Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -6

• 98 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Sourcherry , защо да не става за нищо черния Савекс. Не ме разочаровай,че пак ще съм търсене на черен течен Grinning. До скоро перях с белгийски/холандски черен Персил- да се връщам на него,а?

# 76
  • в белята
Eeeee айде пък сега ,вчера в пристъп на лудост под мотото "покрепете Българското" си купих два броя Савекс (за черно и цветно). CrazyА когато излязох от този делириум си купих Даш за цветно. Laughing Laughing Laughing
Сега да споделя преживяванията си с Бинго омекотителите.Та значи приятелки ми ги хвалеха кооооолко са добри и аз взех ,че си купих да ги видя що за стока са.Белия сензитив омекотява добре и след изсушаване почти не се усеща ,не обсъждам въпроса дали наистина е сензитив щото неги разбирам тези работи.Втория ,който взех беше така широко рекламирания бълвоч Ловели .Пуснах две перални с Ариел актилифт за бяло прах и с Персил мега перли за цветно.След изваждане на дрехите от пералнята миришеха силно на омекотител ,но след изсъхването последва неприятна изненада - дрехите миришеха силно ,но на повърнато. Outta Joint  Sick Sick Sick

# 77
Пускаш пералнята на най-дългата програма без предпране на 60°, без дрехи и без да спираш центрофугата. Като започне да пълни вода, отваряш чекмеджето и изливаш останалото от препарата там. Изчакваш пералнята да приключи и караш мъжа ти да изчисти филтъра за всеки случай.

Да ви кажа не съм очарована от резултата. Поизчисти се пералнята, но м-у гумата и барабана се виждат разчни чернилки и не знам как да ги изчистя тях.  #Crazy newsm78

# 78
До скоро перях с белгийски/холандски черен Персил- да се връщам на него,а?

Определено.
Савекс за черно купих един път - не съм доволна и няма да повторя. Имам сериозни съмнения, че изобщо не се грижи за черното. Както един приятел казва "Савекс си е Савекс Confused".
В Пикадили видях това: http://www.mexon.bg/bg/Medix_Alvina_Black.html
Ползвала съм Медикс Алвина сензитив - изпираше чудесно, че чак ме озадачи. Ще го пробвам и този за черните тъкани, няма начин просто.

# 79
Sourcherry , стига де! Някъде назад в темите някой оплюваше Медикса като цяло! Всичките им перилни! Тогава съжалих, че съм си взела Медикс за вълна, сега съжалявам, че съм си взела Савекс за черно. Кой знае ,утре за какво друго течно ще съжалявам.... Grinning

# 80
Защо да съжаляваш? Ако ти си доволна и за теб е ок - тогава?
Както обича да казва Дедо - най-важното е да сме доволни. Другото е здраве!

# 81
  • София
Здравейте момичета,
Търся си течен нон био перилен пепарат. Ползвала съм Ariel и Fairy преди, но в България не ги намирам. Някой да е виждал някакви нон био препарати?

# 82
Нон био Персил. Потърси в магазините за паралелен внос, има.

# 83
Аз пък за черните дрехи/особено едни смотани като материя анцузи/ си имам черен первол и съм си доволна Simple Smile
А я да питам за този даш-две познати много ми го похвалиха,вършел чудеса-на децата дрехите-коя с леке от храна,коя зеленосана-всичко изпирало Rolling Eyes та видях го в кварталното магазинче на 0,60 ст дозичката_от бомбите като ариела/-това добре ли е като цена и наистина ли е толкова добър,както казват
А марката Fairy също я видях-зелена опаковка с дози за съдомиялна,не,че имам такава машинка,но и това за първи път го чух и видях newsm78 Laughing

# 84
  • София
Sourcherry, благодаря!
А тези магазини за паралелен внос къде да ги търся?  Rolling Eyes 

# 85
Ами те са навсякъде вече. Има на спирката на тролеите, почти на ъгъла на Патриарха и Раковска, на самият Патриарх - преди Френската гимназия, Борн, на ул. Кричим в Лозенец, точно до ЗК, на пазара Иван Вазов - отзад, където са павилионите и т.н.
Италиански препарати за пране, чистене и съдомиялни има срещу 4-то РПУ в Лозенец, ул. Крум Попов, с повече гледане по рафтовете има и наистина добри препарати за пране и във веригите.
По-рано споменах, че в неприятният Т-маркет на Персенк в Лозенец бяха объркали сериозно цената на Персил гел за цветно от немско за смешната цена от 7 лева за тубичка за 20 пранета, като дори не беше "кръщаван".
Омекотители - Софтлани, Кушелвайх, по-евтините прахове Далли, Даш - дози и прах има и на спирката на тролей номер 9, ъгъла на Раковска и Васил Левски.

# 86
  • София
Sourcherry, благодаря! Hug

# 87
Sourcherry ти си се превърнала в пътеводител на магазинчетата за парелелен внос в София. Wink Ама че подробни данни.

# 88
Гес, те със сигурност са много повече. Това е районът, в който живея, а освен това ходя много пеша, защото обичам. И така, пък имам и набито око.

# 89
  • Бургас
Гес, на теб пък да кажа, че в Славейков, в редичката магазинчета до Зоната (на уличката, която води до Престиж), има някакво новопоявило се магазинче с паралелен внос на препарати, част от които ми се мернаха че са гръцки май Rolling Eyes Може да го "преслушаш" дали няма нещо интересно Wink

Ако са само гръцки нещата, заслужават ли интерес - читави ли са или според зависи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт