Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 884
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Още нещо за оправяне на настроението Hug

# 691
 dettodorowa , клиповете са страхотни, ама приятелко, да  беше казала ,че трябва се гледат с валидол под езика,че Джолева не я виждам на балкона да оказва първа помощ.

# 692
Момичета аз тази нощ съм на линия тъй като изобщо не мога да заспя  Cry леле като видях колко сте изписали много ви зарадвах. Марги адмирации за постовете ти винаги те чета с интерес  Hug този за  Керим-Фатма-Кристен е страхотен. Hug
 dettodorowa  Страхотни клипчета  Hug

# 693
Добро утро!

Понеделник е, започва нова седмица... newsm10 smile3521
Затова, заедно с чашата сутрешно кафе и чаша цветя за добро настроение и усмивки!
Заповядайте! Laughing Hug

"Тайната на успеха в живота е да бъдеш готов за добрата възможност, когато тя настъпи." /Бенджамин Дизраели/

Уловете своите нови възможности и тази седмица! Hug

Един музикален поздрав и от група Остава...

http://youtu.be/a8_sU4j70yY   Остава- Понеделник

dettodorowa,  Hug страхотни подаръчета са тези клипчета, особено с такива мили моменти. Heart Eyes
Благодаря, за тях и очакваме ощеее!   bouquet
Цитат
Аз много обичам да се връщам към старите серии , за да осмисля някои детайли от настоящите по-добре и  открих , че повторението ме кара да виждам нови и нови неща. Та ми хрумна идеята да  си припомним моментите , които са ни впечатлили най-много от началото на сериала до този момент. Лично аз имам много такива и съм се уловила , че като гледам разни клипове знам всеки момент от кога е.  Ако се случи да не знам почвам да ровя , за да открия.  Знам , че не съм добре, ама е толкова хубаво.
Дъга,  Hug И аз всеки път откривам нещо пропуснато или намирам нещо видяно за още по-вълнуващо... newsm78 Peace Laughing
До тук всичко ми харесва, всяка една сцена ми харесва, има своята логика и точно място в историята на сериала. Изиграна, пресъздадена е невероятно-силно и въздействащо, запомнящо се.
Страхотни екипи и по отношение на сценарий и режисура и по отношение на актьорския състав.
Трудно го загледах сериала, любовта ми към него изглеждаше невъзможна, също както тази на Керим и Фатмагюл, но ето, че ставали чудеса, даже и със зрителите, не само с героите ни... Peace Heart Eyes
Нямам най-любим момент до сега/на излъчените по БТВ епизоди/ всеки ми харесва сам по себе си, има своята сила на въздействие... Thinking
Ако трябва обаче,  да визирам сериала и в оригинал до сега, имам един...който е особено силен за мен и преди всичко невероятно уловен от камерата...  Two Hearts
Скрит текст:
Сцената в края на еп. 43...сцената с ръцете...  Heart Eyes  Kissing Heart 
Предполагам силата на въздействие идва от това, че без нито една дума, се казват толкова много  важни и силни емоции... newsm78 Тук всяка една частица от тялото говори, а устата мълчи, но аз чувам, чувам невероятната емоция на двамата, сякаш, не просто виждах и чувах, а усещах заедно с тях... Heart Eyes
За последния ми пост, дано съм била достатъчно ясна, че малко се опелтачих в думите този път... newsm78 Joy
Мисълта ми бе, че според мен Фатмагюл на този етап прие любовта, на Керим, като възможна и вероятна за себе си, сега и в момента все още не...не, но й даде шанс и възможност за бъдеще, даде и надежда. Опита се да я види и приеме за своето ново утре. Heart Eyes
Предполагам, че обръщайки внимание на Кристин, тя обърна внимание преди всичко на собственото си раздразнение , на причината да изревнува, тя изревнува не Керим и любовта, която изпитваше към него, а Керим и любовта, която бе допуснала като възможност за себе си, любовта и Керим, които на този етап просто не отхвърляше, като невъзможни. И ако нещо осъзна, то е, че иска да бъде отново обичана, и защо не именно от човека до нея в момента, именно от Керим.

Някак си ми се струваше невъзможно и нереално всичко, което се случва в сериала, но това беше преди...сега, сега вече наистина вярвам...никога и винаги са твърде относителни... Peace
"Човек, който има волята да продължи напред, когато усилието стане болезнено, е човек, който ще спечели" /Роджър Банистър/

Харесвам го този сериал, харесвам и това, че ви има, харесвам тази възможност за себе си да ми бъде интересно и приятно в темата!
Благодаря ви! newsm51

Ангелче,  Hug  Малко ме притесни... Thinking  Всичко е наред, нали?  Peace
Скрит текст:
Прекарах една ужасна Събота вечер и една ужасна Неделя лУжасно ми много ме боли.
 Shocked Rolling Eyes newsm78
Момичета, хубав ден ви желая! Hug До довечера... thumbsup Smile bye

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 08:55 от margita9

# 694
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug
Колко е приятно да споделиш един хубав ден с виртуални приятели и съмишленици!
Марги, отново ме изненадваш с прекрасни постове, задълбочени, подробни и изчерпателни. Възхищавам се на дар словото, което имаш! newsm10 Дъгичке, Джоли, споделям мнението ви за сериала и темата, аз също се чувствам така, точно като вас! Феринка, smile3521 докосна ми душата с тези снимки, Стара планина е красива и си заслужава да се посети! Много ценя природата, тя е причината да открия моето професионално направление и да се посветя на това. Ангелчеlove001 от сърце ти желая лошите моменти да изчезват от живота ти и да отстъпят място само на хубавите преживявания. Не падай духом, ти си силно момиче, ще се справиш! Лабрекс, скоро не сме се засичали с теб, но ще поправим пропуска! newsm47 iHeartTwinkling, Валия, хубаво е, че се присъденихте към компанията, винаги е много приятно да се четат повече мнения! dettodorowa, клипа, който си ни подарила е убийствен, толкова нежност и споделени чувства има в него, чак се разтопих... Благодаря ти, че ни радваш с такива красоти! newsm51

На всички вас желая една прекрасна седмица, изпълнена с много хубави моменти и положителни емоции!  love001

# 695
Днес няма да има епизод но пък се надявам пак да си направим една хубава вечерна дискусия . Аз бях тръгнала едни анализи да правя обаче в момента ми предстоят много важни житейски събия и затова по натам ще ги довърша останаха ми още 2 -3 героя. Онези 3 мата няма да си правя труда ги анализирам .Темата ни е страхотна наистина малко хора пишем в нея но пък е толкова уютно и приятно и си правим страхотни дискусии .Няма скандали или налагане на мнението всичко е прекрасно . Обичам да влизам тук защото наистина се чувствам спокойно . Колкото до сериала за него съм си изказвала мнението и вие го знаете
Скрит текст:
Марги ,Кометка  Hug Благодаря ви че ще се загрижени за мен наистина го оценявам .Не бих казала че всичко е наред и болката ми не е физическа а душевна наистина не знам какво да правя .Явно защото 8 наближава и старите рани отново започнаха да се отварят и кошмарите да стават още по страшни .  Hug Наистина ви благодаря за загрижеността
Желая на всички ви лек и спокоен ден изпълнен само с положителни емоции . Hug Hug

# 696
Здравейте,сладурки! Hug

Скрит текст:

# 697
Здравейте и от мен, момичета.  Hug Искам да споделя с вас две клипчета, които много ми харесват. Heart Слагам ги в скрит текст, тъй като са относно финала на 1-ви сезон.
Скрит текст:

# 698
А ето го и другият.  Heart Eyes
Скрит текст:

# 699
  • на морето
Здравейте , скъпи дружки !
Много материал за четене , браво на вас!
Поздравявам ви за всички прекрасни постове ! Всички ви - без да споменамав имена !  Peace Hug  bouquet Heart Eyes

......Ако излезем от конкретиката мъж-жена, ревността всъщност я има навсякъде и за всичко около нас. Тя се появява когато усетим, че сме застрашени по един или друг начин. Защото в нейната природа прозира желанието ни да бъдем ценени, важни и специални...единствени. Когато усетим съперничество, заплахата на нещо или някой, тогава ревността се обажда, надига се в нас. Тогава с нея се появява и страхът, който е свързан с това, че ще загубим нещо, което ни кара да бъдем сигурни. И този страх отключва отрицателната страна на тази емоция.

Мисля си, че Фатмагюл свърза Кристен именно с такава потенциална опасност, да загуби сигурността и собствената си самоувереност, която бе постигнала на този етап с любовта и отношението на Керим. Не видя толкова лицето на Кристен в чисто женски смисъл, защото Керим и любовта му все още не бяха любимият и любовта за Фатмагюл, поне не и осъзнато от нея. Бяха по-скоро възможност за това, но някъде и утре...
....

Великолепно ! Адмирации, Марги  !   bouquet

Всъщност , то даже не би било редно да се нарече и ревност , нали ? По -скоро неприятното усещане , че не си Единствен , ...както си казала ти . Или нещо между  слабо изразено  собственическо чувство и здравословна доза егоизъм , колкото и шокиращо да звучи .
Фати , тъкмо започна да "  събира разпилените отломки" на вътрешното Аз .За тази цел от особенно значение е да има Някой , който да те приема , уважава и оценява като Личност .Нали ... То е като принципа на лоста .... за да може да се "вдигне Нещото " , то трябва да има опорна точка .Е ,те тази опорна точка за "вдигането " на нейната  вътрешна Цялост " на крака "  се "материализира " в лицето Керим.  И изведнъж се оказва , че  въпросната "опорна точка " , е не само неин "център" ...има и друг , който търси нейното /неговото  внимание . Напълно е логично да се получи такова колебание , разцентроване ; да се появи напрежение и нестабилност . Ако изключа емоционалната страна , която така и така още не е излязла на дневен ред с взаимност , може да съотнеса  ситуацията / донякъде и чисто теоритично/ с взаимоотношенята на пациент и психотерапевт .Казват , че в един момент , при добро сработване и правилна комуникация се случва пациента да реи , че изпитва по -така чусвтва към лекаря си ; иска да се среща постоянно с него , да го има винаги на разположение , да го има  едва ли не  само за себе си .Тогава се "ражда " един вид ревност спрямо останалите пациенти ,  спрямо личното време и живот на лекаря .  Нежелание , да го дели с други ... Ето го егоистичното собственическо чувство , което се маскира като " ревност" ..
Защото това не е ревността в "любовния " й  смисъл .
Аз го възприемам по скоро така , и мисля , че имаш също нещо такова пред вид .... Нали ?

И да , както казва Марги , присъствието на Кристин  даде възможност и на двете страни  К и Ф да си преосмислят и пренаредят приоритетите , но  стабилната и недвусмислена линия на поведението на Керим допринесе в огромна степен за стабилизиране и повишаване на самочувствието на Фати , както и за сближаване на взаимоотношенията им . С постоянно демонстрираното  уважение ; зачитането на мнението й и желанията й  , със самият факт , че постоянно тя беше поставяна на първо място от Керим  ;беше предпочитана  даде много силен тласък напред във възстановяваненето й  . Въпреки , че не беше съвсем  оценен и осъзнат като такъв.

# 700
dettodorowa,  iHeartTwinkling, клипчетата са.... newsm09 smile3505 smile3555 newsm10 newsm09 Получих сърцетуп smile3544 от тези кадри, а в съчетание с музиката са много въздействащи!

# 701
Аша, Peace не бих могла да се изразя по-точно от теб, споделям мнението ти, аз също виждам нещата по този начин. Марги Peace също е показала тази гледна точка по много интересен начин!

# 702
Здравейте!

Момичета, много ме радва това, че ви харесват постовете ми, и най-вече, че ме разбирате. Hug Благодаря ви, имах нужда да чуя/прочета нещо мило за себе си, след ден, като днешният. Независимо от огромните ми нагласи, понеделникът ми се оказа ужасно сив и тежък в работен смисъл... ooooh! Crossing Arms
И не в смисъл на много работа, а на "убиване" на мотивацията и ентусиазма ми... Rolling Eyes

Аша, знам, че си натоварена, но наистина се усеща липсата ти. Hug
Кометка, и теб, като те няма е друго... Rolling Eyes Изобщо, когато някой липсва се чувства. Peace

Ангелче,  Hug знаеш ли, че като се сетих какви грижи имаш, така ми стана съвестно, че съм седнала да се ядосвам за дребни неща от работата ми. Твоите са толкова по-важни. Peace
И веднага ми поотмина...Нали знаеш, че ти стискаме палци и сме насреща, ако имаш нужда! Peace Laughing

iHeartTwinkling, страхотни клипчета, благодаря! Hug

dettodorowa,  Hug все се каня да те питам за една песен, дали има превод, знам, че си на ти с музиката. Ще я потърся и ще я постна. Така ми е влязла под кожата, вече почти месец я слушам... Heart Eyes Ако не те затруднявам разбира се. Praynig Peace

Днес за какво ще си говорим, кого да подхванем, имате ли идеи? newsm78

Ферина и Джоли,  Hug  и те нерде са?   33uu За Дъга,  Hug знам, тя ще се появи... Peace Laughing

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 18:47 от margita9

# 703
Тука съм чакам идея за дискусия?

# 704
Тука съм чакам идея за дискусия?
И аз , и аз, както би казал Рахми.

ЗДРАВЕЙТЕ!

Моят понеделник също беше неприятен и отсвирих всичката домашна работа и мисля да се посветя на любимото си занимание.

Общи условия

Активация на акаунт