Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Марги, Дъгичке, Hug Hug от все сърце ви пожелавам пътуване до Истанбул, на едната да го открие, а на другата да го преоткрие! Peace

# 61
Момичета, нямам настроение за писане... Rolling Eyes
Под въздействие на епизода в оригинал съм... Crossing Arms
Скрит текст:
Даже не съм му ядосана на Керим, нямам сили и за това, направо ми е като опустошено след постъпката му Mr. Green...толкова ми е мъчно, че и това трябва да преживее Фатмагюл... Cry Thinking

# 62
Марги Hug
Скрит текст:
Стига де а аз тъкмо бях започнала да омеквам към Керим.Като гледам в темата КВФ Мукадес пак е правила гадости .И да гледах  няколко епизода напред и съм безкрайно щастлива че не всички богаши са еоисти .Мелтем ще бъда на странната на Фатма ясно е вече.Стана ми едно такова тъжно и болезнено когато Фатма беше на лекар и после когато си спомняше сякаш нещо което беше заесднала в сърцето ми отново излезе наяве  .Но ще коментирам по обстоино когато излъчат епизодите макарче най-вероятно вече ще бъда доста напред.
Марги Дъгичке желая ви приятно и изпълнено с емоции пътуване до Истанбул изапознаването с тази култура . Hug

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 23:50 от malko_angel4e_

# 63
Марги Hug
Скрит текст:
Стига де а аз тъкмо бях започнала да омеквам към Керим.Като гледам в темата КВФ Мукадес пак е правила гадости .
Ангелче.  Hug
Скрит текст:
Ами за Мукадес...нищо ново под слънцето, тя да си прави каквото иска...ама защо тоз калпазанин Керим  постъпва така...къде е това неговото ние и доверието му...къде е любовта му...щом се огъва пред нещо такова... ooooh! Crossing Arms Mr. Green
Само да ми падне и бих го левосала... box

Нали съм почитателка на Букай  Peace...искам в любовта между двама, в отношенията им всичко да е безусловно... Heart Eyes  романтиката ми май в свързана и с някаква доза наивитет... Sad в повечко  Crossing Arms

Извинявам се,  Praynig няма да пиша, макар и в скрити... Stop Naughty

Ще си пусна нашето епизодче, да ми се оправи настроението и съм на линия...имам още около час време за темата днес... newsm78 Joy

Дано, не съм попречила и на вашето настроение... Hug

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 23:58 от margita9

# 64
Марги  Hug
Скрит текст:
И мен ме е яд ,ама не само на Керим, а и на нашето момиче. Ако му беше казала за писмото и че го е скъсала , това нямаше да се случи. При тях доверието е по-важно от всичко. Много се ядосах, но в същото време знам,че няма да е задълго.

Вижте какво ни е красиво момичето ни като се усмихне, дано скоро да я видим такава и в нашия сериал.

http://www.youtube.com/watch?v=tt5167JahMg&feature=relmfu

ЛЕКА НОЩ ОТ МЕН.
ДО УТРЕ!

# 65
Марги  Hug
Скрит текст:
Аз Мукадес не искам и да я коментирам за  мен тя е зла колкото онези.Колкото до Керим тъкмо започнах да го харесвам.  Sad
П.П Съжалявам че редактирах предния си пост но нещо стана с клавиатурата ми. #Cussing out

# 66
  • Велико Търново
Еххх... аз не съм дочела старата тема още, вие сте сколасали и до пета страница на новата да стигнете.
Не знам кога ще наваксвам  ooooh!
Ама тичам...   animal037 ... дано успея  Laughing

Btw, наистина си заслужаваше да се види ония двамата Яшаранови как ги отвеждат.  Mr. Green

# 67
Едно музикално предложение, за всички в този час! Hug

Taner Kaya Ayrilsak Oluruz Biz .. ♥

DamaPika,  Hug здравей!

# 68
Добро утро момичета  Hug .Нека последния ден от седмицата ни бъде изпълнен само с хубави емоции.

# 69
ВАКАНЦИЙКАААА  smile3508 newsm44

... Уникално беше! newsm26 coolcool А Мустафа се оказа случайно в центъра на събитията - голям кеф!!! Party Ха, сега да го видим! ppp Stuck Out Tongue Winking Eye

Щеше да е още по уникално, ако полицаите бяха подбрали и Мустю със себе  Mr. Green На пръв поглед се сещам поне за 3-4 обвиненийца, които могат да му се повдигнат  Praynig Joy

# 70
Честита ваканция на всички момичета HugлЗа съжаление от от много време съм в дълга ваканция.
Скрит текст:
Предстоят ни много хубави епизоди изпълнени със сълзи но и много усмивки.

# 71
Привет! Hug Hug Весела ваканция и много хубави емоции и от мен!  Heart Eyes
Присъединявам се и аз към онези, които са необратимо пристрастени към този невероятен филм!
Играта на артистите е страхотна, много емоционална и достоверна!  Heart Eyes За разлика от нашите български филми в които редовно се преиграва....... Whistling Изключение правят само филмите ни от 70те и 80те. Дори масово рекламираните ни нови сериали от рода на Стъклен дом и други не грабват по много причини............. Rolling Eyes

# 72
  • Варна
Здравейте момичета !
Аз също съм почитателка на филма, но пиша с един въпрос към Вас - откъде намирате снимки на различни ситуации от самите серии?
В снощната серия много ми хареса как беше облечен Мустафа, когато разговаря с Ердоан във фирмата.
Искам нагледно да илюстрирам с негова снимка от снощи, в една друга тема, моето виждане за облекло на абитуриент Simple Smile

# 73
biskit Hug -Наистина сериала е страхотен признавам си че гледах напред доста от сцените ме разплакаха и ме натъжиха ужасно много и бях решила да спра да го гледам но много искам да видя дали Фатма ще се пребори и дали с Керим ще бъдат щастливи.Тя го заслужава актъорите са много добри всеки си играе ролята с такова чувство особено Берен и Каан тези двамата ми се открояват най-много .

missNoir Добре дошла при нас надявам се да се забавляваш   bouquetлКолкото до снимките аз не съм сигурна но мисля че са стоп кадри от даден епизод.Правят се много лесно ко искаш ще ти обясня как да си направиш снимки на моменти които желаеш

# 74
  • Варна
Да, благодаря !
Може на лични.

Общи условия

Активация на акаунт