Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Интересното е, че по два пъти на ден минавам от там, а не съм го забелязала. И аз имах набито око като Sourcherry, обаче вече не е толкова набито. Старост-нерадост. Sad Но ще го потърся, за да разгледам.

Аз гръцките перилни ги одобрявам. Може да са по-лоши от немските, но със сигурност са много по-добри от българските. Всъщност, нямам забележки от гръцките продукти, които съм ползвала. Става въпрос за продуктите от високия клас - Ариел, Скип, Диксан. Ниския клас - ОМО, Есекс, Неомат - го подминавам като малка гара. Mr. Green Може и те да са хубави, но който е ползвал, ще каже.

# 91
  • При децата ми
В Кауфланд и Билла е 7,99 лева за 1,5 литра (20 пранета).

При нас няма "Кауфланд", но в "Билла" е на тази цена да. Снощи го видях. Моля ви, за отзиви за този гел? Hug
Момичета и момчета, кажете по една дума за този гел? За Персил експерт колор де?Hug

# 92
От понеделник в Кауфланд Персил Експерт прах и течен 60 пранета ще струва 13,99 (50% намаление).

# 93
Персил колор-гел-доволна съм.Ухае чудесно.Изпира добре,но трябва да отбележа,че нямам в прането си накапани със сокчета и нацапани с какво ли не детски дрешки,изпирането на които си е показател за качеството на препарата.

# 94
Защо да съжаляваш? Ако ти си доволна и за теб е ок - тогава?
Както обича да казва Дедо - най-важното е да сме доволни. Другото е здраве!

Жив класик тоз дедо. Че го и цитираш приживе. Имаш от мен една почерка Laughing
Обаче е истина. Чета ви последните страници - много сте недоволни. От Бинго, от Хайтман, от Савекс. Не, не е без основание. Харесва ми, че вече си цените парите, времето и подбирате. Нека и аз веднъж да съм доволен, де Grinning

# 95
Hrispa76, какво да ти кажем? Купи една опаковка и пробвай.
Едва ли ще пере ужасно зле, по-скоро ще си доволна.

Дедо е класика и на много неща ни е научил. Затова си позволяваме и цитати.
Чакам си почерпката Laughing.

# 96
Имаш я!
Ама дърпаш дявола за опашката. Дедо пере с много силни течни. Laughing

# 97
Laughing, нищо. Чери носи на много силно течни.

# 98
Ей мами, я да се включа и аз да питам онзи ден в Пловдив в новооткрития Триумф видях че имат много видове от гела на Ариел, етикетите са на английски и на друг език също. От друга голяма верига съм купувал от обикновения зеления който ползвам и в Германия и нямаше нищо общо, нито мирис, а за пяната да не коментирам че два пъти ги плакнах дрехите. Или е бил менте или просто "съобразен" с нашия пазар.
Та някой дали е купувал вече от тези та да знае дали са оригинални. Цената им беше 9,99 което ми се вижда евтино и ми е съмнително.

# 99
chris86 , къде се намира "новооткритият Триумф"?

# 100
Здравейте!Прочетох всички страници от новата тема,но невидях да е коментирано.Днес докато пазарувах видях ето този препарат(не го продавам аз,но не намерих друга снимка Embarassed).Пише,че е произведен от Henkel за Пени маркет и беше на цена между 6 и 7 лева.За 25 пранета излиза много изгодно.Някой ползвал ли го е?Мнения?

# 101
  • някъде там
Aз съм го ползвала,не е лош,но със сигурност не е за 25 пранета.Поне нашата вода е твърда и се слага повече.Имаше един Ариел Актилиф там,много добре ухаеше и добре изпираше Peace

# 102
Благодаря!  bouquet.Просто ми направи впечатление,защото не го бях виждала досега.Нашата вода също е твърда,но аз си слагам за нормална и никога не съм имала проблеми с изпирането.Може би има и значение,че по принцип пера с прахове,а не с течни препарати.

# 103
  • При децата ми
Минавам да похваля ето този течен препарат за цветно на "Медикс" http://www.mexon.bg/bg/Medix_Alvina_Sensitive.html
Приятно изненадана останах от деликатния аромат и добре изпраните дрехи! Simple Smile Доволна съм много! Peace

# 104
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз имам питане към компетентните лица ...
Тоя Персил от коя държавица е или се прекарах  Grinning

http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&f … g&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg848/scaled.php?server=848&f … g&res=landing

Общи условия

Активация на акаунт