Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
без да съм от най-компетентните от Холандия е. Защо да си се прецакала?

# 106
Аз имам питане към компетентните лица ...
Тоя Персил от коя държавица е или се прекарах  Grinning

http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&f … g&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg848/scaled.php?server=848&f … g&res=landing

От Пени Маркет ли го взе? Там съм виждала такива. Не знам дали си се прекарала, но течният Персил официален внос е по-добър.

# 107
pantera666, ползвала съм го. Не е никак лош.

# 108
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От кварталния магазин е...и си е евтин та затова.
Без това с Персил не бях прала, та сега ще го видя.Мерси на всички

# 109
  • София
В момента ползвам Dixan като този : 
Купиха ми го от чужбина ,но тук  не съм виждала а в магазините такъв.Много съм доволна от препарата.Знаете ли  от къде в София мога да си го купя и на каква цена? Мерси предварително!

# 110
chris86 , къде се намира "новооткритият Триумф"?
Бившото Сани в Тракия. Днес мисля да го тествам да видим дали ще пере... Mr. Green

# 111
Здравейте, чудя се кои марки прах за пране се водят "mild detergent" или иначе казано "мек перилен препарат" и могат да се намерят на нашия пазар.
Благодаря предварително.

# 112

Купиха ми го от чужбина ,но тук  не съм виждала а в магазините такъв.Много съм доволна от препарата.Знаете ли  от къде в София мога да си го купя и на каква цена? Мерси предварително!
В Карфур го има този Диксан.

# 113
Здравейте, по какво разбирате, че праховете, които купувате са от Германия, Холандия или от някъде другаде? В момента използвам Ариел закупен от супермаркет, но честно казано не мисля че пере чак толкова добре. Искам да си купя от тези, които се водят паралелен внос, но не знам как да ги позная и дали няма да ме излъжат в магазина, че е немски а всъщност в някой гараж да му е лепнат етикета. Ще съм ви благодарна ако ми кажете и къде в София има такива магазини с изгодни цени Simple Smile

# 114
  • София

Купиха ми го от чужбина ,но тук  не съм виждала а в магазините такъв.Много съм доволна от препарата.Знаете ли  от къде в София мога да си го купя и на каква цена? Мерси предварително!
В Карфур го има този Диксан.
Мерси!Ще отида до Карфур.Ще пиша скоро за черния Perwoll-вече е част от новите ми перилни придобивки! newsm18

# 115
Момичета, кой течен препарат за цветно ще ми препоръчате (от тези, които могат да бъдат намерени в Карфур)? Коралът е ясен, но ми се ще да си взема още някакъв за цветни домашни дрехи и футболните екипи на приятеля ми. Благодаря предварително

# 116
За мен течния Персил е най-добрия прах за пране!  Simple Smile Пробвала съм ги почти всичките, никой не пере и не запазва цветовете така живи.....да не говорим за аромата  Heart Eyes

# 117
За мен течния Персил е най-добрия прах за пране!  Simple Smile Пробвала съм ги почти всичките, никой не пере и не запазва цветовете така живи.....да не говорим за аромата  Heart Eyes
течният Персил не е прах   Joy

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 21:12 от bongo_2007

# 118
Здравейте Simple Smile Покрай търсенията ми за иформация за дезинфектанта Impresan, Ви открих темичката, та реших и аз да се запиша и да ви следя. В тази връзка искам да попитам освен в Карфур, на друго място виждали ли сте този препарат?

# 119
Здравейте Simple Smile Покрай търсенията ми за иформация за дезинфектанта Impresan, Ви открих темичката, та реших и аз да се запиша и да ви следя. В тази връзка искам да попитам освен в Карфур, на друго място виждали ли сте този препарат?
В Метро Peace

Общи условия

Активация на акаунт