах за около седмица всички възможни серии, които тогава бяха около 56  ама главно сюжетната линия Керим-Фатмагюл. После си продължих  като някои серии ,които ми бяха най-интересни или отделни моменти от тях съм ги гледала десетки пъти. И ще продължавам докато ми харесва.

Вече съм споделяла тук, че от средата на януари, когато започнах маратона не гледам  почти нищо друго по телевизията , включително и българските сериали, някои от които ми бяха интересни и нямах търпение да почнат новите им сезони. Сега, обаче докато ги дават , телевизора си работи за фон, но през това време съм във форума или си преглеждам някоя серийка за 38 път. Загубих интерес.

И аз като теб  гоня всички от стаята в повечето случаи , да не ми говорят и да пропусна някой важен момент. Снощи например ми звънна телефона два пъти ,което ме вбеси и ми развали удоволствието. Без малко да отрежа една приятелка, която всъщност ме потърси за съвет във връзка с неин проблем. Сдържах се и бях любезна , но бях на ръба.Което не е типично за мен.

Понякога предварително си гледам серията , която ще дават , ако имам време. В другата тема /КВФ/ има на първа страница едни резюмета с автор една страхотна мацка , Хриси, чета си ги на работа , когато имам свободно време, после вечерта си гледам епизода по БТВ , после може да си повторя най-важните моменти във ви бокса. Така е , когато имам време и не е често. Въобще изтрещяването ми е пълно. Ама поне ми е хубаво. Знам , че няма да е все така. Затова му се наслаждавам.
Извинявайте за дългия пост, ама ми се искаше да споделя, все още се надявам , че има някой който е зле колкото мен.

Между другото, имаш много сладък ник.

Общи условия

Активация на акаунт