Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Добра вечер момичета - днес беше една от сериите с много красиви моменти между Фатмагюл и Керим. Няма да се впускам в подробности, само искам да ви поздравя с едно мое клипче отразяващо личните ми размисли и страсти.

# 496
 И друго, Фатмагюл изживя и нещо друго за пръв път тази вечер  макар че и самата тя може би не го осъзнава , но го изживя благодарение на Мерием .А именно подготовката за тази първа среща- отиването на фризьор , купуването на тоалет-неща които са приятни за всяка една жена. И комплиментите на Керим бяха съвсем на място. Няма начин да не и стане приятно , въпреки че се сконфузи  но пък видя чу трудът и упорството наМерием не са били напразни

# 497
Привет и от мен, момичета  bouquet

Ох, този Вурал - много подробно сте коментирали слабостите в характера му newsm10...чудно ми е, как имаше кураж да се блъсне в стената, а няма смелост и доблест да каже истината и да понесе наказанието си. И веднага си отговарям: затвора явно го плаши до смърт и по-точно отношението на повечето затворници към изнасилвачите. Вурал няма хъса на Ердоан и неговото самообладание, знае, че не би оцелял в една обстановка на постоянен страх от гавра и линч. Не го оправдавам Naughty, но се опитвам да го разбера - страхът е много по-голям двигател и стимул от гузната съвест или стремежа към истината.

Кристен - явно е имала по-сериозни чувства към Керим, след като още е влюбена в него...интересно ми е какво е имало между тях, защо не се е получило...?

Дана,  bye много си права за Вурал! При него определящото чувство е страхът. И по-точно страхът да признае престъплението си публично, защото осъзнава последствията от това и се бои от тези последствия. Очевидно той предпочита да се бори с гузната си съвест насаме, без да се налага да показва явно каквото и да било!

А Кристин беше повече от ясна картинка. Напи се като казак, направи отчаян опит да отмъкне Керим, но уви, не беше отразена, в резултат на което си хвърли и последния коз - среща на другия ден с цел разговор за заплащането! Беше много предсказуема.

# 498
Марта HugМного ти благодаря за прекрасния клип, страхотна ретроспекция на дългия път, който изминаха нашите герои досега.Признавам, че съм изгледала повечето ти клипове и съм ти голям фен.Още веднъж, благодаря!

# 499
Момичета пожелавам ви лека нощ и до утре!

# 500
Добра вечер момичета - днес беше една от сериите с много красиви моменти между Фатмагюл и Керим. Няма да се впускам в подробности, само искам да ви поздравя с едно мое клипче отразяващо личните ми размисли и страсти.

Лелеее, Марта, много красиво клипче. newsm09 Направила си невероятен синхрон между текст, кадри и мелодия. Получило се е страхотно творение, което изгледах с голямо удоволствие! Благодаря ти! smile3525

# 501
Момичета пожелавам ви лека нощ и до утре!
Лека нощ, Джоли! smile3524 Подозирам, че насън ще ходиш до Бодрум, на плаж по никое време! smile3503

# 502
Дъгичке, май ще си говорим с теб сами тази вечер. newsm78

Между другото в тази серия на брат`чедите им се беше спекло положението. Thinking Ще видят зор в тази килия, пълна със съмишленици. Горките те, сигурно вече са обект на тайни мераци от страна на съкилийниците. ooooh!

# 503
Джоли,лека нощ и от мен. Да спиш в кош, да сънуваш....Керим. И утре да ни разкажеш... Simple Smile

Между другото в тази серия на брат`чедите им се беше спекло положението. Thinking Ще видят зор в тази килия, пълна със съмишленици. Горките те, сигурно вече са обект на тайни мераци от страна на съкилийниците. ooooh!
Кометка, права си за братовчедите. На мен много ми хареса оня момент преди няколко серии дето като отидоха в новия си дом , останалите затворници ги посрещнаха радушно, почерпиха ги с чай, направо идилия. Като ги попитаха с какво се занимават , Ердоан каза нещо от рода на това, че управляват собствения си холдинг. А после като разбраха , че са изнасилвачи, какво последва...
Колкото до мераклиите, точно това им се пада на двамата сладури мамини.

# 504
Джоли,лека нощ и от мен. Да спиш в кош, да сънуваш....Керим. И утре да ни разкажеш... Simple Smile

Кометка, права си за братовчедите. На мен много ми хареса оня момент преди няколко серии дето като отидоха в новия си дом , останалите затворници ги посрещнаха радушно, почерпиха ги с чай, направо идилия. Като ги попитаха с какво се занимават , Ердоан каза нещо от рода на това, че управляват собствения си холдинг. А после като разбраха , че са изнасилвачи, какво последва...

Там в килията ги чакат Али Железния и Мюмюн Голямата паламарка да ги уважат подобаващо Mr. Green hahaha

# 505

Там в килията ги чакат Али Железния и Мюмюн Голямата паламарка да ги уважат подобаващо Mr. Green hahaha
Тези са само двама, дай поне още един, искам справедливост.
Мале, колко съм гадна....

# 506
И още един имаше,ама много му завъртяно името,та не можах да го запомня hahaha hahaha

# 507
И още един имаше,ама много му завъртяно името,та не можах да го запомня hahaha hahaha
PeaceЗначи да съм спокойна Simple Smile

# 508
... Сердар Голямата резачка, Мехмет Триона, Едноокия Керем, Халил Безсмертний и др. (примерно).

# 509
Момичета , вече е четвъртък и понеже не знам утре дали ще имам време ,сега ви изпращам виртуална почерпка за рождения ми ден.Без бой не казвам на колко години ставам, но се чувствам на около 25.
За вас!

Общи условия

Активация на акаунт