Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
В този епизод Керим беше на границата в началото много ми хареса какви неща й кажа .Думите му бяха страшно истински и изпълнени с такава любов.Надявам се надеждите които й дава да не бъдат напразни и заедно да се борят с цялата тази гадост.Но не ми хареса и собственическото му държание "Ще ходиш на работа с мен" Ако се налага и това ще направя" в край на сметка Фатма се опитва да продължи живота си а не да се страхува и да се крие как ще го постигне ако някой постоянно я следва и пази .Керим го прави от любов и добрина но понякога малко се олива в стремежа си да я защитава и така не позволява да забрави и продължи напред.Защото колкото повече я защитава толкова повече Фатмагюл ще се страхува и ще се затвори в себе си.Все още ми е малко на границата Керим в един момент ужасно му симпатизирам но в друг отново казва и прави нещо което не ми харесва.Фатмагюл мисля че вече започва да осъзнава че с помощта на Керим ще бъда много по силна отколкото  сама вижда в него една надежда че може би този път няма да бъда една срещу всички.Когато бяха навън и Керим и каза "Заедно ще се справим" тя не се ядоса че е използвам понятието ние по скоро се почуства объркана и обнадеждена че може би този път ще е различно и че може би този път ще успее да се възстанови и да опита да продължи напреЧе този път виновниците ще бъдат наказани и ще си платят а не тя отново да бъде виновна.Забелязвам че при самата нея има силно желание да се възстанови и да бъде самостоятелна отказът Керим да я изпраща за работа и противопоставянето й че не иска да се крие а да живее е нормално ми харесват много така трябва да бъде да не се крие и страхува а да продължи напред доколкото може.Но също така забелязвам че има и оново чувство на вина "Пак аз ще изляза виновна" може би ако отново онези се измъкнат отново всички ще обвинят нея че е подала безмислена жалба срещу тези богаташи и че коя е тя че си измисля подобни глупости силно се надявам да не стане така.
Изрода Ердоан пък изобщо не искам да го коментирам нямам думи за това животно.
А да попитам Вурал ще каже ли истината в съда или пак ще се измъкнат всички ?

# 31
Появата на новия герой адвоката провокира у мен едни болезнени спомени от миналото. Какво имам предвид. Доколкото разбрах съпругата му е починала след тежко продължително боледуване, мисля че се досещам от каква болест... Този човек беше изцяло съкрушен от загубата й, явно двамата са си били опора през целия им съвместен живот, а и разбирам, че са нямали деца. И аз съм губила много близък член на семейството от такова боледуване, това да чакаш близкия ти да си отиде всеки ден е ужасяващо мъчително и въпреки всичко се надяваш до последно. Съсипаният и измъчен вид на този човек ми навяха тези тъжни мисли и спомени.

Сори за тягостния пост  Peace

# 32
Дъга Hug  bouquetНе си сама в лудоста си!!! Grinning
Аз да си призная,лудоста по сериал я изживях в най-пълната си форма при "Гордата Аси"този сериал ми беше и е все още най-голямата любов,тръпка,магия и т.н.Все още признавам,доминира дори над "Пепел от рози"Мислех  че няма да се появи друг сериал поне в близките десет години който искренно да ме развълнува...но ето че се появи!за моя най-голяма радост!!!!

Феринка,искренно ти съчувствам за загубата!

# 33
Честита нова тема момичета! Hug Hug Hug Heart Eyes
Много сте готини и гостоприемни!!!!   Hug Hug   bouquet

# 34
...
Феринка,искренно ти съчувствам за загубата!

Благодаря ти, мила
Това е нещо, което се случи преди 5 години, но винаги когато видя или чуя за такива случаи се сещам за това

biskit   bouquet

Тук наистина е много весело и приятно, момичетата са страхотни, можеш всичко да споделиш каквото ти е на сърце и душа  Hug Вече си една от нас  Hug Heart Eyes

Оленче мъжкар е на n-та степен Енгин, прииска ми се да вляза в снимката, а Беренка е като кукличка до него  Heart Eyes

Приятно гледане на серийката, дами  Flutter

# 35
Феринка искрено съжалявам за загубата ти!

biskit -Така е момичета тук са много мили и гостоприемни правим си страхотни дискусии.Добре дошла сред нас!  bouquet

# 36

Изрода Ердоан пък изобщо не искам да го коментирам нямам думи за това животно.

Peace Peace Peace Много точно казано-много е противен и самодоволен  #2gunfire

Хареса ми, че Керим ги накисна- те имат повече какво да губят.........  Crossing Arms

# 37
Добър вечер, момичета! Hug Hug Hug
В очакване на поредната серия от нашия филм, искам да ви поканя на едно изискано място (само като за приятели), за да отбележим подобаващо първата ни юбилейна тема №10! С пожелание за много такива юбилеи, ви казвам НАЗДРАВЕ!

Добре дошли на всички нови дами в нашата компания! Момичета, желая ви приятно прекарване тук! welcome

# 38
Добър вечер, момичета! Hug Hug Hug
В очакване на поредната серия от нашия сериал, искам да ви поканя на едно изискано място (само като за приятели), за да отбележим подобаващо първата ни юбилейна тема №10! С пожелание за много такива юбилеи, ви казвам НАЗДРАВЕ!

Добре дошли на всички нови дами в нашата компания! Момичета, желая ви приятно прекарване тук! welcome
Благодаря ти-вземам си питие и се настанявам Drunk После ако ви питам дали ме уважавате да не чудите

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 19:57 от djoleva

# 39
Феринка, много хубави снимчици. Енгин и Берен са като дечица, толкова са чаровни, излъчват невинност! Heart Eyes
Марги, страхотен завършек на старата тема (както винаги) и страхотно начало на новата!   bouquet
Оленка, с комапния като Муки, граф Дракула нищо чудно и смъртен да поиска  да стане! yes
Джолева, Дъгичке,Малко Ангелче, продължавайте в същия дух, пишете много хубаво! newsm10
Звезди в очите, Бискит, Светланка, Бети, Арвен, пишете, не се притеснявайте. Ще ми бъде интересно да прочета мненията ви! smile3521

Пожелавам ви приятно гледане и после ще коментираме! Hug

# 40
Пожелавам ви приятно гледане и после ще коментираме! Hug

Mерси, ще коментираме, ще коментираме   Laughing както би казал Рахми.............. Crazy Crazy

# 41
Здравейте!

Момичета, как сте?  Grinning
Разбрахте ли, че Елиф Шафак е в България...известна турска писателка. Peace
Ще ви предложа нещо от нея, скоро го видях в темата на КВФ и много ме впечатли.  Thinking Peace
Ако имате време, погледнете го, няма да съжалявате. Naughty
http://www.vbox7.com/play:3f5b8290 Елиф Шафак: Политика на фикцията

Звезди в очите, Дъга,   Hug пишете ме и мен  Peace и аз съм с вашето състояние... Joy Joy JoyТези сериални мании са ми отскоро/почти 2г./, покрай тях и ми се появи и форумна/темна/ мания... Thinking
Така пристрастяването ми е пълно и тотално... ooooh! Crossing Arms Wink
Аз неслучайно вчера писах, че за мен това е феномен/обсъждането на сериал в тема/
Момичета наведохте ме на много мисли, но ще споделя друг път/или по-късно/
А иначе епизода на сериала ни по БТВ го гледам малко в движение... Joy Joy Joy
така, че в този случай много ме кефят рекламите, защото свършвам наложащите задачи в този момент... Peace
После преглеждам набързо отново епизода/все пак аз съм ги гледала многократно и ми е по-лесно/

Ферина,  Hug много хубави снимки! Heart Eyes
Скрит текст:
Съжалявам , че с тези сцени, сериалът те е върнал към болезнени спомени... Rolling Eyes
Радвам се, че финала ти е допаднал. Peace Май и ти харесваш Букай... Laughing

Кометка, Джолева,  Hug наздраве!  Wine Glass

Кометка, благодаря  Laughing  вече си ме знаете, че съм бърборана-философка... / Embarassed Rolling Eyes/ newsm78 Joy Wink

Момичета, днес е четвъртък, след нашето впизодче ще съм с Фатмагюл в оригинал, ама ще надниквам и тук и  след финала на епизода по канал Д съм на линия. Peace

Приятно гледане! Hug

# 42
  • на морето
Приятно гледане момичета !
Ето я и корицата на книгата - благодарение на Рина -Рина от темата за филма "Мълчаливите "

Аша, преди време когато търсех всичко с кодово име "Suskunlar" попаднах на ето това:

Но най -вероятно съдържанието й намя нищо общо със сюжета на сериала -само името е идентично .Друга дама - Ванина70 -от темата тами имаше предположения за закачка между екипите , тъй като по това време вече се е подготвял този филм. Имах и аз подобни подозрения , но тя ги "вербализира " . Благодарих им за отзивчивостта !

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 20:12 от asha

# 43
ДОБЪР ВЕЧЕР , МОМИЧЕТА!
Имах малко работа тая вечер и се пребих от  тичане , за да не закъснея за филма. Даже почти се скарах с един таксиметров шофьор, че ме накара да чакам 10 минути. Не мога да се позная.Вбесих се, а сега ми е смешно.
Аз докато съм бързала тук купон се заформил, много се радвам!
Прегръщам ви всички и отивам да гледам. И аз ще съм с филма по Канал Д , ама ще хвърлям по едно око и тук, да не изпусна.

Феринка, Hug
Скрит текст:
И аз се чувствам точно като теб при такива сцени.
 Няма да навлизам в подробности, но преди три години преживях най-ужасните пет дни в живота си , които никога няма да забравя. Няма по -ужасно нещо от това да виждаш надеждата в очите на най-близкия си човек , а да знаеш , че за него няма никакъв шанс. Много е тъжно , но за съжаление е част от живота.

# 44
  • на морето
Къщата , която сега "ремонтира" Керим , беше дома на мама Периде - майката на Онур от " 1001 нощи "

Общи условия

Активация на акаунт