Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
За всеки човек неговите проблеми са най-големите .

Само дето някои неща не заслужават вниманието ни, за да ги превръщаме сами в проблеми и то за себе си/имам в предвид само себе си в случая  Embarassed/

Ангелче, ама, ако знаеш аз, за какви дреболии се ядосвам  ooooh!...ама, се ядосвам сега в момента повече на себе си, че съм се ядосвала, и май това ми тежи, защото в този случай сама съм си виновна... newsm78 Joy
Ама съм си типичен телец...с рогата и емоциите напред... чак отпосле намирам брод, като започна и да мисля...  newsm78 Wink

# 721
Цитат
За всеки човек неговите проблеми са най-големите .

Само дето някои неща не заслужават вниманието ни, за да ги превръщаме сами в проблеми и то за себе си/имам в предвид само себе си в случая  Embarassed/

Ангелче, ама, ако знаеш аз, за какви дреболии се ядосвам  ooooh!...ама, се ядосвам сега в момента повече на себе си, че съм се ядосвала, и май това ми тежи, защото в този случай сама съм си виновна... newsm78 Joy
Ама съм си типичен телец...с рогата и емоциите напред... чак отпосле намирам брод, като започна и да мисля...  newsm78 Wink
Joy Joy hahaha Е това като го чета все едно за мен става въпрос.Мога да се ядосам и да направя панаир или трагедияза глупости.
 И аз съм винаги първо с рогата, после с главата - кози рог

# 722
Марги,пиши ми на лични за песента! PeaceАко мога,с радост ще ти помогна Hug Hug Hug

# 723
Марги,пиши ми на лични за песента! PeaceАко мога,с радост ще ти помогна Hug Hug Hug

Много, ама, много благодаря!         bouquet  Hug
Аз, като си харесам нещо и край, нямам спирка  Naughty...до втръсване, мога да се занимавам с него...в случая да я слушам песента.
Момичета, ето я песента, ако проявявате любопитство... Hug Поздрав за всички... newsm51
Скрит текст:
Taner Kaya Ayrilsak Oluruz Biz .. ♥
http://youtu.be/nEQeJ2tGilI

Цитат
Е това като го чета все едно за мен става въпрос.Мога да се ядосам и да направя панаир или трагедияза глупости.
 И аз съм винаги първо с рогата, после с главата - кози рог
Джоли,  Hug на мен ми тряват 6 по 60 секунди...и влизам в "норма" т.е започвам и да мисля... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 22:20 от margita9

# 724
Ееее, че ме развеселихте, margita9 и djoleva Grinning, вкъщи си имам и телец и козички с рогички, ама аз пък съм една дЕвичка/дИвичка, та се търпим. Joy

malko_angel4e_, това, че тук "цари любов и спокойствие" може да звучи тривиално, на някой може да му се струва скучно, но напоследък си давам сметка, че в тоя забързан и нервен живот ми се иска да ги има на много места. Може би и затова тук е приятно, спокойно е, освен дето можем да споделим мисли, породени от сериал, който наистина вълнува и въздейства силно. А за това, че е турски, мен вече дори не ме впечатляват всякаквите реплики срещу тези сериали, даже напротив, гледам със съжаление противниците им, защото повечето от тях дори не знаят за какво става въпрос. Факт е, че съседите имат страхотни сериали, както казва майка, и в "най-голямата им боза" има какво да те грабне. Разбира се, че имат много силни и не толкова силни сериали, но са стойностни. Откъм проблематика, музика, сценарий, а за актьорската игра само суперлативи мога да сипя, то няма един лош актьор. Peace
И патагонски да бяха сериалите, пак така щях да мисля. Peace

# 725

Добре са се "барнали" двамата...

# 726

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62  Ей тези двамата са супер! Как само са се нагиздили, сякаш са невестите на килията! smile3533 smile3533 smile3533
Ха, сега добър вечер, дами! Не можах да се сдържа като ги видях тез хубавци! Само Вурал липсва в картинката. Прочетох постовете ви и мога само да кажа "Пу, пу, пу да не са ни уроки".  Rolling Eyes
Тук освен дружки, си открих и една сродна душа с моята зодия - Дева (Лабрекс thumbsup)
Дъгичке, притчата е много хубава! Много мъдро казано!

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 22:49 от kometka76

# 727
Цитат
мога само да кажа "Пу, пу, пу да не са ни уроки".  
Кометка, знаеш ли, и аз си го помислих... newsm78
Аз съм малко Тома неверни, ама си имам страх и съм суеверна в някаква степен... Rolling Eyes
Да сложа и нещо...да ни пази местенцето/темата/ и нас... Hug

И докато търся нещо по темата-уроки, научих нещо, което не знаех... newsm78
Невен - моминско и невестинско цвете, предпазва от злини, магии, уроки.

Скрит текст:

Някой колажист, май им е набрал... Mr. Green Joy

# 728
 Марги, разгледах цветята и символиката, която носят. Това също си струва да сложим. Уважение. Добре, че си сетила да сложиш синьото оченце.

# 729
Може би това, че сме по-малка група ни помага да съхраняваме добрия тон. newsm47 Но това не значи, че ще бъде лошо да се присъединят и други съмишленици. lalalala Колкото повече, толкова повече.

# 730
Тук освен дружки, си открих и една сродна душа с моята зодия - Дева (Лабрекс thumbsup)

kometka76, Hug Hug Hugbouquet

margita9, това със синьото мънисто и цветята е страхотно!  bouquet

# 731
А сега, за да не нарушаваме правилата, да напиша нещо по темата - дискусията, която предложи Ангелчето!

Много пъти съм се замисляла по този въпрос - какво щеше да стане ако Мустафа беше приел Фатмагюл въпреки инцидента. Според мен нищо хубаво! Вече се уверихме по безпорен начин, че Мустафа е егоист, ревнив, неспособен да уважава. Прибавям и отношението на родителите му, всеизвестните предразсъдъци, начинът им на живот и стигам до заключението, че Фатмагюл би живяла в един затвор. В малко градче (или селце е, не знам), в каквото те живееха, Фатмагюл щеше да се превърне в най-обсъжданата персона, и съответно на Мустафа щеше да му бъде сринато т.нар. достойнство. Той не би могъл да се справи с лицемерието и приказките, които щяха да присъстват в ежедневието им. Той не е достатъчно смел, за да се изправи пред последствията и да подкрепи напълно Фатмагюл и го доказа. Фатмагюл щеше да рухне психически и може би щеше да свърши като майката на Керим. Така, че и аз като вас мисля, че от това нещастие се роди надежда. Фатмагюл преживя нещо ужасно, но за сметка на това, тя видя истинските лица на хората, на които е имала пълно доверие и които е обичала. Това само по себе си е много важно. Тя видя, че може да започне нов живот с нови хора, на ново място. Тя разбра, че има и друг начин на живот, различен от този, който е живяла до сега. Дори разходката с Керим, посещението на забележителностите я накараха да се усмихне, тя се е почувствала човек в този огромен град. Много се радвах на ентусиазма и усмивката, с която разказваше за преживяното. Ето това са мъничките неща, които тя не е познавала и надали щеше да види и опознае ако беше останала с Мустафа.

# 732
Може би това, че сме по-малка група ни помага да съхраняваме добрия тон. newsm47 Но това не значи, че ще бъде лошо да се присъединят и други съмишленици. lalalala Колкото повече, толкова повече.
Кометка, така е...по-малко сме, но ми прави впечатление, че има доста момичета, които често само четат, но са в темата. Има и такива, които по-рядко пишат, но пак ни навестяват... Peace

Марги, Това също си струва да сложим. Уважение.
newsm10 smile3521
А Мечо Пух, ми е любимец с култoвите си реплики...ето още една... Peace Heart Eyes

# 733
Кометка, така е...по-малко сме, но ми прави впечатление, че има доста момичета, които често само четат, но са в темата. Има и такива, които по-рядко пишат, но пак ни навестяват... Peace

Марги, Това също си струва да сложим. Уважение.
newsm10 smile3521
А Мечо Пух, ми е любимец с култoвите си реплики...ето още една... Peace Heart Eyes

Марги, Peace права си! Сигурно четящите се притесняват и не се включват, но всеки си знае. А тази фраза на Мечо Пух много, ама много ми хареса! Звучи прекрасно! yes

ПП! И не се ядосвай за работа, има и по-важни неща. Аз също съм имала ужасни моменти в работата си, но след това когато всичко мине, си казвам защо ли сега се нервих така, като можеше и да не го правя. Може пък в този ден да ти се случи нещо хубаво, както казва нашия герой.

# 734
Лабрекс  newsm10
Скрит текст:
Разгледах рецептите ти, страхотни са! Впечатли ме един кекс! Ще го направя още утре!

Общи условия

Активация на акаунт