Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Момичета  Hug Добър вечер ! Епизодът беше страхотен много нежен много романтичен изобщо прекрасен.
Промяната на прическата на Фатмагюл за мен е опит за ново начало със самата промяна тя иска да промени не само косата си но и живота си .А отрязването й е сваляне на старите проблеми от плащите й отваряне към света. Хубаво е че Фатмагюл се съгласи на тази промяна не зарид Керим а заради себе си .
Хареса ми разходката им бяха такива бонбони първоначално Фатма наистина отблъсна ръката на Керим но после на корабчето когато щеше да падне я хвана и много сладко му се усмихна . А на вечерята просто бяха получих сърцетуп за пръв път между тях имаше такава близост особено докато пееха Керим как я прегърна през рамато и песента която пяха и много хубава и с такава нежност се гледаха двамата .  
Колкото до Вурал него няма и да си правя труда да го коментирам .

Дъгичке  Hug Благодаря ! В Неделя като съм по свободна ще изтегля програмата и ще видя какви ще ги сътворя
Скрит текст:
Иначе все още не съм стигнала до епизода за СВ. Валентин

Кометка  Hug Благодаря и на теб за пожеланията !

Детелинка  Hug Аз си признавам че бях готова да чакам дори 2 сезон по БТВ обаче наскоро просто не се стърпях и в момента съм доста напред смисъл минала съм 50 епизод .
Джоли  Hug Лека и спокойно нощ ти желая И приятни сънища

Марта_49 Hug Невероятно клипче страхотен подпор на моменти и страхотна музика .Браво   bouquet

Хриси  Hug Мерси за превода много хубава песен и превода е страхотен .Аз другата тема за КВФ  само я чета но пък твоите постове много ми харесват страшно са свежи и забавни . Grinning

Момичета в къщата където ходя на работа има компютър утре ако имам възможност докато децата спят ще хвърля едно око да видя каква става защото иначе едва ли ще успея  Laughing Laughing
Аз тази вечер най-вероятно няма да успея да заспя така че съм на линия за коментари и отзиви  Grinning

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 00:38 от malko_angel4e_

# 511
Дъгичке, това се казва изненада!

Честит празник, миличка! Преди всичко да си жива и здрава, обичана и щастлива. Нека късметът и радостта бъдат винаги с теб, а успехът да съпътства всяко твое начинание.

Специално за теб!   love001
Скрит текст:

# 512
Дъгичке  Hug
Честит рожден ден ! Желая ти цялата щастие на земята и много страшно много любов. Бъди жива и здрава и нека късметът ти никога не те напуска !Желая ти много лични и професионални успехи .И нека всяка една твоя мечта независими колко нереална е да се сбъдне .

Весело и шумно изкараване на празника ти желая  Hug

# 513
Дъгичке, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, късмет, успехи и прекрасни емоции! Весело изкарване на празника! Hug  bouquet

Момичета, лека нощ! До утре Hug

# 514
Дъгичке ще си позволя да те поздравя с едно много хубаво клипче от един прекрасен момент между двамата сладури .Нека и всички други момичета се счувстват поздравени с това клипче .  bouquet Hug
Давам го като спойлер заради неизлъчените кадри .И съжалявам ако вече е пускано .

А всъщност наистина Марги къде се изгуби  Grinning тя имаше проблеми с клавиатурата дано скоро ги отстрани . Hug

# 515
КОМЕТКА,АНГЕЛЧЕ, ДЖОЛИ, ДАНА, сърдечно ви благодаря за пожеланията!

Колкото до купона, той се отлага, мой близък има здравословен проблем и не ми е до това.Не е много сериозно, но съм притеснена.Най-вероятно ще го отбележа в домашна обстановка и ще бъда тук с вас и с епизода по Канал Д,така че със сигурност ще ми е приятно.

Пожелавам ви лека нощ, че утре трябва да съм свежа.Беше ми приятно във вашата компания!
До скоро! Hug

# 516
КОМЕТКА,АНГЕЛЧЕ, ДЖОЛИ, ДАНА, сърдечно ви благодаря за пожеланията!

Колкото до купона, той се отлага, мой близък има здравословен проблем и не ми е до това.Не е много сериозно, но съм притеснена.Най-вероятно ще го отбележа в домашна обстановка и ще бъда тук с вас и с епизода по Канал Д,така че със сигурност ще ми е приятно.

Пожелавам ви лека нощ, че утре трябва да съм свежа.Беше ми приятно във вашата компания!
До скоро! Hug
Лека нощ, Дъгичке! Аз също смятам да лягам, че утре се очертава напрегнат ден! Лека нощ и от мен, момичета!

# 517
                Добро утро, момичета! Желая ви прекрасен ден! Hug    Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

Тази сутрин кафето е от мен. Приготвила съм ви и масата със закуската на брега на Босфора! Hug

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 08:45 от kometka76

# 518
ДЪГИЧКЕ Честит рожден ден Пожелавам ти много здраве щастие и любов Нека всеки твой ден да бъде озарен с усмивки и да  имаш хиляди сбъднати мечти nbirthday bdbaloni baloni

# 519
Фатмагюл имаше нужда да се разведри и да смени обстановката, далеч от мрънкащата Мукадес. Сигурно е много подтискащо да живееш с такова същество в една къща. А как само наблюдаваше Кристин, която съвсем открито флиртуваше с Керим. Направи ми впечатление, че в погледа на Фатмагюл имаше задоволство, че все пак тя е съпругата, а не Кристин. Тази вечер Фатмагюл беше много спокойна и лицето й беше ведро. За първи път тя се отпусна и се наслади на вечерта.

# 520
Снощи Фатмагюл и Керим ми хареса много,как само се гледаха докато пеят,а пък за Ворал нямам думи просто,мислех че ще каже истината ,но уви Wink

# 521
* Дъга ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Пожелавам ти здраве,щастие и любов,много усмивки и весело изкарване на празника smile3525 bdbaloni

# 522
Добро утро!

Кометка, Hug благодаря за кафето и настроението!  Grinning

Момичета,  Hug
Скрит текст:
Много мило, че сте усетили липсата ми...   Kissing Heartlovekiss и вие ми липсвахте... Hug Grinning
Имах техн. проблем Crossing Arms но сега всичко е наред и довечера съм на линия... Peace
Специално за Дъга,   Hug  Честит рожден ден!   newsm51

С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Момичета, хубав ден! Hug Laughing

# 523
ДЖОЛИ, ДИДИНКА,МАРГИ Hug Сърдечно ви благодаря за хубавите пожелания! Прегръщам ви! Hug Hug Hug

# 524
За сега само няколко думи за епизода от снощи, че нямам много време... ku-ku

Преди няколко епизода, Джоли спомена, момента с прочитането на писмото за Керим от Мерием и Фатмагюл.
А Мукадес, премина границата на лично пространство и уважение, отговаряйки на писмото. ooooh!
Нищо не оправдава поведението й на вмешателство и то по този начин.  Mr. Green
Мерием и Фатмагюл, бяха водени от една загриженост, желание да му помогнат да се справи с този гняв, който той изпитваше и носеше в сърцето си спрямо баща си. Гняв, който му тежеше допълнително в момента, като се има в предвид положението в което беше. Убедена съм, че намеренията им бяха добри, и насочени преди всичко и само за него.

Мукадес, според мен се поблазни заради, това, че зад Яшаран стояха пари, известност и един политик в лицето на г-н Туранер. В лицето на бащата на Керим, тя видя нова възможност преди всичко за себе си и семейството разбира се, да избяга от всичко, което предстоеше да им се случи.
Което в някаква степен, можеше да се приеме, че е за доброто на Керим...
все пак, макар и на границата на логиката... newsm78

Разбира се, че няма как да се сложи знак за равенство между подбудите и намеренията им/тези на Мерием, Фатмагюл и Мукадес/ и въпреки това в случая не виждам разлика в действията им. Naughty

Много често, уж се прави нещо за добро на някого, но когато този някой не знае, няма го правото му на мнение, на отношение на реакция, нищо няма смисъл и всичко губи значението си. Rolling Eyes

Много ми хареса, това, че самата Фатмагюл, разбираше, че това, което направиха не беше редно, затова и на няколко пъти попита дали Мерием му е дала писмото и кога ще го направи. Хареса ми и това, че все пак остави преценката и решението на Мерием, която все пак познаваше Керим.

А Мерием, отново деликатна, но и достатъчно убедителна, много фино беше предложението и за фризьора и за тоалета на Фатмагюл. Искрената й загриженост за тях двамата, пролича и в молбата към Кадир, да задържи няколко часа информацията за показанията на Вурал.

Мислих си, как живота ти отнема нещо в един момент и в същото време ти дава нещо ново, не просто да замести липсата и празнотата, но и за да успее човек въпреки всичко да продължи напред, да живее, защото живота е чудо, независимо от повратностите му.
Така и с Мерием, това, че е до Фатмагюл, във всеки един момент, по най-добрия начин, като съвет, като подкрепа и опора, като присъствие дори.
Много ме радва, че и самата Фатмагюл, усети и прие тази възможност за себе си в лицето на Мерием.

За сега спирам, че работата ме зове... clock
Преди няколко дни, когато стана ясно, че ще разредят епизодите си помислих, е, сега ще наваксам с пропуснатите неща, да, ама -не... newsm78 Joy
Доста материал се натрупа, а ето, че и новите епизоди започнаха, днес е и четвъртък-има еп. в оригинал... Peace Heart Eyes
Ще трябва да правя пак график... newsm78 JoyЩе го мисля днес  Thinking

Преди да ви оставя/само до довечера/...още един специален поздрав за Дъга,  Hug

http://www.vbox7.com/play:6547a682   Панайот Панайотов - Зодия Овен

http://www.vbox7.com/play:51da8c82   Зодия Овен - Панайот Панайотов и Росица Кирилова

До довечера... 55 Hug

Общи условия

Активация на акаунт