Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Дъгичка   bouquet

Честит рожден ден!!!

# 526
Момичета добър ден ! Аз успях да седна на компютъра в момента малките сладури спят и съм свободна . Защото днеска цяла сутрин бяхме в парка . Grinning и като се прибрахме направо отидоха в леглата та викам да ви видя какво правите .
Скрит текст:
И само ей така за протокола Швеция или Канада  Grinning

# 527
Скрит текст:

Швеция естествено, тука спор няма  Mr. Green

# 528
Ми и аз към Швеция клоня ама пък в Канада имам познати . Grinning но пък от малка мечтата ми е Швеция . Grinning

# 529
Аз
Скрит текст:
доколкото съм запозната Швеция е една от най добрите държави за живеене

# 530
Ми и аз към Швеция клоня ама пък в Канада имам познати . Grinning но пък от малка мечтата ми е Швеция . Grinning

Ангелче само Швеция от мен да знаеш, не че съм ходила, но съм чувала  Mr. Green и това е нещо все пак, но ако трябва да кажа къде ми е харесало най много от местата, които съм посетила това е Австрия  Hug
Виена е прекрасна, очите ми останаха там, докато не се появи Керим де  Thinking Joy  Mr. Green

# 531
Ангелче ти сега точно в този момент нас не ни питай защото най много да те пратим в Турция Joy Joy Joy

# 532
Феринка Джоли  Hug и аз съм сигурна за Швеция обичам тази държава . Но ме спира само това че в Канада имам познати . Но пък съм 100 процента за Швеция
Феринка Ехх този Керим  Grinning . Аз от ходила в Германия обаче нещо държавата не ми харесва .Вич Швеция си е друга работа . Grinning

Джоли -А не в Турция не искам да ходя хубаво е там ама не бих живяла ! Grinning Joy

# 533
Вече се освободих и ви изчетох  Hug

Серията беше невероятна, имах чувството, че сладурите не могат да отлепят очи един от друг, толкова мили и прекрасни бяха  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes и големи таланти, песента ми напълни душичката  Flutter, Хриси мерси за текста  Hug   bouquet
За реакцията на Кристен, ами тя е влюбена в Керим, което е напълно нормално, а когато чувствата са несподелени боли и можеш да направиш глупави неща, щеше да е ненормално ако не беше влюбена  Naughty Joy  hahaha

# 534
Здравейте, момичета. Отново се присъединявам към вас и този път се надявам да е до края.  hahaha  Hug

# 535
Много искам да коментирам вчерашната серия.  Heart Eyes
Керим и Фатма.. напълниха ми душата. По принцип не ги харесвам като двойка, но снощи бяха толкова сладки.. че вече се замислям и мисля, че започвам да ги харесвам.  hahaha  Heart Eyes Как се гледаха, колко им беше приятно и на двамата. А и + това направиха много добър дует!  hahaha  Heart Eyes Фатмагюл беше много красива.  Heart Eyes
И в цялата тази картинка, разбира се нямаше как да няма човек, който да не ме издразни и това беше Кристен. Как само ги гледаше.. толкова злобно. Личи си, че още е влюбена в Керим, но нека ги остави да бъдат щастливи. Обаче номерът, който искаше да направи не й се получи. Браво на Керим! Ами не са в тази посока хората, как ще те закара.  Whistling  Joy
Вурал.. беше ясно, че нямаше да си признае. Той ако влезе в затвора съвсем ще полудее. Много е как да кажа.. слаб. Не е силен, не може да се справи с повечето неща. Преживява ги тежко. Въпреки че в началните епизоди, образът му изобщо не беше построен така и много ми е странно, когато го гледам в началото.. и сега. Тъжно ми е за него.  Sad
Ердоан и Селим.. ами да ви кажа и за тях ми е тъжно. Вярно е. Направили са ужасно нещо, но само погледнете другите в килията и тях. На другите просто си им личи, че са такива и съм сигурна, че повечето от тях се гордеят с това, което са направили, докато Ердоан и Селим (и Вурал) изобщо не са такива.
На мен за всички ми е тъжно.. аз по принцип съм си такава.  hahaha НО има и изключение разбира се и това е.. Мустафа! Адски много ме дразни. Толкова ужасен и егоистичен човек няма!  Naughty Това, което направи с Фатма (когато се върнаха в селото) беше ужасно. Глупак! И понеже не съм ви чела от доста време, привърженичката на този Мустафа DAMON написа ли нещо относно това? Интересно ми е ако е писала какво точно е казала. Или най-сетне се е махнала от тук?! Защото четох малко и форума за ''Каква е вината на Фатмагюл" и забелязах, че и там дразни почитателките на Керим и Фатма. Както и да е.  Хах, на Фатма колко й стана гадно като той я целуна. Еми много ясно.. той каква е гнус.  Sick  hahaha И още продължава да твърди, че Фатма го обича.  Stop  Мустафа знае само да наранява жените около себе си. Първо Фатма, после Асу.  Sad Асу да взима и да се спасява от него. Тя и го видя каква стока е, но като е влюбена..  Sad
Хайде, още малко и започва серията.  Heart Eyes Нямам търпение. Е това общо взето е мнението ми за снощния епизод и за някои от героите.

# 536
Много искам да коментирам вчерашната серия.  Heart Eyes
Керим и Фатма.. напълниха ми душата. По принцип не ги харесвам като двойка, но снощи бяха толкова сладки.. че вече се замислям и мисля, че започвам да ги харесвам.  hahaha  Heart Eyes Как се гледаха, колко им беше приятно и на двамата. А и + това направиха много добър дует!  hahaha  Heart Eyes Фатмагюл беше много красива.  Heart Eyes
И в цялата тази картинка, разбира се нямаше как да няма човек, който да не ме издразни и това беше Кристен. Как само ги гледаше.. толкова злобно. Личи си, че още е влюбена в Керим, но нека ги остави да бъдат щастливи. Обаче номерът, който искаше да направи не й се получи. Браво на Керим! Ами не са в тази посока хората, как ще те закара.  Whistling  Joy
Вурал.. беше ясно, че нямаше да си признае. Той ако влезе в затвора съвсем ще полудее. Много е как да кажа.. слаб. Не е силен, не може да се справи с повечето неща. Преживява ги тежко. Въпреки че в началните епизоди, образът му изобщо не беше построен така и много ми е странно, когато го гледам в началото.. и сега. Тъжно ми е за него.  Sad
Ердоан и Селим.. ами да ви кажа и за тях ми е тъжно. Вярно е. Направили са ужасно нещо, но само погледнете другите в килията и тях. На другите просто си им личи, че са такива и съм сигурна, че повечето от тях се гордеят с това, което са направили, докато Ердоан и Селим (и Вурал) изобщо не са такива.
На мен за всички ми е тъжно.. аз по принцип съм си такава.  hahaha НО има и изключение разбира се и това е.. Мустафа! Адски много ме дразни. Толкова ужасен и егоистичен човек няма!  Naughty Това, което направи с Фатма (когато се върнаха в селото) беше ужасно. Глупак! И понеже не съм ви чела от доста време, привърженичката на този Мустафа DAMON написа ли нещо относно това? Интересно ми е ако е писала какво точно е казала. Или най-сетне се е махнала от тук?! Защото четох малко и форума за ''Каква е вината на Фатмагюл" и забелязах, че и там дразни почитателките на Керим и Фатма. Както и да е.  Хах, на Фатма колко й стана гадно като той я целуна. Еми много ясно.. той каква е гнус.  Sick  hahaha И още продължава да твърди, че Фатма го обича.  Stop  Мустафа знае само да наранява жените около себе си. Първо Фатма, после Асу.  Sad Асу да взима и да се спасява от него. Тя и го видя каква стока е, но като е влюбена..  Sad
Хайде, още малко и започва серията.  Heart Eyes Нямам търпение. Е това общо взето е мнението ми за снощния епизод и за някои от героите.
  Ами добре дошла отново. по въпроса за Селим и Ердоан само ще кажа че не броят на престъпленията унищожава човешкото в тебе.Не е нужно да направиш100 престъпления за да престанеш да бъдеш човек .За това  е достатъчно и само едно престъпление. И след като ти пишеш че те не са такива защо продължават да вършат гадости ,защо като Керим не събраха смелост и най вече доблест и не си признаха  та макар и тогава да влязат в затвора и да си понесат наказанието .Ето тогава  аз бих ги разграничила от другите затворници.  Тога бих могла да кажа за тях че са млади момчета които са направили една ужасна грешка но са се осъзнали ,  разкаяли са се и са готови да си понесат наказанието. Но не - те продължават да вършат гадост след гадост особено Ердоан , а в последната серия най голямата гадост сътвори " разкайващия " се Вурал

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 19:58 от djoleva

# 537
Здравейте!

Как сте?  Hug

Скрит текст:

Ангелче,  Grinning
Това за какво е, за какво става дума? newsm78 Ако не е много лично... Hug
Скрит текст:
Не съм била нито в Швеция, нито в Канада. Rolling Eyes Имам познати и само от тях знам, че колкото и да е хубаво, никак не е лесно...и у нас, май си е най-добре.  Peace
Но зависи за какво иде реч, за живеене, за работа, за учене... newsm78
Аз лично ако, имам възможност бих отишла в Южна Америка...Чили, Аржентина, Бразилия, Перу...това са ми мечтаните места, макар, че не бих отказала и за останалите от групата.... Heart Eyes
Джоли,   Hug с тез сериали тръгвам за Турция от раз... Peace Joy

Ферина,  Hug напомни ми да благодаря и аз на Хриси за текста на песента. Хриси, благодаря ти! newsm51
Странно, че не пуснаха превод от БТВ... newsm78 Все пак текста е много показателен и е важен... Peace

Здравейте, момичета. Отново се присъединявам към вас и този път се надявам да е до края.  hahaha  Hug

iHeartTwinkling link,  Hug Важното е да е дотогава докато се чувстваш приятно в компанията на темата! Peace Laughing
Добре дошла, отново сред нас! newsm10 smile3525

# 538
Благодаря ви за посрещането.  Hug

# 539
Много искам да коментирам вчерашната серия.  Heart Eyes
Керим и Фатма.. напълниха ми душата. По принцип не ги харесвам като двойка, но снощи бяха толкова сладки.. че вече се замислям и мисля, че започвам да ги харесвам.  hahaha  Heart Eyes Как се гледаха, колко им беше приятно и на двамата. А и + това направиха много добър дует!  hahaha  Heart Eyes Фатмагюл беше много красива.  Heart Eyes
И в цялата тази картинка, разбира се нямаше как да няма човек, който да не ме издразни и това беше Кристен. Как само ги гледаше.. толкова злобно. Личи си, че още е влюбена в Керим, но нека ги остави да бъдат щастливи. Обаче номерът, който искаше да направи не й се получи. Браво на Керим! Ами не са в тази посока хората, как ще те закара.  Whistling  Joy
Вурал.. беше ясно, че нямаше да си признае. Той ако влезе в затвора съвсем ще полудее. Много е как да кажа.. слаб. Не е силен, не може да се справи с повечето неща. Преживява ги тежко. Въпреки че в началните епизоди, образът му изобщо не беше построен така и много ми е странно, когато го гледам в началото.. и сега. Тъжно ми е за него.  Sad
На мен за всички ми е тъжно.. аз по принцип съм си такава.  hahaha НО има и изключение разбира се и това е.. Мустафа! Адски много ме дразни. Толкова ужасен и егоистичен човек няма!  Naughty Това, което направи с Фатма (когато се върнаха в селото) беше ужасно. Глупак! И понеже не съм ви чела от доста време, привърженичката на този Мустафа DAMON написа ли нещо относно това? Интересно ми е ако е писала какво точно е казала. Или най-сетне се е махнала от тук?! Защото четох малко и форума за ''Каква е вината на Фатмагюл" и забелязах, че и там дразни почитателките на Керим и Фатма. Както и да е.   Хах, на Фатма колко й стана гадно като той я целуна. Еми много ясно.. той каква е гнус.  Sick  hahaha И още продължава да твърди, че Фатма го обича.  Stop  Мустафа знае само да наранява жените около себе си. Първо Фатма, после Асу.  Sad Асу да взима и да се спасява от него. Тя и го видя каква стока е, но като е влюбена..  Sad
Хайде, още малко и започва серията.  Heart Eyes Нямам търпение. Е това общо взето е мнението ми за снощния епизод и за някои от героите.

iHeartTwinkling, интересни неща си споделила за героите и сериала. Благодаря, различните мнения и гледни точки в тази тема се ценят и уважават! Peace Laughing

Ако позволиш само една реплика за Дамон, нека не обсъждаме съфорумките, независимо от мненията и позициите им. Praynig Всеки е добре дошъл да сподели своето виждане за нещата, и в този смисъл Дамон не е изключение. Stop Naughty
А какво прави и пише който и да е, в други теми и форуми, мисля, че не е тема на обсъждане тук. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт